2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim 14. gün doktor test istedi. şimdi bakarsam çıkmamasından korkuyorum iki gün daha dişimi sıkayım daha yolun başındayım ama hem zor hem heyecanlı bir okadar da güzel anlarmış bu yaşananlar.

Hayırlı olsun güzelim insallah tutunmistur.2 gün var aslında eğer tutunmussa kanda çıkabilir ama

Merhaba canım aramıza hosgeldin bence test gününü bekle test tarihin nezaman:26:nerde tedavi oldun:26:inşallah minigin sımsıkı yapisip 9 ay gobuste kalır

Merhaba hoş buldum kardeşler :) 12 haziran test tarihim Ege üniv. tedavi gördüm ilk denemem çok heyecanlıyım umarım ilk seferde tutar miniğim yapışır

anladım canım..inş güzel haberler alırız.. bana da doktorum 10.gun demişti. Ama genelde 12.gun bakılıyorda ondan öle dedım.... ama eğer hamıleysen kanında belli olur ama bekle bakalım hayırlısı olsun..

Canim.günaydın,dün yazamadim nasıl oldun bugün güzelim,evde biraz dinlen bence

canım teşekkür ederim ilgin için baş dönmem aynen devam ediyor ama dünden daha iyiyim.aslında bugün rapor alıp evde yatacaktım ama kendimi iyi hissediyorum almadım.işyerindeyim.eve gidince hep yatıyorum zaten .

kızlar bugün evlilik yıldönümümüz 10 haziran ama ben ne süslenebilicem nede bişey alabilcem nede evde bişey yapabilcem.eve gidip yatınca ancak dinleniyorum çünkü.sizce napayım bi akıl verin.:26:

yok kuzumm ben raporu bekliyorum 4 ay kaldı ekimde raporu alıp kasım adetiyle başlayacağım nasipse

ama üzülme nolurrrrrrr bu günlerin tadını çıkar bi daha öyle gezip tozamican baksana halime eve gidip evlilik yıldönümümüz için bişey bile yapamıyorum çok yorgun halsizim

ama üzülme nolurrrrrrr bu günlerin tadını çıkar bi daha öyle gezip tozamican baksana halime eve gidip evlilik yıldönümümüz için bişey bile yapamıyorum çok yorgun halsizim

aman olsun canım bebiş olsun da Allah ın izniyle evlilik yıldönümü olmayıversin

kızlar dün has karşılaştığım kadınla ilgili yazdıkalrınıza katılıyorum dün günve gece boyu kadın hep aklımdaydı çok etkilendim anlattıklarından rabbim sabır versin

transferden sonra kendisinde değişiklik hisseden oldu mu hiç? Benim ilk 3 gün sanki adet başlangıcı gibi ağrılarım oldu gögüslerde aşırı hassasiyet sonra da geçti bu gün transferin 12. günü hiç bir şey hissetmiyorum bişey hissetmem gerekiyor mu? tutunma kanaması olur derler hiç bir lekenlenme dahi olmadı..

canım ilaç ve iğnelerden ilk zamanlar göğüs ağrıları normal oluyor korkma..ama ben kasık aürıları çektim çok fazla.kan verdinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…