2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ortalıktan kayboldun dönüşün muhteşem olmuş
Çok tebrik ediyorum nasıl oldu anlatsana seviştik oldu demiceksen tedavi sürecini merak ediyorum

Canim nihayet seni buldum..beni listede yazabilirsin. Cuma gunu tedaviye basliyorum..medicana selman bey ile..

Kizlarr hepinize merhabalar daha once yaziyodum bu topice :) bende hamileyim cok sukur bugun aldim sonucu rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oooov hayirli olsun bebisin sağlıcakla kavusursun insallah

Canim nihayet seni buldum..beni listede yazabilirsin. Cuma gunu tedaviye basliyorum..medicana selman bey ile..

Genelde iftardan sonra geliyorum canım anca kendime geliyorum
Eklerim tabii..
azcık daha bilgi vereydin yaş,deneme sayısı,infertilite sebebi bunlarıda yaz canım..
şu an beynim iş görmüyor

Kuzum olsun ya artik iyi olmus ölmüş gitmiş garibim:)

Olsun ya belki şaşırmıştır ama insallah gelmez 9ay da sen şaşırırsın

Ayyy evet ya bunu da karıştırmışım :26:

Yakında kendini de karıştırma kuzummm

Ortalıktan kayboldun dönüşün muhteşem olmuş
Çok tebrik ediyorum nasıl oldu anlatsana seviştik oldu demiceksen tedavi sürecini merak ediyorum

Sagol canim tesekkur ederim :) 12 ader yumurtam toplanmisti canim 10 tanesi olgun yumurta cikti 8 tanesi dollendi ve hepsi 5. Gune geldi cok sukur iclerinden en iyisi transfer edildi cok sukur ki tuttu canim :))

Oooov hayirli olsun bebisin sağlıcakla kavusursun insallah

Sagol canim tesekkur ederim darisi tum isteyenlerin basina insallah :)

ilk özele gittik eşim için hareket az demişti.sonra üroloğa gittik yeni testler yapıldı.tuhaf bi doktordu çalışmalara devam dedi.başka bişey söylemedi.

Değerleri yazarsan daha kolay fikir veririz canım.

Kuzum olsun ya artik iyi olmus ölmüş gitmiş garibim:)

Olsun ya belki şaşırmıştır ama insallah gelmez 9ay da sen şaşırırsın

Yakında kendini de karıştırma kuzummm

Tamam kuzum :26::26::26::26:

Bende sormuştum ikisini de içsem mi diye bana da gerek yok demişti. Artık doktor hızlı cevap veriyor değil mi? Kulaklarını çektim de
Banada gerek yok dedi neyse bende icmicem ozaman valla kız hemen cevap geliyor
kızım dhea hormonuna baktır gerek varsa içersinnn
Bidanem Doktor icmene gerek yok dedi 5 ay kullandım infolik verdi onu içiyorum bu arada bol bol koy havasını çek içine
Ayy Allah seni ya çekirge he:) bende korkarım da çekirgeden degil hehe

Kız bizi karıştırıyon da ilaçları karıştırma bari Allah iyiliğini versin emi

Kız çekirge kafam kadardı:18::18:ben tiksiniyorum ogghh ıykkkkkkkkk:120::120::120:çekirge 1 sicradı 2 sıçradı hop 3 de kocisle abimin eline oldurmediler dışarı ucurdular gitti

Tamda üstüne korkmuyorum tiksiniyorum:120::120:aridan bile kacarim

Kizlarr hepinize merhabalar daha once yaziyodum bu topice :) bende hamileyim cok sukur bugun aldim sonucu rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :)

Ayyy ne güzel çok sevindim doktorun Şahin beydi değil miii

bur_mus hamileymiş Şahin beyin hastası biliyor musun

kız dönüşün muhteşem oldu gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin değerin kaç ne zaman öğrendin :26:çok mu sordum

amin inşallah iyiki varsınız

canım hepinizin yerine çekiyorum mis gibi köy havasını içime inofolic bende kulandım 5 ay kadar hiç bir işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…