2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bende yakında işten ayrılacağım evden nasıl bir iş yürütüyorsun bana da tavsiye eder misin?

Canim, ben de calistigim yerden ayrildiktan sonra onlar bana haftanin bikac gununu onlar icin calismami teklif ettiler.haftada bir toplanti yapip 1saat yapilacak isleri aliyodum.sonra 2gun mesaimi onlar icin evden harcayip,calismalarimi mail atiyordum.hic fena degildi.kalan bos gunlerde de kendi musterilerimi bulmaya ve onlarin islerini yapmaya calisiyodum..evet tavsiye ederim tabii..yol stresi,parasi,yemek harcamasi olmuyor..esas sorun evde calismak icin isi temin edebilmek..

Son düzenleme:

Canım Allahım yardım etsin o kadına acıların en büyüğünü yaşamış evlatlarını eşini ana ve babasını kaybetmiş hastalıkla mücadele ediyor bir de insanların yaptıkları oooooooof yazarken yoruluyor hem manevi hem bedenen hem maddi yıpranmış çok şükür halimize :)

canım aşılamamda çatlatma iğnesinden sonra bana da kontrol yapmadı 36 saat sonra işlemi gerçekleştirmişti adet olmazsan test yaparız adet olursan kontrol ederiz demişti :) yani böyle oluyor :)
ama istediğin zaman ona ulaşamaman stres yaratır bunu onunla konuşabilirsin :) nasıl ulaşabilirim size diye sor bence :)

Bende onu sormuştum işte iş var mı bacım

Hep diyoruz ya Allah sağlık versin ilk önce gerisi vallahi kolay, hayatta hiç bir şeye üzülmeye değmez annemle her gün ya görüşür ya araşırız bana hep bunu ama hep bunu söyler. ne kötü bir kader o anne için inşallah bu acılarının mükafatını öbür tarafta sorgusuz sualsiz cennete girmekle alır.

Döndün demek, nasıl geçti

tatil çok güzeldi ama işler de pek yoğun hala ve ısrarla.... ay sonuna kadar da böyle devam hatta yaz sonuna kadar böyle ((( hiç işe gelesim yok, evde de yemek yapasım yok..... sabah da tarkan ve nazan öncelin hadddiiiiiii oooo zaaamaaaannnnn şarkısını söyleyerek uyandım, sanırım tatil modundan çıkamadımmmm

Merhaba kızlar , siteye yeni üye olanlardanım umarım herkes bir an önce bebişlerine kavuşur :)
29 mayısta 1 miniğimi trasfer ettiler sabırsızlıkla 12 haziranı bekliyorum. İlk tüp bebek denemem çok heyecanlıyım idrar testi yapsam positif çıkma olasılığı var mıdır?

Canim bende başkente gidiyorum ama asilamada zaten catlamismi diye bakmıyorlar pek 35_36 saat sonra asilamayi yapıyorlar.ben hiç drdan tel istemedim.hemsirelerin nosu var aradığımda ne soruyorsam telefonu kapatmadan hemen dra sorup bana ne diyorsa iletiyorlar ki dr unda sesini duyuyorrum...ama daha önceden turan cetinde feza veya gitmiştim histereskopi için felan onun cebi vardı ihtiyacım olduğunda ariyordum

Ayyyy canım benim ne zor geliyordur çalışmak bende genellikle tatili Ağustos ayında çıkarım ki erken çıkıp tatilden dönünce sonra tatile çıkanları kıskanmayayım diye

İlk mesajına ben cevap vereyim
Transferin hayırlı olsun canım, aslın da test yaparsan çıka bilir ama geç tutunma olmuşsa gözükmeye de bilir bence kafan karışmasın sen test gününü bekle.

İlk mesajına ben cevap vereyim
Transferin hayırlı olsun canım, aslın da test yaparsan çıka bilir ama geç tutunma olmuşsa gözükmeye de bilir bence kafan karışmasın sen test gününü bekle.

teşekkür ederim :) test günümü bekleyeyim ohalde. hayırlısıyla inşallah herkes mutlu haberlerini alırlar.

hayırlı olsun tedavın canım.. senın bugun 12.gunun olmuş.. Neden 14.gunu beklıyorsun.. şuan idrarda da kan testınde de çıkar yanı.. benm 10.gun idrarda Kanda çıkmıştı.. inş sende pozıtıf sonuç alırsın..

Son düzenleme:
Ayyyy canım benim ne zor geliyordur çalışmak bende genellikle tatili Ağustos ayında çıkarım ki erken çıkıp tatilden dönünce sonra tatile çıkanları kıskanmayayım diye

ihale bürosundayım ve sınav hizmetlerinde.... açık öğretim okulu sınavları, bursluluk sınavları ve eski adıyla sbs ler falan yaz aylarında toplanıyo ve en baba ihaleler de temmuz ağustos aylarında oluyo ve görev yaptığımız bürolarda iş varken izne çıkamıyoruz pek... personel sayısında sıkıntı var, yerimize bakacak diye belirlenen birileri olsa da işlerin işleyişini bilmeyince.... velhasıl kelam bir hafta sonrasında bile izin alamıyorum canımcım... geçen yılda mayısın son haftası çıkmıştım ((( yoksa ben de sana katılıyorummmmm....

Canımsın sağol, hepimiz güzel haberler alırız inşallah...

MİNİKAAAAAAA naber şekerimmmmm

Merhaba canım aramıza hosgeldin bence test gününü bekle test tarihin nezaman:26:nerde tedavi oldun:26:inşallah minigin sımsıkı yapisip 9 ay gobuste kalır

Doğru haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…