Bende yakında işten ayrılacağım evden nasıl bir iş yürütüyorsun bana da tavsiye eder misin?
KIZLAR BU GÜN EŞİMİN KONTROLÜ VARDI HAS SIRA BEKLİYORKEN BİR BAYAN LA KONUŞMAYA BAŞLADIK (neden buradsın kim için geldin vs soruyor kadın )KADIN ANLATMAYA BAŞLADI KANSERMİŞ BÜTÜNVİCUDUNU SARMIŞ 1 YIL KADAR OLMUŞ ADANAYA GELELİ DAHA ÖNCE İSTB YAŞIYORMUŞ EMEKLİ BİR ÖĞRETMEN KENDİSİ 2011 DE BİR TRAFİK KAZASINDA ÜNVRT GİDEN 2 ÇOCUĞUNU VE EŞİNİ KAYBETMİŞ ÇOCUKLARINI ANNESİ BÜYÜTMÜŞ (kadın öğretmen olduğu için çalışıtken anne ane bakmış çocukara )TORUNLARINI KAYBEDİNCE ANNEANE VE BABADA BU ACIYLA VAFAAT ETMİŞLER AYNI YIL İÇİNDE VE KADIN PSKOLOJİK TEDVİLER GÖRMÜŞ RUH VE SİNİR HAS YATMIŞ BU SIRADA EŞİNİN İŞ YERİNİ ORTAKLARI DOLANDIRMIŞ KADINDAN ALDIKALRI VEKALETLE SATIP AMERKAYA GİTMİŞ BÜTÜN BULAR 1 TIL İÇİNDE OLMUŞ VEEE KADIN KANSER OLMUŞ DR BÜTÜN VUCUDUNU SARMIŞ YAPILACAK PEK BİR ŞEY YOK DEMİŞ AMA KADIN AĞLIYOR VE DİYORKİ KENDİM İÇİN DEĞİL EVLATALRIM İÇİN AĞLIYORUM KEŞEK HAYATTA OLSALARDI BİR KEZ SARILSAYDIM BENİM DERDİM KALMAZDI DİYOR ÖLE KÖTÜ HİSSETTİMKİ KENDİMİ HİÇ TANIMADIĞIM O KADINA SARILMAK İSTEDİMM VEEEEEEEE RABBİM BİZLERE YAŞADIKLARIMIZI ARATACAK ACILAR VERME DİYE DUA ETTİM
Merhaba,
İskenderun'da yaşıyorum. Başkent Tüp Bebek Merkezi - Adana'da doktorum Tayfun Çok.
Aşılamalar içime sinmedi sıkıntım bu. adam çatlatma iğnesinden sonra çatlama olmuş mu olmamış mı bakmıyor bile. direkt aşılama yapıyor
2 haftalık hastalık sürecimde kendisine defalarca kez ulaşmaya çalıştım ve ancak bugün konuşabildim.
doktoruma dilediğim zaman ulaşabilmem gerekmez mi sizce?
Canim, ben de calistigim yerden ayrildiktan sonra onlar bana haftanin bikac gununu onlar icin calismami teklif ettiler.haftada bir toplanti yapip 1saat yapilacak isleri aliyodum.sonra 2gun mesaimi onlar icin evden harcayip,calismalarimi mail atiyordum.hic fena degildi.kalan bos gunlerde de kendi musterilerimi bulmaya ve onlarin islerini yapmaya calisiyodum..evet tavsiye ederim tabii..yol stresi,parasi,yemek harcamasi olmuyor..esas sorun evde calismak icin isi temin edebilmek..
KIZLAR BU GÜN EŞİMİN KONTROLÜ VARDI HAS SIRA BEKLİYORKEN BİR BAYAN LA KONUŞMAYA BAŞLADIK (neden buradsın kim için geldin vs soruyor kadın )KADIN ANLATMAYA BAŞLADI KANSERMİŞ BÜTÜNVİCUDUNU SARMIŞ 1 YIL KADAR OLMUŞ ADANAYA GELELİ DAHA ÖNCE İSTB YAŞIYORMUŞ EMEKLİ BİR ÖĞRETMEN KENDİSİ 2011 DE BİR TRAFİK KAZASINDA ÜNVRT GİDEN 2 ÇOCUĞUNU VE EŞİNİ KAYBETMİŞ ÇOCUKLARINI ANNESİ BÜYÜTMÜŞ (kadın öğretmen olduğu için çalışıtken anne ane bakmış çocukara )TORUNLARINI KAYBEDİNCE ANNEANE VE BABADA BU ACIYLA VAFAAT ETMİŞLER AYNI YIL İÇİNDE VE KADIN PSKOLOJİK TEDVİLER GÖRMÜŞ RUH VE SİNİR HAS YATMIŞ BU SIRADA EŞİNİN İŞ YERİNİ ORTAKLARI DOLANDIRMIŞ KADINDAN ALDIKALRI VEKALETLE SATIP AMERKAYA GİTMİŞ BÜTÜN BULAR 1 TIL İÇİNDE OLMUŞ VEEE KADIN KANSER OLMUŞ DR BÜTÜN VUCUDUNU SARMIŞ YAPILACAK PEK BİR ŞEY YOK DEMİŞ AMA KADIN AĞLIYOR VE DİYORKİ KENDİM İÇİN DEĞİL EVLATALRIM İÇİN AĞLIYORUM KEŞEK HAYATTA OLSALARDI BİR KEZ SARILSAYDIM BENİM DERDİM KALMAZDI DİYOR ÖLE KÖTÜ HİSSETTİMKİ KENDİMİ HİÇ TANIMADIĞIM O KADINA SARILMAK İSTEDİMM VEEEEEEEE RABBİM BİZLERE YAŞADIKLARIMIZI ARATACAK ACILAR VERME DİYE DUA ETTİM
kızlar mrhb nasılsınız eşimin kontrolü vardı ancak geldim bu gün
Döndün demek, nasıl geçti
Merhaba,
İskenderun'da yaşıyorum. Başkent Tüp Bebek Merkezi - Adana'da doktorum Tayfun Çok.
Aşılamalar içime sinmedi sıkıntım bu. adam çatlatma iğnesinden sonra çatlama olmuş mu olmamış mı bakmıyor bile. direkt aşılama yapıyor
2 haftalık hastalık sürecimde kendisine defalarca kez ulaşmaya çalıştım ve ancak bugün konuşabildim.
doktoruma dilediğim zaman ulaşabilmem gerekmez mi sizce?
tatil çok güzeldi ama işler de pek yoğun hala ve ısrarla.... ay sonuna kadar da böyle devam hatta yaz sonuna kadar böyle((( hiç işe gelesim yok, evde de yemek yapasım yok..... sabah da tarkan ve nazan öncelin hadddiiiiiii oooo zaaamaaaannnnn şarkısını söyleyerek uyandım, sanırım tatil modundan çıkamadımmmm
canım 20 haziranda güzel haberlerini alırız inşallah :)
Merhaba kızlar , siteye yeni üye olanlardanım umarım herkes bir an önce bebişlerine kavuşur :)
29 mayısta 1 miniğimi trasfer ettiler sabırsızlıkla 12 haziranı bekliyorum. İlk tüp bebek denemem çok heyecanlıyım idrar testi yapsam positif çıkma olasılığı var mıdır?
İlk mesajına ben cevap vereyim
Transferin hayırlı olsun canım, aslın da test yaparsan çıka bilir ama geç tutunma olmuşsa gözükmeye de bilir bence kafan karışmasın sen test gününü bekle.
Merhaba kızlar , siteye yeni üye olanlardanım umarım herkes bir an önce bebişlerine kavuşur :)
29 mayısta 1 miniğimi trasfer ettiler sabırsızlıkla 12 haziranı bekliyorum. İlk tüp bebek denemem çok heyecanlıyım idrar testi yapsam positif çıkma olasılığı var mıdır?
Ayyyy canım benim ne zor geliyordur çalışmak bende genellikle tatili Ağustos ayında çıkarım ki erken çıkıp tatilden dönünce sonra tatile çıkanları kıskanmayayım diye
Canımsın sağol, hepimiz güzel haberler alırız inşallah...
Merhaba canım aramıza hosgeldin bence test gününü bekle test tarihin nezaman:26:nerde tedavi oldun:26:inşallah minigin sımsıkı yapisip 9 ay gobuste kalırMerhaba kızlar , siteye yeni üye olanlardanım umarım herkes bir an önce bebişlerine kavuşur :)
ihale bürosundayım ve sınav hizmetlerinde.... açık öğretim okulu sınavları, bursluluk sınavları ve eski adıyla sbs ler falan yaz aylarında toplanıyo ve en baba ihaleler de temmuz ağustos aylarında oluyo ve görev yaptığımız bürolarda iş varken izne çıkamıyoruz pek... personel sayısında sıkıntı var, yerimize bakacak diye belirlenen birileri olsa da işlerin işleyişini bilmeyince.... velhasıl kelam bir hafta sonrasında bile izin alamıyorum canımcım... geçen yılda mayısın son haftası çıkmıştım((( yoksa ben de sana katılıyorummmmm....
MİNİKAAAAAAA naber şekerimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?