2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyiyim tatlım
sıcaaaaakkkkkkk çok sıcak ve regl ağrısı çekiyorum şu an...
Ankara böyleyse senin oralar nasıldır kimbilir

sorma canım ya kaynıyor resmen burası, geçen hafta eşim denize girerken 15 dk sahilde güneşte kaldım resmen amele yanığı olmuşum soyuluyorum o derece yani, allahtan işyerinde klimalar var

Maşallah canım Maşallah kuzucuklarına
Rabbim hep güzel haberler almanı nasip etsin
sağlıkla kucagına al inşallah ayyy ne güzel ikiz yaaaaaaaaaaaa

ben demiştim ben demiştimmmmmmm güle güle büyüt kuzularını canım benim

Masallah diyelim allah devaminida yasatsin

Ben bir yerde duymuştum ağrı olan birşeyden korkmayın ağrı olmayan birşeyden korkun diyordu, eminim ki ilaçla geçecektir.

canimcigim masallah Allahim ikisinide saglikli kucagina aldirsin.. Allaha emanet olun ucunuzde..

kizlar ya bgn aksam farkettim koltuk altimda bi agri aci vardi
Baktim beze olmus korktum bi an elime gelince
Neden olur ki acaba
Guzelim o bezede korkma hic bisey cikmaz ama dr git bi an once erteleme lutfen...
canim cok sevindim ne guzel haberler verdin insallah bebisine kavusacaksin tez zamanda.. bizde bayramdan sonra basliyoruz agustosta basliyorum cnm.. kisa hamis girecegiz insallah..cok optum..
Sagol cnm evet bakalim bu ramazandan sonra hep guzel haberler alalim ve verelim..agustosda guzel haberini beklicem.....
Masallah gozunaydin devami pit pitlara...

Ben bugun doktorla gorustum agustisun basinda basliyoruz bakalim folik asit kullan dedi tarih belli olunca ayyyyy tirstimm sanki ben Allahim yardim et
Kiz niye tirsiyo sevin vakit yaklasti guzel gunlere az.kaldi ..
Masallah senin miniklerine ikiz ne guzel bende ikiz istiyorum insl nasip olur .cnm sonuna kadar iyi gitsin

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin kacıncı haftada duydun kalp atıslarını

Ayyy ne bileyim ya oyle ruh halim ortaya karisik

Aaaa masaallah suphanallah cok guzel saglikla kucagini doldursunlar insaallah ben de istiyorum iki tanecik anaammm tam yemelik

Tum gun umraniyede carsi dolastin berdeyse her magazaya girdim arkamdan aglamasin diye tek bir tane bilem bir sey almadim psikolojimin mikemmelllll oldugunun (!) kaniti nöfffff

Karşılıklı kopmuşuz işte ne güzel ohh

Canimmm nasılsın bakalim görüşemedik bayadır:)

Ayy saol canim insallah hsg de iyi çıkmıştir merak ediyom ama bakalim ne zaman gidip alcaz:)

cnm ben kac gundur erdekteyimya cepten girdigim icin topigi cok takip edemiyorum arada birseyler yakalarsam yaziyorum:))
cok sagol canim benim fena degilim inan heyecanla tedaviyi ve agustosu bekliyorum..
sen nasilsin kacirdigim birseyler varmi sana dair.. rapor isini ne yaptin, esin nasil.. canim benimm cok opuyorum..

Oh dinlen güzelce tatlm tedavi öncesi moral topla valla bende var değişiklik eşimin sperm testi sonucu çıktı tedavi yok etmiş spermleri azosperm olmus su an zamanla geri gelebilirmis de gelmeyebilirmis de, donmus spermler özelde olduğu için ve tedaviyi orda yapcagimız için rapor alamıyoz, ben adet 3ncu günü yaptırdım kan tahlili normal çıktı hepsi çok şükür, ben dün hsg çektirdim ama sonucunu almadım bi ara gittiğimde alcam insallah ole yani tatlm bende çok öpüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…