gnaydın kızlar nasılsınız
günaydın canımcım
günaydın canim...benim karnım ağrıyor maglumm sebebten
evhamlı olman da haklsıın senin yerinde bende olsam aynı şeyi yaşarım ama elinden gelirse rahat ol ki değerlerin katlansın bebeğede etki etme 2 gün sonra değerin daha da artar inşlh ...
ah cnm evet bayağıdır denk gelemedik ben sabah giriyorum bide sahurda arada olmuyor hatim ev işi yemek derken akşam oluyor
geçen hafta eşim kontrole gitti dr.umuz artık istediğiniz aman başlayın tedaviye dedi bizde eşimle karar verdik bayram sonrasında bi kısa tatil yapıp kafamızı dağıtıcaz ardından eylül veya ekimde başlıcam tedaviye tabii ben daha erken istiyorumda eşim yanaşmıyor bende onu kırmak istemediğime tmm dedim kısmetse sonbahar bizlere gelir inşlh güzelim..sen neler yaptın senin tedavin daha erken di galiba dimi yanlış hatırlamıyorsam...
canım çok teşekkürler oldukça faydalı bilgiler bunlar :)Monicacim,beslenmede hergun bogazindan et gececek,yaninda ayran,yogurt tuketmicen demir emilimini dusuruyor diye,en asagi 2saat gecmeli kalsiyum tuketmek icin.gebelikte en azindan simdilik 1kase yogurt fazla yemek yeterli kalori olarak.cok yemek yeme..en iyisi gece yatarken 2bardak sut icip yat.her sabah yumurtaya gerek yok,haftada 3-4 yeter.camasir,bulasik makinasi doldurup bosalt,yemek yap ama evi esin supursun.agir kaldirma ama ust raftan uzanip tencere alabilirsin,yuru ama 2saat de yurume:) vucut progesteron salgiliyor,ektradan da kullanildigi icin uyusukluk olabilir,dikkatin dusuk olabilir,yolda trafikte dikkatli ol..anne ve koca harici kimse ile opusme,ozellikle kucuk cocuk ve bebekleri nasilsa anne olacagim diye kucagina alip opme..sac boyasi ise 3.aydan itibaren yapilabilir sik olmamak ve cok diplere gelmedigi surece..DEDİ.. Aklima gelenler simdilik bu kadar canim.ayrica yapilacak 2li,3lu testler,amniyosentez anlatti..yas buyuk olunca risk yuksek cikar ama sikintiya gerek yok dedi..
Günaydın kızlar nasılsınız
Doktorumu aramadım daha 12. Gün değerimi gördüktrn sonra arayacam değerim katlanmış ama yine düşük gibi geliyor bilmiyorum benmi çok evhamlıyım
UYKU problemim dışında ıyıyımm cnm sız nasılsınız ?
günaydın kızlar nasılsınız
canım kalp atışları için ne zaman gideceksin
Ben de iyiyim canım benim de bir çeşit uyku problemim var
cumartesi gidicem canım allah izin verirse
hadi bakalım güzel ahberle gel inşş kardeşime ayın 15 e gün verdi
kızzzzzzzzzzz sen test gününü bekliyon gelmiyo diyorsun ya bizzzz ne yapalım bizimde tedavi günümüz gelmiyor yaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
Günaydın arkadaşlar 8. Gün değerim 41.3 10. Gün 38,6 çıkmıştı. Doktor ilacı kesip hcg takibi yapalım dedi.12. Gün değerim 56 geldi.hiç böyle durumla karşılaşan var mı? Doktor yarın bi daha baktıralım dedi.kafam allak bullak oldu :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?