Canim.insallah sallamiyorumdur ama dhea hormon gibi bişey vücut yaslaninca artık üretmiyor dışardan takviyeyle alıyorsun hatırladığım kadar
Slm kzlar nasılsınız oruçlarınız kabul olsun inş huzrla bereketle saglıkla geçsin inş bu arada jülücimz doğum yapmış gülden sultan hayırlı uğrlu olsun gözü aydın diyorum sağlıkla mutlulukla büyütsün bebişini
iyiyim canım :) evde dolanıyorum :) senin kırmızılar gelmez belki :)
kuzum kırmızılar gelmedi yahu:44::44::44:
bel agrım karın agrımda yok adet öncesi olan merak içindeyim
3 haziran sat bugün 29.gün o yüzden bi kaç gün daha beklemek en iyisi
döngü bu ay şaşırmış olabilir canım
hangi ilacı karıştırdın kızzzzz
Eşinin değerleri nasıl? Ve neden gebelik oluşmuyor olabilirmiş bir şey söylediler mi?
canımmm eşindede sorun yoksa öncelik tabiki aşılama olur test tetkiklerden sonra 1 ay içersinde aşılama ve ya tüp bebek halolur canım
biosteronla birlikte mi kullanıyosun tatlım inofolic iınofolic i doktor bana sabah 2, akşam 2 defa alacaksın demiş mail atmış ama ben birer almışım aynı doktor melindama da aynısını demiş bende diyorum ki melindama böyle bana niye böyle söyledi acaba diye eski mailleri açtım meğer bana da ikişer defa kullan demişneyse yeni tedavimde şaşırmayacağım en azından:26:
Canimcim bugun ovulasyon testimde ikinci silik cizgi ufukta goruldu kendisi cok silik bir tipti ama. bu ayki regl gec mi gelecek ne olcek. Neyse vira bismillah :)
Kizlarr hepinize merhabalar daha once yaziyodum bu topice :) bende hamileyim cok sukur bugun aldim sonucu rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeğenim de(4 yaş küçük benden 29 yaşında) gecikmiş test al diye ömrünü yedim sonunda yapmış, negatif -tam da istediği gibi-yok canım yarın 30 gün oluyor bu da normal yani
çok bi gecikme sayılmaz
o yüzden hafta sonuna kdr beklerim
öldürmüşüm tabi artık terliği nasil fırlattıysam tepesine ölmüş
sanırım bide o dışarda bi posta dayak yemiş yoksa kaçardı sanki öle masum masum duruyordu dermişimmmmm
ya bende diyordum benle piknige gitmek çok keyifsiz arabada otururum börtü böcek sevmem diye
onları konuşurken bide üstüne yarasa gelmiş dibime kadar kıgızzzzzzz
bende onu yere çorap mı düşmüş kagırmı diye alayım dedimdi elimeee ıykkkkkkkkk
eşim bana ''böhhhhh'' yaptı dedim ya bende bagırdım bide üstüne ağladım
perde değil kuzum parkede yerdeydi ondan terliği fırlattım kafasına
yoksa mümkün mü hemen kaçardım
ohhh missss keyfini çıkar canımiyi tatiller
Gelmesin insaallah ama test yap artik ya catladim ben de
Öyle böyle sıcak yok ve ben oruç halimle bu sıcakta çarşıda dolandım
Yarı baygın bir haldeyim su içeydim iyiydi
Kizlarr hepinize merhabalar daha once yaziyodum bu topice :) bende hamileyim cok sukur bugun aldim sonucu rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :)
Hımm anladım bitanem e ozaman en iyisini yapmışsın
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
canıımmmmvalla çok sıcak bugün cayır cayır samsunda
ben adet olmadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?