2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım hoşgeldin :) senin transferin olmuş muydu? karıştırıyor muyum?

iyiyim canım :) evde dolanıyorum :) senin kırmızılar gelmez belki :)

belki belkiii çok minik bi ihtimal diyelim biz ona:26:
canım beklemedeyim bakalım umarım mucizem gelmiştir
ben asıl senin sonucunu merakla bekliyorummmmmmm

Gelmesin insaallah ama test yap artik ya catladim ben de

hangi ilacı karıştırdın kızzzzz

ınofolic i doktor bana sabah 2, akşam 2 defa alacaksın demiş mail atmış ama ben birer almışım aynı doktor melindama da aynısını demiş bende diyorum ki melindama böyle bana niye böyle söyledi acaba diye eski mailleri açtım meğer bana da ikişer defa kullan demiş neyse yeni tedavimde şaşırmayacağım en azından:26:

Kizlaaaar tedaviye cuma gunu basliyoruz ilaclari yazdirdim..bilginiz olsun.listeye eklesin beni...

Eşinin değerleri nasıl? Ve neden gebelik oluşmuyor olabilirmiş bir şey söylediler mi?

ilk özele gittik eşim için hareket az demişti.sonra üroloğa gittik yeni testler yapıldı.tuhaf bi doktordu çalışmalara devam dedi.başka bişey söylemedi.

canımmm eşindede sorun yoksa öncelik tabiki aşılama olur test tetkiklerden sonra 1 ay içersinde aşılama ve ya tüp bebek halolur canım

teşekkür ederim cevap için bu sene aralık ayı gibi düşünüyorum nasipse.inşallah gerek kalmadan olur

biosteronla birlikte mi kullanıyosun tatlım inofolic i

Öyle böyle sıcak yok ve ben oruç halimle bu sıcakta çarşıda dolandım
Yarı baygın bir haldeyim su içeydim iyiydi

Kizlarr hepinize merhabalar daha once yaziyodum bu topice :) bende hamileyim cok sukur bugun aldim sonucu rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr hepinize merhabalar daha once yaziyodum bu topice :) bende hamileyim cok sukur bugun aldim sonucu rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :)

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

yok canım yarın 30 gün oluyor bu da normal yani
çok bi gecikme sayılmaz
o yüzden hafta sonuna kdr beklerim
yeğenim de(4 yaş küçük benden 29 yaşında) gecikmiş test al diye ömrünü yedim sonunda yapmış, negatif -tam da istediği gibi-
bununla birlikte hala regl olamadı - sanırım 2 hafta olacak, pek takvim de tutmuyo korunduğu ve de istemediği için yaz sonuna kadar- hafiften tırsmış da durumda.... çünküm ben rüyasını gördüm, bi kısım rüyalarım çıkar bu rüyada o kısımlara benziyodu. eşiyle tanışmamışken, eşini düğününü falan anlatmıştım... o yüzden bekliyom iyi haberini yakınlarda.... onun haberi gelirse benim haberimde yakın

Hımm anladım bitanem e ozaman en iyisini yapmışsın

Gelmesin insaallah ama test yap artik ya catladim ben de

ben hiç çatlamıyorum ama yaa valla niyeyse içimden hiç test yapmak gelmiyo
yani adetim gelse daha az üzülürüm tek çizgiyi görceğime o sebepten canım
daha yarın 30.gün oluyo adet döngümün hani çokda geçmiş değil o yüzden beklemek istiyorum

Öyle böyle sıcak yok ve ben oruç halimle bu sıcakta çarşıda dolandım
Yarı baygın bir haldeyim su içeydim iyiydi

canıımmmm valla çok sıcak bugün cayır cayır samsunda
ben adet olmadım hala

Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

canıımmmm valla çok sıcak bugün cayır cayır samsunda
ben adet olmadım hala

hava çok sıcak samsun da ve dip not adet olmadın hıımmmm bi düşünelim hava sıcaksa ve hala adet olmadıysan bu durumda gebesin diyebiliriz
yumurtlama gününden eminmisin belki geç yumurtlamışsındır...

Ortalıktan kayboldun dönüşün muhteşem olmuş
Çok tebrik ediyorum nasıl oldu anlatsana seviştik oldu demiceksen tedavi sürecini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…