2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Buğün 10. Günüm... Test yapmadım. 12. Günümü bekliyorum. Karnımda kramplar, göğsümde şiştik gibi bi çok kişinin belirttiği durumlar bendede var. Ama asıl sorun. Düngöbeğim çok şişmişti bügünde her yerlim ödem oldu. Sizde var mı ?

İlk başta çok kötüydüm gene aynısı olacak diye sizlerle yazışmak bana ÇOK iyi geldi
inşallah bir dahaki testte benimde yükselir

Kizlar merhaba
Bugun kontrolum vardi,kalp atisini gorduk ve duyduk simdilik gayet iyiymis,kanamam da kesildi. Yani su an icin hersey super gorunuyor benim icin..haftaya tekrar gidecegim dra..yurtdisi seyahatimi iptal etti dr,napalim hersey bebis icin
Allah hepinize nasip etsin,dilerim saglikla hepimiz kucagimiza aliriz

Canim bence kullandigimiz progesteron icerikli ilaclardan..ben transfer sonrasi 15.gune kadar filan kilomda 2kg kadar artmisti..sonra yavas yavas idim,normalden de 500gr azaldim ama hala karnim sis 2-3aylik gibi..sanirim normale donemeden karnim gercekten siscek

Maşallah canım
Rabbim hep güzel haberler almanı nasip etsin

Estağfurullah ne demek özür dilemek arkadaşım
Canım ben kimyasal gebelik yaşadım biliyorsun ama Şahin hocadan vaz geçmem Ekim ayında tekrar tedavime başlayacağım hatta İzmirden Melindam bile Şahin hocaya gelecek ve o da Ekim ayında başlayacak. Güzel bir tesadüf oldu ve bize moral oldun inşallah bizlerinde yüzü güler bizlere dua et. Seni çok öpüyorum kendine çok çok çok iyi bak.

amin bitanem inşallah

akşam resmini çekip gönderirim canım annemdeyim şuan. teşekkür ederim ilgin için.

Mesela eşimin sperm sayısı 2 milyon o yüzden aşılama bile olmaz dediler. Bunun yanında morfolojide önemli ve ileri hareketlilikte. Eğer onlarda düşükse aşılama ile oyalanmayın derim. Senin içinde yaş faktörü.önemli ve amh değerin ve hormon değerlerin bunlar eğer yüksek veya düşüksede, tüplerin açık veya kapalıysa, kistin var veya yoksa ona göre tüp veya aşılama diye biliriz. Sen herşeyden önce bir tüp bebek merkezinden randevu alıp ön görüşme yapmam en güzeli olacaktır.

Neee kuduz mu o zaman ohh iyi ki gitmiş ölmüş canim aman Allah korusun. Ay yok eşimin sperm testi sonucu azosperm olduğunu öğrendik tedavi yok etmiş spermleri o yüzden rapor vermiyo donmuslar da özelde olduğu için özelde yaptırcaz raporsuz tatlm

slm kızlar nasılsınız başladınızmı tedaviye inş rabbim bu mübarek aylarda gönlünüzün muradını versin

Oy maşallah canim büyütmussun bebisi Allahım hayırlısıyla kucağına da aldırsın insallah:)

Oh maşallah canim ya hadi gözün aydın Allahım hayırlısıyla kucağına da aldırsın insallah:)

canımm benimm hiiç üzülme ben inanıyorum ki bu sefer olucak seninde siz yeterki moralinizi yüksek tutun bu çok önemli :) gelsin tabii çok memnun kalacağına şüphesi olmasın :) rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün :) ben belki buraya girip haberinizi alamam olurda koparsak bana mutlaka özelden bildirin sonuçlarınızı olurmu merak içinde bırakmayın arkadaşınızı :) umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin allahım sizin yanınızda olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…