slm kızlar nasılsınız ? çok mutluyum 2 gün sonra test yaptırırım demiştim dayanamadım tekrar yaptırdım sonuç:765 HAMİLEYİMMPazartesi doktor randevusu
hala inanamıyorm rüyada gibiyim
ALLAH HERKESE NASİP ETSİN KİMSENİN YUVASINI EVLATSIZ BIRAKMASIN
Allah tamamına erdirsin canımtebrikler
slm kızlar nasılsınız ? çok mutluyum 2 gün sonra test yaptırırım demiştim dayanamadım tekrar yaptırdım sonuç:765 HAMİLEYİMMPazartesi doktor randevusu
Ayy acıdıgını ben korkmayım diye dememiş yerim seni:)
Saol canim da o acıyı demeyeydin iyiydi:) şaka şaka olsun napalim gelsin bebisler de bu acılara katlanılır:) ama erkeklerin hiç bi şeyi olmuyo ya çok uyuz yaa
Kızlaar nasılsınız?
Bugün rahim filmimi de çekildim çok şükür, ayın 21ine gün sayıyorum
Evet canim bende çekildim:) ilacı verirken ağrım oldu su an hafif sızlıyo geçer heralde:) yarın çıkcak sonuç bende artik gittiğim bi zaman alcam ramazanda zor oluyo, sen aldın mi sonucunu
Evet acıdı biraz ilacı verirken nasil bise o ya ilacı verdiği an sancı giriyo karnına resmen ayyy:)) sonuç yarın öğleden sonra dedi canim da gittiğim bi zaman alcam artik malum ramazan zor oluyo:) kanamam bugün biter dimi tatlm
Kızlar herkese merhaba. İlk olarak dualarımdasınız bilesiniz.Çubukta çift çizgi görülünce bitmiyormuş dertler malesef. Size birşey danışmak istiyorum. Benim hcg değerlerim 3,5-4 kat artıyor. Normalde iki kat artmış olması gerekmez mi? Sizce dış gebelik ya da mol gebelik olabilir mi?
İşte bu onun anlattıklarını, senin sorduklarının cevaplarını falan anlataydın dediydimCanim dunku kontrolde bisii soramadim gibi oldu daha cok firca yedimaraba ile haftasonu icin ankaraya,onumuzdeki haftada 2haftalik almanyaya gidebilir miyim diye sordum.ank. Ok verdi hastaneye ulasabilirim diye ama ilk gorusmede beslenmeden cinsel hayatimiza kadar olmasi gereken hepsini kendi anlatti zaten.yapilacak testler vs.
Ben kullandigim ilaclari ne kadar devam edecegimi,yuruyus,ev isi ne kadar olmali onlari sormustum.yakinda gorunmedigi icin denize gurmeyi sormadim.boyle iste..
Amin canım Allah inşallah bize de nasip etsin
Senide çok tebrik ediyorum canım Allah kucağına almaya nasip etsin
ay süper haber bu cok sevindim allah devamını da göstersin
Amin canım çok sağ olEğer görüşemezsek ben sana özelden durumlarımızı bildiririm canım çok öpüyorum seni
Eyvah yakalandim ama ben hep burdayım
Amin canım inşallah tabikide haber veririz ama sende bizi habersiz bırakma
İnşallahhhhhhhhhh
Arkadaşlar hayırlı olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
öyle canım erkeklere birşey olmuyor :) bu arada bu ay iyi çalışın drum rahim filminden sonra gebe kalan çok oluyor demişti :) bu doğal yoldan aşılama demişti :)
canım blgk için söylediklerim senin içinde geçerli :) canım hayırlısı olsun :)
canım benim 3-4 gün lekelenmem sürmüştü :) senin öyle olmaz hemencecik geçer inşallah :)
canım stres yapma :) keseyi kalp atışını görenekadar bu stres devam ediyor :) inşallah allahım kucağında sevdirsin :)
canım maşallah :)bak boşuna üzmüşsün hem kendini hem bebişi :)
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin umarım gerek kalmaz birbirimizin duasında olmak dileğiyleYas sinirlamasi yok sanirim zaten kucukmussun ben 30. yasimdayim ramazandan sonra baslayacgiz insaallah (ic sesim burada devreye girip gerek kalmaz insaallah diyor)
Canım tebrik ederim gözün aydın
canım maşallah 12. haftaya gelmişsin bu hafta ya da geçen hafta ultrason resmin var mı?
Gözün aydın canım maşallah kuzucuğa Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
İşte bu onun anlattıklarını, senin sorduklarının cevaplarını falan anlataydın dediydim
Üşeniyorsan bi ara telefonda sorayım, sonra ben burada diğer arkadaşlara anlatırım
İşte bu onun anlattıklarını, senin sorduklarının cevaplarını falan anlataydın dediydim
Üşeniyorsan bi ara telefonda sorayım, sonra ben burada diğer arkadaşlara anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?