2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
amannnn inanki öyle kayda değer bişey yaptığım yok.evdeyim dışarı çıkıyorum vakit geçiriyorum işte..
yine dalgamı geçtiniz siz benimle:26::26:kiminle yaptın dedikodumu bakim
canim rejim yapiyorsan canan karatayin diyet kitabını indir oku,çok etkili hemde hiç aç kalmiyorsun,benim arkadaşım yaşam biçimi haline getirdi 30 kilo felan almıştı doğumda şimdi kızın kemikleri sayılıyor vallahi...herseyide yiyebiliyorsun şekerli şeyler hariç ama

kız ben onları araba sanıyodum ama,diğerini sulama yapıyor sanan desdoydu..valla bütün hepsi benim üstüme kalmış.
eğer tamamiyle uyguladıysan gitmiştir beş kilo ben sana diyim.zor ama o diyeti yapmak

Canim sanirim istbulda yasiyosun.hangi mekezi tavsiye edebilirsin bana? Ve memorial sisli hakkinda ne dusunuyosun? Cokmu gevezeyim ne?

Ben daha yeniyim bilgi topluyorum.medicana b.düzü ile görüştüm. istanbul tüp bebek merkezini önerdiler orada sgk da geçiyormuş.rapor alabilirsem oraya gidicem.ben de çok kişiye sordum canım.sen neredensin.şişli de geçiyormu sgk..

Kız öğretmenim ya bugün okula gitmedim o yüzden rapor almam lazim...evden çıktım ama telden giriyom simdide
Ay ay ay biliyordum sen diyince dank etti :26: kafam çok karışık bir yandan dua okuyorum bir yandan size yazıyorum bir yandan iş yerinde iş yapmaya çalışıyorum kafam gitmiş gene

Öyle böyle derken senin bıdık 2 aylık oldu kız ne çabuk geçiyor günler

ay canım benm ya inşalllah böyle devam eder hala inanamıyorum valla kendime tek duam rabbimden tez zamanda hepinizin gebe kalması inşallah bu yeni tedavileriniz son tedavileriniz olur

kız ben onları araba sanıyodum ama,diğerini sulama yapıyor sanan desdoydu..valla bütün hepsi benim üstüme kalmış.
eğer tamamiyle uyguladıysan gitmiştir beş kilo ben sana diyim.zor ama o diyeti yapmak

evet uyguladım ama 3.gün sadece kaçamak yaptım o da halsiz düştüm ondan
yrndan itibaren daha sağlıklı bi diyet bulcam kendime:126:

oooo süper fikir valla,her konuda senin fikrini almalıyım bence.
bunu kendime görev adlediyorum

hımm ozaman ben meşgul etmiyim seni canım
Yok olur mu öyle canım ne demek meşkul etmek
ay canım benm ya inşalllah böyle devam eder hala inanamıyorum valla kendime tek duam rabbimden tez zamanda hepinizin gebe kalması inşallah bu yeni tedavileriniz son tedavileriniz olur
İnşallah canım şnşallah bu yeni tedavilerimiz son tedavilerimiz olur
ne çektin be phalaa
Çekmeden olmuyor

evet uyguladım ama 3.gün sadece kaçamak yaptım o da halsiz düştüm ondan
yrndan itibaren daha sağlıklı bi diyet bulcam kendime:126:

ama çok zor güzelim ben de patates haşladım güzelde doydum ama elim ayağım titredi yinede bende kiraz yedim ne yapıyım dayanamadım....
bişey olmaz o kadarcıktan merak etme şişko seniii hahahaahhahaaaa

oooo süper fikir valla,her konuda senin fikrini almalıyım bence.
bunu kendime görev adlediyorum
Bende yaptım 5 gün ama sonra ne diyeti benim herşeyden yemem lazım dedim ve bıraktım nerden baksan 2 kilo gitmişti,arkadaşınıda gaza getirdim oda yapıyor can simidi küçüldü

Allah kabul etsin iyi yürekli arkadaşım

oooooooo melindaaa hanım teşrif ettiniz efendim
görüyorum sizi aşağıda ama yukarda yazınıza rastlamadım
neden öle uzaktan bakıp kaçıyorsunuz bayan melindam
alıntı yaparken yine 2013 topiğinden alıntıladım sonra kafam dank etti bakkkkk
dogru yerdeyiz değil mi:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…