2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Allah tamamına erdirsin canımtebrikler

Amin canım Allah inşallah bize de nasip etsin
Senide çok tebrik ediyorum canım Allah kucağına almaya nasip etsin

ay süper haber bu cok sevindim allah devamını da göstersin

öyle canım erkeklere birşey olmuyor :) bu arada bu ay iyi çalışın drum rahim filminden sonra gebe kalan çok oluyor demişti :) bu doğal yoldan aşılama demişti :)

Kızlaar nasılsınız?
Bugün rahim filmimi de çekildim çok şükür, ayın 21ine gün sayıyorum

canım blgk için söylediklerim senin içinde geçerli :) canım hayırlısı olsun :)

canım benim 3-4 gün lekelenmem sürmüştü :) senin öyle olmaz hemencecik geçer inşallah :)

canım stres yapma :) keseyi kalp atışını görenekadar bu stres devam ediyor :) inşallah allahım kucağında sevdirsin :)

canım maşallah :) bak boşuna üzmüşsün hem kendini hem bebişi :)

İşte bu onun anlattıklarını, senin sorduklarının cevaplarını falan anlataydın dediydim
Üşeniyorsan bi ara telefonda sorayım, sonra ben burada diğer arkadaşlara anlatırım

Mutlu ve saglikli bir gebeligin olsun canim masallah boyle guzel haberler alinca umutlu oluyoruz biz de

Amin canım çok sağ ol Eğer görüşemezsek ben sana özelden durumlarımızı bildiririm canım çok öpüyorum seni

Tamam canim girerim yine ben kontrol ederim ikinizide :) bende opuyorum tatlim benim :-*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyiki varsınız
eşime daha söylemedim akşama gelince öğrenecek çok sewinecek
ben çıkıyom sonra tekrar görüşürüz

İnşallahhhhhhhhhh

Arkadaşlar hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Amiinn cook tesekekkur ederim sira sizlerde allah bu mutlulugu sizlerede yazastsin insallah :)

Ay keşke olsa canim da eşim su an azosperm tedavi yok etmiş spermleri o yüzden bize yaramaz rahim filmi ayy deme kız insallah bugün biter ya oruç tutayım engel olmasın

Cok cok coook tesekkurler canim :)

İşte bu onun anlattıklarını, senin sorduklarının cevaplarını falan anlataydın dediydim
Üşeniyorsan bi ara telefonda sorayım, sonra ben burada diğer arkadaşlara anlatırım

Monicacim,beslenmede hergun bogazindan et gececek,yaninda ayran,yogurt tuketmicen demir emilimini dusuruyor diye,en asagi 2saat gecmeli kalsiyum tuketmek icin.gebelikte en azindan simdilik 1kase yogurt fazla yemek yeterli kalori olarak.cok yemek yeme..en iyisi gece yatarken 2bardak sut icip yat.her sabah yumurtaya gerek yok,haftada 3-4 yeter.camasir,bulasik makinasi doldurup bosalt,yemek yap ama evi esin supursun.agir kaldirma ama ust raftan uzanip tencere alabilirsin,yuru ama 2saat de yurume:) vucut progesteron salgiliyor,ektradan da kullanildigi icin uyusukluk olabilir,dikkatin dusuk olabilir,yolda trafikte dikkatli ol..anne ve koca harici kimse ile opusme,ozellikle kucuk cocuk ve bebekleri nasilsa anne olacagim diye kucagina alip opme..sac boyasi ise 3.aydan itibaren yapilabilir sik olmamak ve cok diplere gelmedigi surece..DEDİ.. Aklima gelenler simdilik bu kadar canim.ayrica yapilacak 2li,3lu testler,amniyosentez anlatti..yas buyuk olunca risk yuksek cikar ama sikintiya gerek yok dedi..

Bir de tabii en onemlisi, cok arastirip okuyorsun,kafani cok karistiriyorsun,birak bakma o kadar cok,hersey iyi gidiyor,kendini olumsuz etkiliyorsun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…