2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ebru merhaba, 3. gün embriyosu muydu 5. gün embriyosu mu?
doktorunu aradın mı, ne yorum yaptı?
5. gün embriyosuysa biraz düşük gibi ama 3 için normal bence. Allah tamamına erdirsin inşallah.

3. Gün embriyosuydu yarın 12. Günüm bi daha test yapıp ondan sonra aracam inşallah değerim olumlu bir şekilde artmıştır

3. Gün embriyosuydu yarın 12. Günüm bi daha test yapıp ondan sonra aracam inşallah değerim olumlu bir şekilde artmıştır

slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar ben bayadır sizi takip ediyorum şifremi unutmustum yeni aldım yazmak şimdi kısmet oldu ben 10 gün önce 2 donmuş embriyomu transfer ettirdim ve bugün 10. günüm beta hcg m 606 çıktı sizce ikizmi bide ikiz bekleyen arkadaşlar kalp atışlarını nezaman duydunuz yardımcı olurmusunuz şimdiden tşk ederim darısını isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah dualarımdasınız

Canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin

inşallah canım inşallah

canııımmm maşallah maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin süper bişey bu benimde pazartesi test günüm bizlerede dua et canım

Canim tebrik ederim,degerin cok guzel cikmis..evet buyuk ihtimal ikizin olacak ama tabii belli olmaz,donmusta deger yuksek cikiyor..testi 2.defa tekrarladiktan 10 gun sonra kese gormeye cagirdi beni dr..bu da transferin 24.gunu oldu..kalp atisini da 1hafta sonra yani 7.haftami yasarken gordum ikizde veya tekte farketmez kalp atisi 7.haftada gorulur diye biliyorum:)

Slm kizlar size bir sprum olckti bn 2 yillik ewliyim hic hamilelik olmadi 2 defa asilama yptim sizi uzaktanda olsa takip edyrum smdiye kismet yazmm bnm sorum su bn esimin ynna arabistana geldim bn esime burda tup bebek ypmayi istedgmi syldm oda Kabul etti ámá sizce bekleyip turkiyede mi yapsam yoksa burda kimse duymadan gormeden esimle aramzda halletsek sizce kafam cok karisik fikirlerinize ihtiycim varrrr

Sporum degil sorum olckti telden girdigim icin tuslardan karistrdim

Uff,bir suru yazmistim gitti
Canim eger daha yakinda turkiyeye gelmeyecekseniz yaptirin derim.ama yakinda tr gelcekseniz esinle, burayi tercih ederim ben.yabanci ulkelerde pahali olabiliyor..teshisiniz var mi? Sorun? Kan tahlili,hsg,histeroskopi,spermiyogram yapildi mi?

Ben 2 yıldır kullandımha bu gün ha yarın hamile kalacağım diye

aynen 4 yıldır içiyorum çok az ara ara bırakmışlıgım oldu regl dönemlerimde falan
ama genel olarak folik asit bağımlısıyım diyebilirm

aynen 4 yıldır içiyorum çok az ara ara bırakmışlıgım oldu regl dönemlerimde falan

Ve ne işe yarar hiç bilememişimdir, sen biliyor musun?

Hersey yapıldı bi tek histeroskopi ne demk nasl yapilirda bide hsg yptirdim kanallarim acik eşimin tahlilleri iyi cikti 2 asilama negatif sonuç malesef

Bn 6 aya yakin folic asit içtim puffff bisi olmadi ve çıtır hatunlugumdan eser kalmadı cok yemek yiyordum bıraktım ohhhhhh eski halime geri dondum :))))

Ben bir kac ay dayandim sonra biraktim hatta iki aydir filan nerem agrisa agri kesici de iciyordum eskiden bitki cayi bile icmezdim ne olur ne olmaz diye

Neye iki ay dayandın canım anlayamadım? Folic asitde mi? Eğer öyleyse neden bıraktın yan etkisi mi oldu?

cnm öncelikle tşk ederim cevabın için ben 8.gün test yaptım 226 çıktı 2gün sonra tekrarladım 606 çıktı doktorumda temmuz 16 ya gel dedi acaba keseyide kalp atışınıda aynı gün görelim diyemi acaba bana çok geç randevu verdi gibi geldide bide kasık agrım var normalmi bu sence çok oldum kusura bakma buarada sende hamilesin sanırım öyleyse tebrik ederim rabbim buyolda emek veren herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…