- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Ortalıktan kayboldun dönüşün muhteşem olmuş
Çok tebrik ediyorum nasıl oldu anlatsana seviştik oldu demiceksen tedavi sürecini merak ediyorum
Kizlarr hepinize merhabalar daha once yaziyodum bu topice :) bende hamileyim cok sukur bugun aldim sonucu rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim nihayet seni buldum..beni listede yazabilirsin. Cuma gunu tedaviye basliyorum..medicana selman bey ile..
öldürmüşüm tabi artık terliği nasil fırlattıysam tepesine ölmüş
sanırım bide o dışarda bi posta dayak yemiş yoksa kaçardı sanki öle masum masum duruyordu dermişimmmmm
ya bende diyordum benle piknige gitmek çok keyifsiz arabada otururum börtü böcek sevmem diye
onları konuşurken bide üstüne yarasa gelmiş dibime kadar kıgızzzzzzz
bende onu yere çorap mı düşmüş kagırmı diye alayım dedimdi elimeee ıykkkkkkkkk
eşim bana ''böhhhhh'' yaptı dedim ya bende bagırdım bide üstüne ağladım
perde değil kuzum parkede yerdeydi ondan terliği fırlattım kafasına
yoksa mümkün mü hemen kaçardım
ohhh missss keyfini çıkar canımiyi tatiller
kuzum kırmızılar gelmedi yahu:44::44::44:
bel agrım karın agrımda yok adet öncesi olan merak içindeyim
3 haziran sat bugün 29.gün o yüzden bi kaç gün daha beklemek en iyisi
döngü bu ay şaşırmış olabilir canım
Ayyy evet ya bunu da karıştırmışım:26:
Ortalıktan kayboldun dönüşün muhteşem olmuş
Çok tebrik ediyorum nasıl oldu anlatsana seviştik oldu demiceksen tedavi sürecini merak ediyorum
Oooov hayirli olsun bebisin sağlıcakla kavusursun insallah
ilk özele gittik eşim için hareket az demişti.sonra üroloğa gittik yeni testler yapıldı.tuhaf bi doktordu çalışmalara devam dedi.başka bişey söylemedi.
biosteronla birlikte mi kullanıyosun tatlım inofolic i
Kuzum olsun ya artik iyi olmus ölmüş gitmiş garibim:)
Olsun ya belki şaşırmıştır ama insallah gelmez 9ay da sen şaşırırsın
Yakında kendini de karıştırma kuzummm
Banada gerek yok dedi neyse bende icmicem ozaman valla kız hemen cevap geliyorBende sormuştumikisini de içsem mi diye bana da gerek yok demişti. Artık doktor hızlı cevap veriyor değil mi? Kulaklarını çektim de
Bidanem Doktor icmene gerek yok dedi 5 ay kullandım infolik verdi onu içiyorum bu arada bol bol koy havasını çek içinekızım dhea hormonuna baktır gerek varsa içersinnn
Ayy Allah seni ya çekirge he:) bende korkarım da çekirgeden degil hehe
Kız bizi karıştırıyon da ilaçları karıştırma bari Allah iyiliğini versin emi
öldürmüşüm tabi artık terliği nasil fırlattıysam tepesine ölmüş
sanırım bide o dışarda bi posta dayak yemiş yoksa kaçardı sanki öle masum masum duruyordu dermişimmmmm
ya bende diyordum benle piknige gitmek çok keyifsiz arabada otururum börtü böcek sevmem diye
onları konuşurken bide üstüne yarasa gelmiş dibime kadar kıgızzzzzzz
bende onu yere çorap mı düşmüş kagırmı diye alayım dedimdi elimeee ıykkkkkkkkk
eşim bana ''böhhhhh'' yaptı dedim ya bende bagırdım bide üstüne ağladım
perde değil kuzum parkede yerdeydi ondan terliği fırlattım kafasına
yoksa mümkün mü hemen kaçardım
ohhh missss keyfini çıkar canımiyi tatiller
Tamam kuzum :26::26::26::26:
Kizlarr hepinize merhabalar daha once yaziyodum bu topice :) bende hamileyim cok sukur bugun aldim sonucu rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :)
Banada gerek yok dedi neyse bende icmicem ozaman valla kız hemen cevap geliyor
Bidanem Doktor icmene gerek yok dedi 5 ay kullandım infolik verdi onu içiyorum bu arada bol bol koy havasını çek içine
Kız çekirge kafam kadardı:18::18:ben tiksiniyorum ogghh ıykkkkkkkkk:120::120::120:çekirge 1 sicradı 2 sıçradı hop 3 de kocisle abimin elineoldurmediler dışarı ucurdular gitti
Tamda üstünekorkmuyorum tiksiniyorum:120::120:aridan bile kacarim
e niye sevinmiyoruz? tebrik ederim canım gözünaydın. İnşallah sağlıklıca devam eder.
Sagol canim tesekkur ederim :) 12 ader yumurtam toplanmisti canim 10 tanesi olgun yumurta cikti 8 tanesi dollendi ve hepsi 5. Gune geldi cok sukur iclerinden en iyisi transfer edildi cok sukur ki tuttu canim :))
Sagol canim tesekkur ederim darisi tum isteyenlerin basina insallah :)
canım hayırlı olsun :)Değerin katlanarak artsın inşallah :)
canım dinlense vücudun daha iyi olur gibi bence :) 7500 ilaçsızsa fazla geldi bana :) sonu bebişli olur inşallah :)
canım ne olur üzmeinşallah 2 gün sonra kat kat artar değerin ve boşuna üzmüş olursun :) dualarım seninle :) allahım yardımcın olsun :)
banada gerek yok dedi neyse bende icmicem ozaman valla kız hemen cevap geliyor
Bidanem doktor icmene gerek yok dedi 5 ay kullandım infolik verdi onu içiyorum bu arada bol bol koy havasını çek içine
Kız çekirge kafam kadardı:18::18:ben tiksiniyorum ogghh ıykkkkkkkkk:120::120::120:çekirge 1 sicradı 2 sıçradı hop 3 de kocisle abimin elineoldurmediler dışarı ucurdular gitti
Tamda üstünekorkmuyorum tiksiniyorum:120::120:aridan bile kacarim
bur_mus hamileymiş Şahin beyin hastası biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?