2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kız aksam kaçırdım yarasa mıymış senin canavar:) hemde öldürmüşmüsün:) koptum kız Allah senin iyiliğini versin emi:) kırmızılar gelmedi dimi

öldürmüşüm tabi artık terliği nasil fırlattıysam tepesine ölmüş
sanırım bide o dışarda bi posta dayak yemiş yoksa kaçardı sanki öle masum masum duruyordu dermişimmmmm

ya bende diyordum benle piknige gitmek çok keyifsiz arabada otururum börtü böcek sevmem diye
onları konuşurken bide üstüne yarasa gelmiş dibime kadar kıgızzzzzzz
bende onu yere çorap mı düşmüş kagırmı diye alayım dedimdi elimeee ıykkkkkkkkk
eşim bana ''böhhhhh'' yaptı dedim ya bende bagırdım bide üstüne ağladım

perde değil kuzum parkede yerdeydi ondan terliği fırlattım kafasına
yoksa mümkün mü hemen kaçardım

köye geldim kızlarrrr ohhhh mis gibi esiyor

ohhh missss keyfini çıkar canım iyi tatiller

Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canımm Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
darısı bize inşallah

Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj

canım hayırlı olsun :) değerin katlanarak artsın inşallah :)

canım dinlense vücudun daha iyi olur gibi bence :) 7500 ilaçsızsa fazla geldi bana :) sonu bebişli olur inşallah :)

slm test sonucum 45 daha öncede böylede olmuştu

canım ne olur üzme inşallah 2 gün sonra kat kat artar değerin ve boşuna üzmüş olursun :) dualarım seninle :) Allahım yardımcın olsun :)

Kizlar telefondan yazdigim icin alinti yapamadm herkesi. Cok tesekkur ederim hepinize, Allahim sizlere de yasatsin insallah en kisa zamanda. Dualarim sizinle..

Kız aksam kaçırdım yarasa mıymış senin canavar:) hemde öldürmüşmüsün:) koptum kız Allah senin iyiliğini versin emi:) kırmızılar gelmedi dimi

kuzum kırmızılar gelmedi yahu:44::44::44:
bel agrım karın agrımda yok adet öncesi olan merak içindeyim
3 haziran sat bugün 29.gün o yüzden bi kaç gün daha beklemek en iyisi
döngü bu ay şaşırmış olabilir canım

Tamam kız Allah senden razı olsun keten tohumuydu.
Düşün düşün bulamamıştım. Ben takvim yaptım ama buraya atamıyorum ki kopyala yapıştırma yapsam bozuluyor sana nasıl atacağım takvimi?

İpadle vaa telefonla resmini çek buraya yükle

slm test sonucum 45 daha öncede böylede olmuştu :2:

canım ben kaçırdım sanırım kaçıncı gün değeri ?
bide 8.gün kan değeri 2 çıkıp sonradan hamilelikleri devam eden bir sürü kişi okudum kk da
doktorumda bana 25 altına negatif diyoruz demişti
senin 45miş canım üzülme inşallah katlanarak artar Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

bebişim bende içitim bir süre ama bimim de dhea ya bakmadan içmeyin dedi o yüzden bıraktım zaten içince başdönmesi vs yapmıştı

Dhea ya bakmadan demişsin ama dhea nedir ki baktırılıyor mu kan test mi?

Aman bu ayda gelmesin o kırmızılar...canim bence yarın bi idrar testi al yap bizede heyecan olur hem,bide bakmissin çift çizgi...anammmmmmmmm tutamazsin artık bizi

heee şimdi anladım tamam kapiş

Ayy Allah seni ya çekirge he:) bende korkarım da çekirgeden degil hehe

Kız bizi karıştırıyon da ilaçları karıştırma bari Allah iyiliğini versin emi

Ayyy evet ya bunu da karıştırmışım :26:

Kizlar telefondan yazdigim icin alinti yapamadm herkesi. Cok tesekkur ederim hepinize, Allahim sizlere de yasatsin insallah en kisa zamanda. Dualarim sizinle..

Canim tebrik ederim allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Slm kzlar nasılsınız oruçlarınız kabul olsun inş huzrla bereketle saglıkla geçsin inş bu arada jülücimz doğum yapmış gülden sultan hayırlı uğrlu olsun gözü aydın diyorum sağlıkla mutlulukla büyütsün bebişini

Aman bu ayda gelmesin o kırmızılar...canim bence yarın bi idrar testi al yap bizede heyecan olur hem,bide bakmissin çift çizgi...anammmmmmmmm tutamazsin artık bizi

yok canım yarın 30 gün oluyor bu da normal yani
çok bi gecikme sayılmaz
o yüzden hafta sonuna kdr beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…