ebru merhaba, 3. gün embriyosu muydu 5. gün embriyosu mu?
doktorunu aradın mı, ne yorum yaptı?
5. gün embriyosuysa biraz düşük gibi ama 3 için normal bence. Allah tamamına erdirsin inşallah.
3. Gün embriyosuydu yarın 12. Günüm bi daha test yapıp ondan sonra aracam inşallah değerim olumlu bir şekilde artmıştır
Canlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ne güzel iki katından fazla artmış :)kat kat artmaya devam eder inşallah :)
canım yaaaaaaaaa umutluydum senden :) neyse gelecek aya bakalım :) canım sigorta işi ne oldu? gelişme var mı?
canım kesinlikle geçmiyor :) inşallah güzel sonuçları alacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))
slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar ben bayadır sizi takip ediyorum şifremi unutmustum yeni aldım yazmak şimdi kısmet oldu ben 10 gün önce 2 donmuş embriyomu transfer ettirdim ve bugün 10. günüm beta hcg m 606 çıktı sizce ikizmi bide ikiz bekleyen arkadaşlar kalp atışlarını nezaman duydunuz yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk ederim darısını isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah dualarımdasınız
slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar ben bayadır sizi takip ediyorum şifremi unutmustum yeni aldım yazmak şimdi kısmet oldu ben 10 gün önce 2 donmuş embriyomu transfer ettirdim ve bugün 10. günüm beta hcg m 606 çıktı sizce ikizmi bide ikiz bekleyen arkadaşlar kalp atışlarını nezaman duydunuz yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk ederim darısını isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah dualarımdasınız
Canim tebrik ederim,degerin cok guzel cikmis..evet buyuk ihtimal ikizin olacak ama tabii belli olmaz,donmusta deger yuksek cikiyor..testi 2.defa tekrarladiktan 10 gun sonra kese gormeye cagirdi beni dr..bu da transferin 24.gunu oldu..kalp atisini da 1hafta sonra yani 7.haftami yasarken gordumikizde veya tekte farketmez kalp atisi 7.haftada gorulur diye biliyorum:)
Slm kizlar size bir sprum olckti bn 2 yillik ewliyim hic hamilelik olmadi 2 defa asilama yptim sizi uzaktanda olsa takip edyrum smdiye kismet yazmm bnm sorum su bn esimin ynna arabistana geldim bn esime burda tup bebek ypmayi istedgmi syldm oda Kabul etti ámá sizce bekleyip turkiyede mi yapsam yoksa burda kimse duymadan gormeden esimle aramzda halletsek sizce kafam cok karisik fikirlerinize ihtiycim varrrr
Onu soylemedi evde vardi bir kutu zaten bir ara kullandim baktim gebe kalamiyorun birakmistim evde degilim gidince bakarim
Slm kizlar size bir sprum olckti bn 2 yillik ewliyim hic hamilelik olmadi 2 defa asilama yptim sizi uzaktanda olsa takip edyrum smdiye kismet yazmm bnm sorum su bn esimin ynna arabistana geldim bn esime burda tup bebek ypmayi istedgmi syldm oda Kabul etti ámá sizce bekleyip turkiyede mi yapsam yoksa burda kimse duymadan gormeden esimle aramzda halletsek sizce kafam cok karisik fikirlerinize ihtiycim varrrr
Ben 2 yıldır kullandımha bu gün ha yarın hamile kalacağım diye
aynen 4 yıldır içiyorumçok az ara ara bırakmışlıgım oldu regl dönemlerimde falan
ama genel olarak folik asit bağımlısıyım diyebilirm
Uff,bir suru yazmistim gitti
Canim eger daha yakinda turkiyeye gelmeyecekseniz yaptirin derim.ama yakinda tr gelcekseniz esinle, burayi tercih ederim ben.yabanci ulkelerde pahali olabiliyor..teshisiniz var mi? Sorun? Kan tahlili,hsg,histeroskopi,spermiyogram yapildi mi?
Ben 2 yıldır kullandımha bu gün ha yarın hamile kalacağım diye
aynen 4 yıldır içiyorumçok az ara ara bırakmışlıgım oldu regl dönemlerimde falan
ama genel olarak folik asit bağımlısıyım diyebilirm
Folibol mü kullanacaksın folic asit plus mı?
Ben bir kac ay dayandim sonra biraktim hatta iki aydir filan nerem agrisa agri kesici de iciyordum eskiden bitki cayi bile icmezdim ne olur ne olmaz diye
Bn 6 aya yakin folic asit içtim puffff bisi olmadi ve çıtır hatunlugumdan eser kalmadı cok yemek yiyordum bıraktım ohhhhhh eski halime geri dondum :))))
Canim tebrik ederim,degerin cok guzel cikmis..evet buyuk ihtimal ikizin olacak ama tabii belli olmaz,donmusta deger yuksek cikiyor..testi 2.defa tekrarladiktan 10 gun sonra kese gormeye cagirdi beni dr..bu da transferin 24.gunu oldu..kalp atisini da 1hafta sonra yani 7.haftami yasarken gordumikizde veya tekte farketmez kalp atisi 7.haftada gorulur diye biliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?