evhamlı olman da haklsıın senin yerinde bende olsam aynı şeyi yaşarım ama elinden gelirse rahat ol ki değerlerin katlansın bebeğede etki etme 2 gün sonra değerin daha da artar inşlh ...Doktorumu aramadım daha 12. Gün değerimi gördüktrn sonra arayacam değerim katlanmış ama yine düşük gibi geliyor bilmiyorum benmi çok evhamlıyım
ah cnm evet bayağıdır denk gelemedik ben sabah giriyorum bide sahurda arada olmuyor hatim ev işi yemek derken akşam oluyorcanimm nasilsin hayatim yazisamadik kac gunlerdir iyisin dimii hersey yolundani.. tedavi gozukuyormu ramazandan sonra..
aaa yumoşların seni kandırmış kızzİyi geceler kızlar...
Bir ordayım bir burda gelemedim topiğe...
Şimdide annemdeyim bu saat olmuş ne ara eve geçicez bakalım
Reglim 4 gün önce geldi bu ay 12.günde yumurtlamışım demek..
Bu sabah kalktığımda da bi idrar testi yapayım dedim 4 gün var ya reglime bu aralar varsa bişi çıkar dedim baya baya hamileymişim dimi hatta üstüne görüyorum kesin
İyi geceler kızlar...
Bir ordayım bir burda gelemedim topiğe...
Şimdide annemdeyim bu saat olmuş ne ara eve geçicez bakalım
Reglim 4 gün önce geldi bu ay 12.günde yumurtlamışım demek..
Bu sabah kalktığımda da bi idrar testi yapayım dedim 4 gün var ya reglime bu aralar varsa bişi çıkar dedim baya baya hamileymişim dimi hatta üstüne görüyorum kesin
kızzzzzzzzzzz sen test gününü bekliyon gelmiyo diyorsun ya bizzzz ne yapalım bizimde tedavi günümüz gelmiyor yaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:offf offfffffffffffff gunler geçmiyor test günü gelmiyooooooorrrrrrrrrrrr
aaa yumoşların seni kandırmış kızz
olsun günler var devam önümüzdeki ay gene denersin şekercim...
offf offfffffffffffff gunler geçmiyor test günü gelmiyooooooorrrrrrrrrrrr
kızzzzzzzzzzz sen test gününü bekliyon gelmiyo diyorsun ya bizzzz ne yapalım bizimde tedavi günümüz gelmiyor yaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
Nası yaa nası pozitif çıktı o zaman o test
Test günü gelmiyor demek bekleme şekerim kim diyo sana bekle test gününü diye..
Ben demedim şahsen
haklıısın şurda 12 gün sonra gene yumoşlar başlıcak sende devam edersin bu sefer her belirtide işin başına geçersinHayatımda ilk kez yumi çatlama günümü şaşırdım..
aslında şaşırmadım 12.gün dedim ben yumurtluyorum diye burayada yazdım ama sonraki günler yine yumurtlama belirtileri verdim tam 5 gün boyunca hergün yumurtluyorum sanki dedim meğerse ilk dediğim gün doğruymuş..
hain yumiyi bende reglimle aticiimmmm inrikamımı aliciimmm
neyse önümüzdeki aya bakalım biz yeni yumurtlama günüme ne kaldı şurda topu topu 12 gün sonra yine yumurtlayacam
tabiki sakın kırılma darılma yazıma hee sende haklısın bizde uff oralara gelsemde bende bekelsem beklemeden kafayı yesemevet canım ya herkesin derdi başka başka işte tedaviye umutla başlıyo insan ama böyle beklerken ya olmadıysa ya tutmadıysa diye insanın aklına gelmiyor değil offf daha pazartesi test günü çooook varrrr
napıyım canım pekiii
Takılıyorum canım ben kafanı dağıtalım diye...
Erken test yap merakın gider dicem erken testte de yanılma payı oluyor beklemekte fayda var sen sıkılmaya devam bir süre daha
haklıısın şurda 12 gün sonra gene yumoşlar başlıcak sende devam edersin bu sefer her belirtide işin başına geçersin
tabiki sakın kırılma darılma yazıma hee sende haklısın bizde uff oralara gelsemde bende bekelsem beklemeden kafayı yesem
aslında haklısın ben mesela tedaviye başalsam tmm diyorum başalsam yumoşalr nasıl dicem sonra transfer dicem 12gün bekelmedeyim dicem kurucam kafamda nasipse pozitifse kucağıma alana kadar kurucam da kurucam bu kurmalar korkular bitmez taki evladımıızn kokusunu içimize çekene kadarolurmu canım ya ne kırılması evet ama doğru söylüyorsun iğnelere başladığımda off ogün gelse herşey bitsede bi beklemesi kalsa diyordum ama şimdide beklerken zaman zaman endişeliniyor insan böyle garip şeyler işte inşallah sende tez zamanda tedavine başlarsın canım ve sonucuda güzel olur tüm kalbimle inan rabbim tüm isteyenlere versin evladını
anlamadım :44: seninde hiç bişeciğin yok ne bilmiyomu yaD
bu kısmı tam olarak anlamadım
haklıısın şurda 12 gün sonra gene yumoşlar başlıcak sende devam edersin bu sefer her belirtide işin başına geçersin
tabiki sakın kırılma darılma yazıma hee sende haklısın bizde uff oralara gelsemde bende bekelsem beklemeden kafayı yesem
evet canım burda duydum benimde aklıma geldi ama yanıltıcı oluyomuş sonra daha çok stres olurum ben kendimi biliyorum bekliyoz işte ayy sonuç pozitiff olsunda varsın bekleyelim dimi ama
kız nedir bizim çektiğimiz ya bebeğin peşinden koş kocişin peşinden koş ( ÇALIŞMALAR İÇİN)aynen canım devaammmmmm
bi de bu ay kaçırmamıştım çatlama günlerimi 12-14-16.günlerde çalıştık kaçırma ihtimali yoktu demekki sabah çatladı akşama kadar gitti yumi
bekle canım..
boşuna gün vermiyorlar bizler erken yapıp strese girip aklımızı karıştırmak için uğraşıyorlar..
tıbben belirlenmiş gün önemli olan..
aslında haklısın ben mesela tedaviye başalsam tmm diyorum başalsam yumoşalr nasıl dicem sonra transfer dicem 12gün bekelmedeyim dicem kurucam kafamda nasipse pozitifse kucağıma alana kadar kurucam da kurucam bu kurmalar korkular bitmez taki evladımıızn kokusunu içimize çekene kadar
aminn hepimiizn yuvası şenlensin inşlhhhhhh senden de bol + değerli betalarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?