nasıl oldun canım daha iyimisin?
hayırlı olsun tedavın canım.. senın bugun 12.gunun olmuş.. Neden 14.gunu beklıyorsun.. şuan idrarda da kan testınde de çıkar yanı.. benm 10.gun idrarda Kanda çıkmıştı.. inş sende pozıtıf sonuç alırsın..
Merhaba kızlar , siteye yeni üye olanlardanım umarım herkes bir an önce bebişlerine kavuşur :)
29 mayısta 1 miniğimi trasfer ettiler sabırsızlıkla 12 haziranı bekliyorum. İlk tüp bebek denemem çok heyecanlıyım idrar testi yapsam positif çıkma olasılığı var mıdır?
MİNİKAAAAAAA naber şekerimmmmm
Merhaba canım aramıza hosgeldin bence test gününü bekle test tarihin nezaman:26:nerde tedavi oldun:26:inşallah minigin sımsıkı yapisip 9 ay gobuste kalır
canım dün evde full yattım bugün hamdolsun daha iyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın
teşekkür ederim 14. gün doktor test istedi. şimdi bakarsam çıkmamasından korkuyorum iki gün daha dişimi sıkayımdaha yolun başındayım ama hem zor hem heyecanlı bir okadar da güzel anlarmış bu yaşananlar.
Hayırlı olsun güzelim insallah tutunmistur.2 gün var aslında eğer tutunmussa kanda çıkabilir ama
canım dün evde full yattım bugün hamdolsun daha iyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsın
Canim.günaydın,dün yazamadim nasıl oldun bugün güzelim,evde biraz dinlen bence
Kuzummmm pıt pıtları duydun mu? Kaçırdım ben orayıumarım o güzel sesi duymuşsundur
canım perşembe gidicez inşallah duyarızsen naptın şimdi başlıyomusun
yok kuzumm ben raporu bekliyorum 4 ay kaldı ekimde raporu alıp kasım adetiyle başlayacağım nasipse
Eşinin ne kontrolü vardı canım?
ama üzülme nolurrrrrrrbu günlerin tadını çıkar bi daha öyle gezip tozamican baksana halime eve gidip evlilik yıldönümümüz için bişey bile yapamıyorum çok yorgun halsizim
transferden sonra kendisinde değişiklik hisseden oldu mu hiç? Benim ilk 3 gün sanki adet başlangıcı gibi ağrılarım oldu gögüslerde aşırı hassasiyet sonra da geçti bu gün transferin 12. günü hiç bir şey hissetmiyorum bişey hissetmem gerekiyor mu? tutunma kanaması olur derler hiç bir lekenlenme dahi olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?