2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin canim, en kisa zamanda sen de alirsin guzel haberini insallah

amin canım inşallah hepimiz bu mutlulugu yaşarız yakın zamanda
Rabbim lütfundan kereminden bizlere de nasip etsin

anladım canım olsun siz sağlıklı olunda önce bebişde olur Allah ın izniyle
umarım buz bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar canım Rabbim yardımcınız olsun

Cnm belki sorunun cevabını aldın ama yinede yazmak istedim, hamilelere tanınan bir hak var, günde max 7 yada 8 saat diye hatırlıyorum çalıştırılabiliyorlar, resmi gazetede yayınlandı hatta. Ben kuzenimden biliyorum başta işyeri kabul etmek istemedi, sonra tokat gibi yapıştırdı resmi gazetedeki yasayı, o gün bugün 2 saat erken çıkıyor işten. İşyerine açıkladıktan sonra bende kullanıcam bu hakkı.

Daha buz sperm aşamasında bizimkiler insallah buz bebis de kalır tedaviden sonra ayyy heyecan yaptım bak:)

Sagol arkadasim,seninde tedavin ilk ve son olsun,kucagin bebis dolsun
Ay cok mani gibi oldu ama guzel oldu

Aynen tatlım ya mani gibi olmus ama çok güzel de olmus ki:)

Kızlar ya yarın hsg çekimim var da aç tok gitme durumu var mi acaba malum oruç tutamicam da acaba aç tok farkediyo mu bilemedim?

Kızlar ya yarın hsg çekimim var da aç tok gitme durumu var mi acaba malum oruç tutamicam da acaba aç tok farkediyo mu bilemedim?

merhabalar arkadaşlar ben pko hastasıyım eşimdede sperm azlığı var ama ileri boyutta değil 3 yıl boyunca 1 aşılama 3 tüp bebek dememiz oldu. Şahin zeteroğlunun hastasıydım.1.tüp bebek denememiz düşük ile sonuçlandı.Diğer denemeler dondurulmuşlar ile oldu ve betahcg 0 çıktı.Sonra biz 4 ay ara verdik bu arada nisan ayında doktor araştırmalarına başladık ve bir doktor bana 10 kilo kadar vermemi ve glokofen kullanmamı söyledi.bende ilaca o gün başladım aynı gün diyete ve 1 ay da tam 4 kilo verebildim.Bu zamana kadar kimse bana bu ilaçtan bahsetmemişti ve pko verilmesi gereken bir ilaçmış.Sağolsun Şahin beyyy anca para alıp tüp bebek yaptı.Ben 1 ay sonra yani mayıs ayında hamile kaldım ve şuanda 8 haftalık hamileyim sizlere tavsiyem bir doktora körü körüne bağlanmayın mutlaka başka doktorlar gezin ben şahin beye bağlandığım için çok pişmanım....

Daha buz sperm aşamasında bizimkiler insallah buz bebis de kalır tedaviden sonra ayyy heyecan yaptım bak:))

ayy pardon tatlım ben dondurulmuş embriyo var sandım kusura bakma
umarım herşey yolunda gider tatlım Allah ım yardımcın olsun
tedavin sonunda bebişlerin seninle olsun yürekten diliyorum bunu

ben uyutularak çekildiğim için dr aç gelmemi söledi sabah 9 daydı randevum gece 10 den sonra bişi yememiştim
canım sana bu konuda neden bilgi verilmedi ki :26:
en iyisi aç olmak zira tok olman gerek derlersede hemen yiyip tok olabilirsin DD
ama aç olmak o kdr kolay değil dimi

Ay yok canim daha tedavim olmadı hiç eylül gibi insallah ole düşünüyoruz:) uyutularak olmucam canim çünkü sabah giderken içmem için ağrı kesici verdiler ama onu içmem için de tok olmam lazım neyse ben en iyisi kocamla sahur yapıp ilacı içiyim tok sayılmam bu durumda:)

Anladım canım takip ediyordum senide çok kişi olunca unuttum bi an kusura bakma
bide yanında ped de götür hafif kanama olabilir bende olmadı ama yanımda tedbir amaçlı götürmüştüm canım. umarım hiçbişey hissetmessin ve tertemiz çıkar sonucun.

cnm ben 2010 yılında zeynep kamilde çekilmiştim hsg aç tok farketmez dediler sabah gitmiştim yemek yemedim korkudanamam o kadar korkulacak bişey değilmiş aslında inşlh sonucun temiz çıkar şekerim bu arada eşinin test sonucundan sonra ne yapmaya karar verdiniz yazdıysanda görmedim

iştee burdasınnn
sobeee sobe sobeeeeeeeeeee diyoruz biz buna
Eyvah yakalandimama ben hep burdayım

Amin canım inşallah tabikide haber veririz ama sende bizi habersiz bırakma

Arkadaşlar ben başkent ankara'da hulisi beye gitmeyi düşünüyorum. ama daha görüşmedim, gidenler bana bilgi verebilirmi. Bu ikinci tüp bebek denemem olacak, birde fiyat konusunda bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.(Allah cümlemize hayırlı, sağlıklı ve eli ayağı düzgün çocuklar nasip etsin)

s.a topik canlar sizlerin tecrübesinden yararlanmak istiyorum 1 defa aşılama yaptrdım malesef negatif cıktı bayrmdan sonra 2 . aşılamayı düşünüyoruz kısmet olursa sizlere sorum şu bu test sonuçlarını anlayanlar varsa cvap vere bilirmi RABBİM kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın inş hayr mubarek günü sesimizi duyar ellerimi boş cevirmez kurban oldugum ALLAHIM

14.11.2013 6 ay önceki

test sonuçlar ref.degerler wo 5th h
hacim 3,0 ml >=1,5
vizkozite normal
ph 7,0 >=7,2
lokositkons. > 1 M/ml <1
spermkonsantrasyonu 17,6 m/ml >=15
toplm har.(pr+np) 56,0 % > = 40
ileri har.(pr)34,0 % >=32
yerinde.har. 22,0 &
hareketsiz(ım) 44,0 %
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
morf.norml/ kruger 7,0 % > =4
harktli sperm kons. 9,8 M _ ml
ileri hark .sperm.kons .5,9 M -ml
fonk sperm kons. 1,0 m_ml
sperm hark indexi 31,0
toplm sperm sayısı 52,8 m >=39,0
hark sperm 29,4 m
toplm ileri har.sperm 17.7 m
fonksiyonel sperm 3,0 m
morf .norml sperm 3,7 m
canım bu eskisi 6 ay önceki
bunlarda ayın 27 de 3-4 gün oldu

^sonuç birim referans
hacim 10 ml ml H (1.5-5)
renk opak gri opak_ gri
pH 7.5 N(7-8)
sperm sayısı 30 milyon_ ml 20 milyon ml
canlı sperm oranı % 60 % 60
hareketlilik ( 1 saate ileri hızlı ) % 40 > 50
hareketlilik progresi . % 20
morfolofi % 10 baş,boyun,kuyruk anomalisi >%60 normal yapıda
likefaksiyon süresi 10 dk 5-25 dk
lökosit sayısı 1.6 milyon - ml < 1 milyon - ml
inş aranızda anlayan vardr
eşim bide ultr girdi sonuç bu dendi

SKROTAL RENKLİ DOPPLER US İNCELEMESİ
Gri skalada yapılan incelemede ,sağ testis 49x20x34 mm sol testis 47x 21x 29 mm boyutlarındadır .
her iki epididimboyutu ve eko yapısı normal konturları düzgündür parankimleri icerinsinde sınır ve eko farkı oluşturan kitle lezyonu saptanmadı .
Her iki hemiskrotumda sıvı fizyolojik sınırlardadır .
renli doppler us incelemesi hasta subin posizyonunda iken yapılmıştır.
Sağ PPVçapı istirahatte 2 mm valsalva manevrası sonrası 2,7 ölçülmüş olup ,valsalva manevrası sonrası reflü akım izlenmemiştir
Solda PPV çapı istirahette 2.3 mm valsalva manevrası sonrası 3 mm ölçülmüş olup . valsalva manevrası sonrası kısa süreli reflü akım İZLENMİŞTİR .
dr gösterdi p.tesi günü hayr sende varikosel yok damar genişlesi demiş spermlerin yüksek senin sorunun yok demiş aşılamaya gerk yok demiş
bende yumurta rezerve azalması var bacımm menopoz korkusu cvaplar için şimdiden tşk ederim hepinze
emeklerimz inş boşa cıkmaz bacılar inşşşşşşşşşşşşş

Ay ne kusuru tatlm olur ole arada:) hım evet ablam da demişti onu pet götür diye çantamdan pek ayırmam zaten kontrol ettim varmış:) insallah canim biraz korkuyom ama katlancaz artik

Ay hadi insallah canim benim de kolay geçer ben de zeynep kamilde çekilcem sonuç ne zamana çıkmıştı senin tatlm? Ya biz tedavi öncesi sperm dondurmustuk zaten anadolu sağlık merkezinde özelde olduğu için donmuslar rapor vermiyo e onu da devletle anlaşmalı bi yere taşıyıp riske atamayız belki düzelir spermler ama düzelmeme ihtimali de var o yüzden anadolu sağlık merkezinde yaptırcaz insallah canim raporsuz olarak

Kizlar turkiyede hsg fiyati ne kadar? Almanyada henuz boyle bi sistem yok malesef.

300 350civarında canim özelde fiyatlar

Mrb canim. Daha onceden baska hastanelerde 4 defa denedim hic hamile kalamdim ve mayis ayindaki 5..denememde baskent hastanesinde hulusi bey vesilesiyle ikizlerime hamileyim cok sukur.bizde sorun erkek infertilitesiydi. Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda sana ve burdaki butun arkadaslara evlat mutlulugunu yasatsin ins.(eger negatif sonuc alsaydim bile yine hulusi beye giderdim diye düsünüyorum cünkü ben hulusi bey ve ekibinden memnun kaldim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…