iyiyim tatlım
sıcaaaaakkkkkkk çok sıcak ve regl ağrısı çekiyorum şu an...
Ankara böyleyse senin oralar nasıldır kimbilir
Canlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))
Ben bir yerde duymuştum ağrı olan birşeyden korkmayın ağrı olmayan birşeyden korkun diyordu, eminim ki ilaçla geçecektir.aynen öyle yapiyim dedim bende kuzum
bugün daha az acıyor düne göre sanırım korkulcak bişi yok ama yinede giderim ben pzrtesi
hızlı geçiş sistemi işte tamam tüplerden hızlı geçiş olup olmadıgına bakılıyor yaaaa
tamam tamam hsg
yok canım bende hesapladım en ince ayrıntısına kdr
snra hemşireyi araadım dedim bu ilaç 4 gün önce bitiyor ya ben izmire gelmeden regl olursam
oda bana ozaman 2.kutuya devam et dedi 4 gün içtim ikinci kutudan
izmire gittim 2 gün sornada regl oldum dogru zamanlama yapmışım yani
bak benim hbs Ag bi kaç farklı testte 0,62 0,727 sanırım 1 den aşağısı normal yani negatif diyor canım
kavga etmeyin bakimen büyük benimki
bende sorun yoksa sizdede yok sanırım
Açlığıma bağla kuzum ya koptum valla
Ay saol tatlm bende koptum valla yeni adı hgs
Açılışı da süper uyarladın tüp bebeğe ya deli
Folibol mü kullanacaksın folic asit plus mı?
Guzelim o bezede korkma hic bisey cikmaz ama dr git bi an once erteleme lutfen...kizlar ya bgn aksam farkettim koltuk altimda bi agri aci vardi
Baktim beze olmus korktum bi an elime gelince
Neden olur ki acaba
Sagol cnm evet bakalim bu ramazandan sonra hep guzel haberler alalim ve verelim..agustosda guzel haberini beklicem.....canim cok sevindim ne guzel haberler verdin insallah bebisine kavusacaksin tez zamanda.. bizde bayramdan sonra basliyoruz agustosta basliyorum cnm.. kisa hamis girecegiz insallah..cok optum..
Masallah gozunaydin devami pit pitlara...merhaba kızlar bugün dr. randevumuz vardı daha 4+5 de olmamıza rağmen minicik kesemizi gördük
10 gün sonraya kalp atışı için randevu verdi.bu kadar erken çağırmasının sebebide dış gebelikmi yoksa rahime yerleşmişmi onu görmekmiş
Kiz niye tirsiyo sevin vakit yaklasti guzel gunlere az.kaldi ..Ben bugun doktorla gorustum agustisun basinda basliyoruz bakalim folik asit kullan dedi tarih belli olunca ayyyyy tirstimm sanki ben Allahim yardim et
Masallah senin miniklerine ikiz ne guzel bende ikiz istiyorum insl nasip olur .cnm sonuna kadar iyi gitsinCanlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))
Ben bir yerde duymuştum ağrı olan birşeyden korkmayın ağrı olmayan birşeyden korkun diyordu, eminim ki ilaçla geçecektir.
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin kacıncı haftada duydun kalp atıslarınıCanlar ben geldim, ikizlerim olacakmış!!! İkisinin de kalpleri pıt pıt atıyor, 6 mm boyundalar ve günleriyle uyumlular. Allaha çok şükür her şey yolunda. Hepinizi öpüyoruz. :))
Guzelim o bezede korkma hic bisey cikmaz ama dr git bi an once erteleme lutfen...
Sagol cnm evet bakalim bu ramazandan sonra hep guzel haberler alalim ve verelim..agustosda guzel haberini beklicem.....
Masallah gozunaydin devami pit pitlara...
Kiz niye tirsiyo sevin vakit yaklasti guzel gunlere az.kaldi ..
Masallah senin miniklerine ikiz ne guzel bende ikiz istiyorum insl nasip olur .cnm sonuna kadar iyi gitsin
Tsh 1.2171,,,,,
Estradiol 61,,,,
Fsh 6.21,,,,,
Prolaktin 14.25,,,,,
Anti hiv 0.08,,,,,
Anti hbs 0.02
Nasil kızlar sonuçlar adet 3ncü gün yaptırdım bunları ilk yaptırdım o yüzden karşılaştırma yapamiyom:)
Bende senin kopmana koptum
canimcigim masallah Allahim ikisinide saglikli kucagina aldirsin.. Allaha emanet olun ucunuzde..
Canım sonuçların çok iyi maşallah
Karşılıklı kopmuşuz işte ne güzel ohh
Canimmm nasılsın bakalim görüşemedik bayadır:)
Ayy saol canim insallah hsg de iyi çıkmıştir merak ediyom ama bakalim ne zaman gidip alcaz:)
cnm ben kac gundur erdekteyimya cepten girdigim icin topigi cok takip edemiyorum arada birseyler yakalarsam yaziyorum:))
cok sagol canim benim fena degilim inan heyecanla tedaviyi ve agustosu bekliyorum..
sen nasilsin kacirdigim birseyler varmi sana dair.. rapor isini ne yaptin, esin nasil.. canim benimm cok opuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?