Evdeki folibolmus kuzum nerelere ativermisim bir gorsen
Neye iki ay dayandın canım anlayamadım? Folic asitde mi? Eğer öyleyse neden bıraktın yan etkisi mi oldu?
Farki ne ki biliyor musunBen folic asit plus kullanıyorum canım
Neye iki ay dayandın canım anlayamadım? Folic asitde mi? Eğer öyleyse neden bıraktın yan etkisi mi oldu?
İki ay kullandim yani periyodik seyleri pek kullanamiyorum hayir hayir yan etkisi olmadi daha dogrusu bira ara baya duzenli ictim sonra baktim hamile filan kalmiyorum doktora gittim cikolata kistlerinden bahsetti moralim bozuldu biraktim sonra yeniden unutlanio icmeye basladim iki ay sonra yine biraktim
Oyle iste dayanamadim derken her ay umutla bekleyip bosa cikmasindan sikildim umutsuzlastim
Bir bucuk yildir bir ay umutlu bir umutsuz gel gitlerle yasiyorrum iste buradaki herkes gibi
İyi geceler kızlar
Adetim bitti, bu günnorucuma ve dualarımı başlıyorum
Farki ne ki biliyor musun
Bende öyle umutlu, umutus, yarı umutlu geldim gittim ama o ilacı hiç bırakmadım
Bn fazla yemek yemeyi sewmm acsam 1 zeytin koysam acligimi yatistirirdi ámá folik asit içim aylar 1 koyun getirsin tek başıma yiyecek moddaydim yani belki bunyeden bünyeye degisiyordur bilemiyorum
Ask olsun ne kusuru ben tatilde olunca sabahim aksamim karisti misil misil uyursun insaallah :)Şimdi ben buraya yazmayım ama internette yaz onla onun farkı ne diye çıkıyor canım, ne olur kusura bakma birşey hazırlayıp yiğip yatmam lazım saba erkenden kalkıp işe gideceğim
Allah kabul etsin canim bu mübarek günlerde allah dualarimizi geri cevirmez ins
ALLAH DE OTESINI BIRAK
Cok yemenin folik asitle alakasi yok dimiben de bir yilda bes kilo aldim simdi yavas yavas dikkat ediyorum
Bn fazla yemek yemeyi sewmm acsam 1 zeytin koysam acligimi yatistirirdi ámá folik asit içim aylar 1 koyun getirsin tek başıma yiyecek moddaydim yani belki bunyeden bünyeye degisiyordur bilemiyorum
Masaallah diyelim :) iyi yapmissin benimki haylazlik. iyi geceler en guzel ruyan gercek olsun
Bende hiç bir yan etkisi olmadı şükürler olsun, ama çok zayıfım gerçi iştahım açık ama daha da açıkmolsa da kilo alsam
Allah kabul etsin cnm dualarini insl orucuda zorlannadan tutarsin..İyi geceler kızlarAdetim bitti, bu günnorucuma ve dualarımı başlıyorum
Ask olsun ne kusuru ben tatilde olunca sabahim aksamim karisti misil misil uyursun insaallah :)
Kesin ben de o yuzdn kilo almisimdiryapim kilo almaya musait ama hic dikkat etmemistim dikkat edeyim bakiyim bundan sonra
Kiloda hamililigi etkilermis oyle duydum da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?