- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
oldu ama bide bana sor zaman geçmiyor hiç dr hala dikkat etmemi söyledi evdeyim bütün gün
Olsun canım bebis iyi olsun da dikkat et kendine evde bol bol dinen
inşallah artar senin tam olarak kaç çıkmıştı değerin
İnşallah bu kez yüzün güler canım. Benim de 3. Testti sanırım katlanmadı %40 bile katlamadı ki %100 olması lazımdı. Yıkıldım resmen her şey bitti dedim ama Allaha emanet 2 gün sonra düzeldi çok şükür. Diyeceğim o ki şimdi o 2 gün yemeden içmeden kesilip kahrolduğuma yanıyorum. Sen güzel düşünmeye çalış.
evet canım dhea bir hormon ve kandan bakılıyor muşşşşşşşşşşşş dr öle dedi
Buğün 10. Günüm... Test yapmadım. 12. Günümü bekliyorum. Karnımda kramplar, göğsümde şiştik gibi bi çok kişinin belirttiği durumlar bendede var. Ama asıl sorun. Düngöbeğim çok şişmişti bügünde her yerlim ödem oldu. Sizde var mı ?
Kizlar merhaba
Bugun kontrolum vardi,kalp atisini gorduk ve duyduksimdilik gayet iyiymis,kanamam da kesildi. Yani su an icin hersey super gorunuyor benim icin..haftaya tekrar gidecegim dra..yurtdisi seyahatimi iptal etti dr,napalim hersey bebis icin
Allah hepinize nasip etsin,dilerim saglikla hepimiz kucagimiza aliriz
etmemmi cnm bizi bizden başkası anlamaz hep dualarımdasınız inancınızı kaybetmeyin yeterki rabbim büyük ben 4sene sabrettim sadece sabırrr inş olucak
Canim bence kullandigimiz progesteron icerikli ilaclardan..ben transfer sonrasi 15.gune kadar filan kilomda 2kg kadar artmisti..sonra yavas yavas idim,normalden de 500gr azaldim ama hala karnim sis 2-3aylik gibi..sanirim normale donemeden karnim gercekten siscek
Sagol canim cok sagol buarada seninle ufak bir gerginlik yasamistil ben seni yanlis anladim oyle soyliyeyim ozurdilerim sende tamam mi arkadasim :) evet canim ben sahin hocanin hastasiyim once rabbim sonra onun sayesinde hamileyim :)
Aklinizda sahin hocaya dair hicbir soru isaretiniz dahil kalmasin isini ehli bir doktor kesinlikle :)
Buarada bende inofolic le hamile kaldim 2, 5 3 ay kullandim canlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Estağfurullah ne demek özür dilemek arkadaşım
Canım ben kimyasal gebelik yaşadım biliyorsun ama Şahin hocadan vaz geçmem Ekim ayında tekrar tedavime başlayacağım hatta İzmirden Melindam bile Şahin hocaya gelecek ve o da Ekim ayında başlayacak. Güzel bir tesadüf oldu ve bize moral oldun inşallah bizlerinde yüzü güler bizlere dua et. Seni çok öpüyorum kendine çok çok çok iyi bak.
akşam resmini çekip gönderirim canım annemdeyim şuan. teşekkür ederim ilgin için.
Maşallah canım
Rabbim hep güzel haberler almanı nasip etsin
Evet,6+3... Bugun kalp atisini da duydum
emin değilim yımırtlama günümden
o agrı sızı bu ay olmadı hiç normalde hep olurdu
ayy yoksa ben daha yımırtlamadım mı ki:26:
hava sıcak ve ben hala adet olmadım ve gebeyimmmmmmmmmm
oley be oleyy
garibin mi :83::83::83::83: kuzum valla kuduz hastalıgı taşıyormuş yarasalar iyiki ellememişim ıykk
valla öle bi süpriz olursa 9 ay böle gezerim ozaman
sen nasılsın ne durumdasın ? hallettin mi rapor işlerini ?
aynı ben yaniarı kovalar beni hep yaaa
annemde korktugunu belli etme diyo
dedim anne o köpek için denir de arıya belli etsem etmesem ne olcak
o iğneyi batırmayı kafayı koymuş
slm kızlar nasılsınız başladınızmı tedaviye inş rabbim bu mübarek aylarda gönlünüzün muradını versin
Kizlar merhaba
Bugun kontrolum vardi,kalp atisini gorduk ve duyduksimdilik gayet iyiymis,kanamam da kesildi. Yani su an icin hersey super gorunuyor benim icin..haftaya tekrar gidecegim dra..yurtdisi seyahatimi iptal etti dr,napalim hersey bebis icin
Allah hepinize nasip etsin,dilerim saglikla hepimiz kucagimiza aliriz
Süper.. Çok güzel.... Inşallah kucagınadasağlıkla sıhhatle alırsın :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Estağfurullah ne demek özür dilemek arkadaşım
Canım ben kimyasal gebelik yaşadım biliyorsun ama Şahin hocadan vaz geçmem Ekim ayında tekrar tedavime başlayacağım hatta İzmirden Melindam bile Şahin hocaya gelecek ve o da Ekim ayında başlayacak. Güzel bir tesadüf oldu ve bize moral oldun inşallah bizlerinde yüzü güler bizlere dua et. Seni çok öpüyorum kendine çok çok çok iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?