Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kız aksam kaçırdım yarasa mıymış senin canavar:) hemde öldürmüşmüsün:) koptum kız Allah senin iyiliğini versin emi:) kırmızılar gelmedi dimi
canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin değerin çok güzel
Phalanin önerdiği markayı alicam eczaneden Simdiden hazırlıklar başladı
Yarasa katiliOhh kocisin hazira kondu Ayy ogghh igykkyy eline alsayın geçen gecede kocaman çekirge girdi ben çığlık çığlığa kocisle abim çıkardılar ama ben :18::18::18 ldum ertesi gün komşu dediki niye çok bagirdin ben cekirge girdi de dedim kadın güldü rezil oldum
kuzucummmmmmm ne demek ya helal olsun..
elbette bizde aynı şeyleri yaşıyoruz ama her zaman dile getiremiyoruz işte belkide kendimizi kandırıyoruz.
sen o kadar içten yazmışsın kı etkilenmemek imkansız..........
kızzzzzzz iyi etkisiz hale getirmişsin sen yarasayı..
ben perde de gordugum an odaya kaçmıştımnese olan olmuş oda girmeseydi
köye geldim kızlarrrr ohhhh mis gibi esiyor
Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj
kızlar dün bi kaç merkezle fiyat görüşmesi yaptık 7500 civarı dediler normalmi sormayı unuttum ilaçlar dailmi diye off sıkıldım bide beş altı aysonra diyolar dış gebelik amaliyatı oldum diye zaman geçermi hiç kocaman bi altı ay ama kendi doktorum bu kadar uzun zamana gerek yok diyo üç ay yeterli diyo sizce hangisi ben çok beklemek istemiyorum
slm test sonucum 45 daha öncede böylede olmuştu
Kız aksam kaçırdım yarasa mıymış senin canavar:) hemde öldürmüşmüsün:) koptum kız Allah senin iyiliğini versin emi:) kırmızılar gelmedi dimi
canım hayırlı olsun :)değerin katlanarak artsın inşallah :)
Tamam kız Allah senden razı olsun keten tohumuydu.
Düşün düşün bulamamıştım. Ben takvim yaptım ama buraya atamıyorum ki kopyala yapıştırma yapsam bozuluyor sana nasıl atacağım takvimi?
slm test sonucum 45 daha öncede böylede olmuştu :2:
bebişim bende içitim bir süre ama bimim de dhea ya bakmadan içmeyin dedi o yüzden bıraktım zaten içince başdönmesi vs yapmıştı
kuzum kırmızılar gelmedi yahu:44::44::44:
bel agrım karın agrımda yok adet öncesi olan merak içindeyim
3 haziran sat bugün 29.gün o yüzden bi kaç gün daha beklemek en iyisi
döngü bu ay şaşırmış olabilir canım
o konuya en son sen yazmışsın demek...kullanıcı kontrol panelini tıkladığında abonesi olduğun konuları görüyorsun, orada da en son kim cevap vermişse onlar görülüyor... O an 3 konuya da son yazan sendin onu dediydimmmm
Dhea ya bakmadan demişsin ama dhea nedir ki baktırılıyor mu kan test mi?
Ayy Allah seni ya çekirge he:) bende korkarım da çekirgeden degil hehe
Kız bizi karıştırıyon da ilaçları karıştırma bari Allah iyiliğini versin emi
hangi ilacı karıştırdın kızzzzzayyy evet ya bunu da karıştırmışım:26:
Kizlar telefondan yazdigim icin alinti yapamadm herkesi. Cok tesekkur ederim hepinize, Allahim sizlere de yasatsin insallah en kisa zamanda. Dualarim sizinle..
canım nasılsın nasıl gidiyorrrrr bakalım
İpadle vaa telefonla resmini çek buraya yükle
Aman bu ayda gelmesin o kırmızılar...canim bence yarın bi idrar testi al yap bizede heyecan olur hem,bide bakmissin çift çizgi...anammmmmmmmm tutamazsin artık bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?