Amin canim, en kisa zamanda sen de alirsin guzel haberini insallah
Neee kuduz mu o zaman ohh iyi ki gitmiş ölmüş canim aman Allah korusun. Ay yok eşimin sperm testi sonucu azosperm olduğunu öğrendik tedavi yok etmiş spermleri o yüzden rapor vermiyo donmuslar da özelde olduğu için özelde yaptırcaz raporsuz tatlm
Oh maşallah canim ya hadi gözün aydın Allahım hayırlısıyla kucağına da aldırsın insallah:)
Kızlar devlet memuru değilim özel sektörde çalışıyorum.ama ssk nın her şartlarına uyuyorlar sağolsunlar...bilenlere bir şey danışmak istiyorum arkadaşlar.sabah 09:30 akşam 19:00 arası çalışıyorum..ve birde ramazan geldi her ne kadar oruç tutmasamda eşime sahur iftar hazırlıyorum sonuçta..ve işyerinde santral görevlisiyim ben ama özel kalemde benim sekreterde hizmetçide....her işe koşuyorum.ve çokyoruluyorum zaten bulantı baş dönmesi halsizlik yaşıyorum.paraya ihtiyacım olduğu için 7 aylık olana kdar çalışmak zorundayım.peki bu halde hiçbir hakkım yokmu sgk böyle gebelere bir düzenleme getirmedimi kızlar ya ???
amin canım inşallah hepimiz bu mutlulugu yaşarız yakın zamanda
Rabbim lütfundan kereminden bizlere de nasip etsin
anladım canım olsun siz sağlıklı olunda önce bebişde olur Allah ın izniyle
umarım buz bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar canım Rabbim yardımcınız olsun
Sagol arkadasim,seninde tedavin ilk ve son olsun,kucagin bebis dolsun
Ay cok mani gibi oldu ama guzel oldu
Kızlar ya yarın hsg çekimim var da aç tok gitme durumu var mi acaba malum oruç tutamicam da acaba aç tok farkediyo mu bilemedim?
Daha buz sperm aşamasında bizimkiler insallah buz bebis de kalır tedaviden sonra ayyy heyecan yaptım bak:))
Kızlar ya yarın hsg çekimim var da aç tok gitme durumu var mi acaba malum oruç tutamicam da acaba aç tok farkediyo mu bilemedim?
merkezden merkeze değişmiyosa eğer farketmiyo cnm ben bir ay önce çektirdim
ayy pardon tatlım ben dondurulmuş embriyo var sandım kusura bakma
umarım herşey yolunda gider tatlım Allah ım yardımcın olsun
tedavin sonunda bebişlerin seninle olsun yürekten diliyorum bunu
ben uyutularak çekildiğim için dr aç gelmemi söledi sabah 9 daydı randevum gece 10 den sonra bişi yememiştim
canım sana bu konuda neden bilgi verilmedi ki :26:
en iyisi aç olmak zira tok olman gerek derlersede hemen yiyip tok olabilirsinDD
ama aç olmak o kdr kolay değil dimi
Ay yok canim daha tedavim olmadı hiç eylül gibi insallah ole düşünüyoruz:) uyutularak olmucam canim çünkü sabah giderken içmem için ağrı kesici verdiler ama onu içmem için de tok olmam lazım neyse ben en iyisi kocamla sahur yapıp ilacı içiyim tok sayılmam bu durumda:)
cnm ben 2010 yılında zeynep kamilde çekilmiştim hsg aç tok farketmez dediler sabah gitmiştim yemek yemedim korkudanKızlar ya yarın hsg çekimim var da aç tok gitme durumu var mi acaba malum oruç tutamicam da acaba aç tok farkediyo mu bilemedim?
iştee burdasınnn
sobeee sobe sobeeeeeeeeeeediyoruz biz buna
canımm benimm hiiç üzülme ben inanıyorum ki bu sefer olucak seninde siz yeterki moralinizi yüksek tutun bu çok önemli :) gelsin tabii çok memnun kalacağına şüphesi olmasın :) rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün :) ben belki buraya girip haberinizi alamam olurda koparsak bana mutlaka özelden bildirin sonuçlarınızı olurmu merak içinde bırakmayın arkadaşınızı :) umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin allahım sizin yanınızda olsun inşallah
Anladım canım takip ediyordum senide çok kişi olunca unuttum bi an kusura bakma
bide yanında ped de götür hafif kanama olabilir bende olmadı ama yanımda tedbir amaçlı götürmüştüm canım. umarım hiçbişey hissetmessin ve tertemiz çıkar sonucun.
cnm ben 2010 yılında zeynep kamilde çekilmiştim hsg aç tok farketmez dediler sabah gitmiştim yemek yemedim korkudanamam o kadar korkulacak bişey değilmiş aslında inşlh sonucun temiz çıkar şekerim bu arada eşinin test sonucundan sonra ne yapmaya karar verdiniz yazdıysanda görmedim
Kizlar turkiyede hsg fiyati ne kadar? Almanyada henuz boyle bi sistem yok malesef.
Arkadaşlar ben başkent ankara'da hulisi beye gitmeyi düşünüyorum. ama daha görüşmedim, gidenler bana bilgi verebilirmi. Bu ikinci tüp bebek denemem olacak, birde fiyat konusunda bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.(Allah cümlemize hayırlı, sağlıklı ve eli ayağı düzgün çocuklar nasip etsin)
Eyvah yakalandim ama ben hep burdayım
Amin canım inşallah tabikide haber veririz ama sende bizi habersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?