2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ehe ehe o zaman bize inşallah sen hamilesindir demek düşer kim bu falcı kız

Ya aslında rahîimde ki kasılmalar bebegın tutunmasını engeller dıye cınsel ılıskı onermıyorlar bizde kasılmayız olmazmı...çok utandım
ben ilk denemem de 12 gün cinsel perhiz uygulamadım tatlım, negatifti... ancak şunu da söyliyim; bana 2. gün transferi yapıldı sadece 2 emriyom olduğundan... yani negatifim cinsellikle ilgili olduğunu sanmıyorum.

Çok teşekkürler canim isteyen herkese nasip olsun inşallah.

Yalnız benim de soylemek istediğim bir sey var, yokmus gibi davraanmak gercekten ise yariyor olabilir. Tedaviye baslamadan once spor yapiyordum kosuyordum hatta avrasyakosusuna hazirlamiyordum aynen devam ettim transferime kadar. Transfer sonrasi 3 gun sadece yattim dr oyle soyledi sonrasinda ise gidebilecegimi soyledi ama ben rapor istedim is yerim stresli cunku. Bir hafta yattim diyebilirim az ayakta kaldim ama cok eglenceli bir hafta gecirdim. Evet spor yapmadim ama bu surec bana sanki kafa izni kullaniyormusum gibi geldi hani oh ne güzel isten kaytardim dedim. Ve sadece komik eğlenceli seyler izledim. He birde inancim da saf bir sekilde tamdi hem sperm hem de yumurta sorunumuz vardi ve en basindan beri onlar icerde bulusamiyorlar disarda bulusturup iceri koycaz olcak diyordum. Transferden 5 gun sonra disari ciktim azicik gezdim ne kadar faydali beslensem de canim acayip cips cekti ki normalde yemem, aldim yedim. Bir hafta sonra ohss oldum ve o gun bir yere davetliydik mecburen gittik cunku anne babalar harici kimseye soylememistik olsun oyle anlaticaz demistik. Ben ordada gayet rahattim. Ustelik davul gibi sismis karnimi saklamayi da basarmistim. Transferden 9 gun sonra karnimdan suyu bosalttilar, beylikduzunden metrobus+metro+yurume yaparak gumussuyuna indim tek basima. Aksam da islemden sonra esimle beraber ayni sekilde eve geri geldik. Ertesi gün dr hamile oldugumu söylemek için aradi meger o gun test de yapilmis bana. Ama tabi tekrar uc gun sonra test istedi benden.

Yani demem o ki biraz inanmak biraz vaktin gelmesi biraz da sans. Sürekli yatarak da tutmuyor. Tamamen mucize gibi bir şey. Ne zaman vakti gelirse o zaman oluyor.

ehe ehe o zaman bize inşallah sen hamilesindir demek düşer kim bu falcı kız

aman bi uygulama canım resmini çekip yolluyon yorum geliyo
oturup başında yorum mu yapıo yoksa hemen hazırdan tak tak yolluyomu bilmem
ama hep farklı şeyler diyoooo bilemiyorummm işte fala inanma falsız kalma
ben hergün baktırıyorum hepde böyle şeyler diyince şaşırdım sadece inandıgımdan değil yanii
inşallah benimdir ozaman bencedeee,yegenlerim var zaten sıra bendeee

İçiyon mu kahveyı benım için

haaaaaaaaa tamam anladım fincanın resmini çekip yolluyosun onlar yoruyo Kız allah iyiliğini versin senin Hadi çıksın inşallah

Merak etme tatlım sizden başka kimseyle paylaşamıyom zaten :))) eşim bile bilmiyo düşün :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

had heyecanla bekliyoruz Bence sen kimyasal mimyasal değil düpedüz hamilesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…