hehehehe ye yavrum ye.... şöyle can simidimden ye azcık da kurtulıyım şunlardan yaaaaaa
canim rejim yapiyorsan canan karatayin diyet kitabını indir oku,çok etkili hemde hiç aç kalmiyorsun,benim arkadaşım yaşam biçimi haline getirdi 30 kilo felan almıştı doğumda şimdi kızın kemikleri sayılıyor vallahi...herseyide yiyebiliyorsun şekerli şeyler hariç amaamannnn inanki öyle kayda değer bişey yaptığım yok.evdeyim dışarı çıkıyorum vakit geçiriyorum işte..
yine dalgamı geçtiniz siz benimle:26::26:kiminle yaptın dedikodumu bakim
phalaaaaaaaaaa
napıyonnnnnnnnnnnnnn:82::82::82::82::82::82::82::82:
Arkadaşımın bekarlığa vedası var :) dün gece çok içtim hala kusuyom diye palavra sıktım :) içmemek için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sadece bu kadarcıkkkk
anladım tatlım benimde bugün son yarın sabah tartılcam bakalım sonuç ne cıkcak
daha iyi uzun vadede kilo vermek daha sağlıklı ve kalıcı
dediğin gibi ramazanda geliyor diyet zor yanii
Canim sanirim istbulda yasiyosun.hangi mekezi tavsiye edebilirsin bana? Ve memorial sisli hakkinda ne dusunuyosun? Cokmu gevezeyim ne?
Haberlerde hortum çıktı diyordu istanbuldaYok kıığğzzz istanbul küçükçekmecede.sıcaklar çok etkilemeye başlaďî beniiii..
Ay ay ay biliyordum sen diyince dank etti :26: kafam çok karışık bir yandan dua okuyorum bir yandan size yazıyorum bir yandan iş yerinde iş yapmaya çalışıyorum kafam gitmiş geneKız öğretmenim ya bugün okula gitmedim o yüzden rapor almam lazim...evden çıktım ama telden giriyom simdide
hehehehe ye yavrum ye.... şöyle can simidimden ye azcık da kurtulıyım şunlardan yaaaaaa
Sizler için Dua okuyorum canım, bir yandan sizlerle de yazışıp bir yandan da evrak işleri ile uğraşıyorum
Öyle böyle derken senin bıdık 2 aylık oldu kız ne çabuk geçiyor günler
Ay ay ay biliyordum sen diyince dank etti :26: kafam çok karışık bir yandan dua okuyorum bir yandan size yazıyorum bir yandan iş yerinde iş yapmaya çalışıyorum kafam gitmiş gene
kız ben onları araba sanıyodum ama,diğerini sulama yapıyor sanan desdoydu..valla bütün hepsi benim üstüme kalmış.
eğer tamamiyle uyguladıysan gitmiştir beş kilo ben sana diyim.zor ama o diyeti yapmak
canim rejim yapiyorsan canan karatayin diyet kitabını indir oku,çok etkili hemde hiç aç kalmiyorsun,benim arkadaşım yaşam biçimi haline getirdi 30 kilo felan almıştı doğumda şimdi kızın kemikleri sayılıyor vallahi...herseyide yiyebiliyorsun şekerli şeyler hariç ama
Yok olur mu öyle canım ne demek meşkul etmekhımm ozaman ben meşgul etmiyim seni canım
İnşallah canım şnşallah bu yeni tedavilerimiz son tedavilerimiz oluray canım benm ya inşalllah böyle devam eder hala inanamıyorum valla kendimetek duam rabbimden tez zamanda hepinizin gebe kalması inşallah bu yeni tedavileriniz son tedavileriniz olur
Çekmeden olmuyorne çektin be phalaa
oooo süper fikir valla,her konuda senin fikrini almalıyım bence.
bunu kendime görev adlediyorum
haberi yokmu kimsenin tüp yaptırdığının
evet uyguladım ama 3.gün sadece kaçamak yaptım o da halsiz düştüm ondan
yrndan itibaren daha sağlıklı bi diyet bulcam kendime:126:
Bende yaptım 5 gün ama sonra ne diyeti benim herşeyden yemem lazım dedim ve bıraktım nerden baksan 2 kilo gitmişti,arkadaşınıda gaza getirdim oda yapıyor can simidi küçüldüoooo süper fikir valla,her konuda senin fikrini almalıyım bence.
bunu kendime görev adlediyorum
Allah kabul etsin iyi yürekli arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?