2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aynen aynen psikolojik olarak rahatlıyorsun hamile değilim diye ikna oluyorsun ve ardından kırmızılar geliyor
hiç unutmam bi kere 10 gün geciktim
evde bi triplere girdim kendi kendime midem bulanıyo başım dönüyo bi iştah bi iştahki sorma
koşa koşa gittim kan vermeye eve geldim hoooopppp kırmızılar gelmişşşşşşşş
telefon açtılar hastaneden kan sonucunuz malesef negatif diye dedim biliyorum

:)) bende ilk evlendigim aylarda adetim uc gun gecikse kesin hamileyim bu ay der kan vermeye kosardim sonucu bekledigim saatler hic gecmezdi ama simdi uc hafta gecikse kan vermiyorum nede olsa hamis olamam diye ve omur gecti sabir tasi olduk..

Gozunaydin hayirli olsun ...
bugün tekrar test yaptırdım 8. gün değerim 15,5 10. gün değerim 41

Degerin yukselms dr.un ne dedi gozu aydin bence devami katlanarak artsin...

:)) bende ilk evlendigim aylarda adetim uc gun gecikse kesin hamileyim bu ay der kan vermeye kosardim sonucu bekledigim saatler hic gecmezdi ama simdi uc hafta gecikse kan vermiyorum nede olsa hamis olamam diye ve omur gecti sabir tasi olduk..

valla canım keşke bu deneyimleri hiç yaşamasaydık ama napalım kader kısmet işte
dediğin gibi bizi ikna etmeye 3 hafta da yetmez artık

canım Maşallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin

Inşallah bitanem 9 ay hiç gelmesin

:) tebrikler tekrar. Bak ne güzel oldu gönlünce sevin şimdi.

Insallah bakalim güzel cikar canim senin de hiç bisecigin yok ne bilmiyomu ya:) gelmez insallah da tutarım:)

İyi geceler kızlar...
Bir ordayım bir burda gelemedim topiğe...
Şimdide annemdeyim bu saat olmuş ne ara eve geçicez bakalım
Reglim 4 gün önce geldi bu ay 12.günde yumurtlamışım demek..
Bu sabah kalktığımda da bi idrar testi yapayım dedim 4 gün var ya reglime bu aralar varsa bişi çıkar dedim baya baya hamileymişim dimi hatta üstüne görüyorum kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…