Kizlar turkiyede hsg fiyati ne kadar? Almanyada henuz boyle bi sistem yok malesef.
ay ne kusuru tatlm olur ole arada:) hım evet ablam da demişti onu pet götür diye çantamdan pek ayırmam zaten kontrol ettim varmış:) insallah canim biraz korkuyom ama katlancaz artik
Ay hadi insallah canim benim de kolay geçer ben de zeynep kamilde çekilcem sonuç ne zamana çıkmıştı senin tatlm? Ya biz tedavi öncesi sperm dondurmustuk zaten anadolu sağlık merkezinde özelde olduğu için donmuslar rapor vermiyo e onu da devletle anlaşmalı bi yere taşıyıp riske atamayız belki düzelir spermler ama düzelmeme ihtimali de var o yüzden anadolu sağlık merkezinde yaptırcaz insallah canim raporsuz olarak
300 350civarında canim özelde fiyatlar
canımm benimm hiiç üzülme ben inanıyorum ki bu sefer olucak seninde siz yeterki moralinizi yüksek tutun bu çok önemli :) gelsin tabii çok memnun kalacağına şüphesi olmasın :) rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün :) ben belki buraya girip haberinizi alamam olurda koparsak bana mutlaka özelden bildirin sonuçlarınızı olurmu merak içinde bırakmayın arkadaşınızı :) umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin allahım sizin yanınızda olsun inşallah
sizin sorun neydiki aşılam diyorlar
merhabalar arkadaşlar ben pko hastasıyım eşimdede sperm azlığı var ama ileri boyutta değil 3 yıl boyunca 1 aşılama 3 tüp bebek dememiz oldu. Şahin zeteroğlunun hastasıydım.1.tüp bebek denememiz düşük ile sonuçlandı.Diğer denemeler dondurulmuşlar ile oldu ve betahcg 0 çıktı.Sonra biz 4 ay ara verdik bu arada nisan ayında doktor araştırmalarına başladık ve bir doktor bana 10 kilo kadar vermemi ve glokofen kullanmamı söyledi.bende ilaca o gün başladım aynı gün diyete ve 1 ay da tam 4 kilo verebildim.Bu zamana kadar kimse bana bu ilaçtan bahsetmemişti ve pko verilmesi gereken bir ilaçmış.Sağolsun Şahin beyyy anca para alıp tüp bebek yaptı.Ben 1 ay sonra yani mayıs ayında hamile kaldım ve şuanda 8 haftalık hamileyim sizlere tavsiyem bir doktora körü körüne bağlanmayın mutlaka başka doktorlar gezin ben şahin beye bağlandığım için çok pişmanım....
Arkadaşlar ben başkent ankara'da hulisi beye gitmeyi düşünüyorum. ama daha görüşmedim, gidenler bana bilgi verebilirmi. Bu ikinci tüp bebek denemem olacak, birde fiyat konusunda bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.(Allah cümlemize hayırlı, sağlıklı ve eli ayağı düzgün çocuklar nasip etsin)
Merhaba arkadaşlar ben 3 senelik evliyim 4 düşügüm var polikistik over Sendromu 3senedir klomen tedavisi görüyorum 1 sefer aşılama yaptım tutmadı 2 aşılama yı yaptırayımmı yoksa tüp bebek mi deneyeyim ciddi bunalımdayım cevaplarınızı bekliyorum. ..
hepimizzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh hamiş olcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122:
Kizlarr hepinize merhabalar daha once yaziyodum bu topice :) bende hamileyim cok sukur bugun aldim sonucu rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar Allahima cok sukur 8. degerim 184 cikti, Allahim herkese nasip etsin insallahhhj
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Genelde iftardan sonra geliyorum canım anca kendime geliyorum
Eklerim tabii..
azcık daha bilgi vereydin yaş,deneme sayısı,infertilite sebebi bunlarıda yaz canım..
şu an beynim iş görmüyor
Merhaba arkadaşlar ben 3 senelik evliyim 4 düşügüm var polikistik over Sendromu 3senedir klomen tedavisi görüyorum 1 sefer aşılama yaptım tutmadı 2 aşılama yı yaptırayımmı yoksa tüp bebek mi deneyeyim ciddi bunalımdayım cevaplarınızı bekliyorum. ..
Sagol arkadasim,seninde tedavin ilk ve son olsun,kucagin bebis dolsun
Ay cok mani gibi oldu ama guzel oldu
Canım tebrik ederim gözün aydınKizlarr hepinize merhabalar daha once yaziyodum bu topice :) bende hamileyim cok sukur bugun aldim sonucu rabbim isteyen herkese versin kimselere aratmasin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım maşallah 12. haftaya gelmişsin bu hafta ya da geçen hafta ultrason resmin var mı?slm kızlar nasılsınız başladınızmı tedaviye inş rabbim bu mübarek aylarda gönlünüzün muradını versin
Kizlar merhaba
Bugun kontrolum vardi,kalp atisini gorduk ve duyduksimdilik gayet iyiymis,kanamam da kesildi. Yani su an icin hersey super gorunuyor benim icin..haftaya tekrar gidecegim dra..yurtdisi seyahatimi iptal etti dr,napalim hersey bebis icin
Allah hepinize nasip etsin,dilerim saglikla hepimiz kucagimiza aliriz
günadın nazan senin bilgin vardır cuma günü tedaviye başlıyorum.yumurtalar adetin kaçıncı günü toplanıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?