2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Neye iki ay dayandın canım anlayamadım? Folic asitde mi? Eğer öyleyse neden bıraktın yan etkisi mi oldu?

İki ay kullandim yani periyodik seyleri pek kullanamiyorum hayir hayir yan etkisi olmadi daha dogrusu bira ara baya duzenli ictim sonra baktim hamile filan kalmiyorum doktora gittim cikolata kistlerinden bahsetti moralim bozuldu biraktim sonra yeniden unutlanio icmeye basladim iki ay sonra yine biraktim
Oyle iste dayanamadim derken her ay umutla bekleyip bosa cikmasindan sikildim umutsuzlastim
Bir bucuk yildir bir ay umutlu bir umutsuz gel gitlerle yasiyorrum iste buradaki herkes gibi

İyi geceler kızlar
Adetim bitti, bu günnorucuma ve dualarımı başlıyorum

Neye iki ay dayandın canım anlayamadım? Folic asitde mi? Eğer öyleyse neden bıraktın yan etkisi mi oldu?

Bn fazla yemek yemeyi sewmm acsam 1 zeytin koysam acligimi yatistirirdi ámá folik asit içim aylar 1 koyun getirsin tek başıma yiyecek moddaydim yani belki bunyeden bünyeye degisiyordur bilemiyorum

Bende öyle umutlu, umutus, yarı umutlu geldim gittim ama o ilacı hiç bırakmadım

Bn fazla yemek yemeyi sewmm acsam 1 zeytin koysam acligimi yatistirirdi ámá folik asit içim aylar 1 koyun getirsin tek başıma yiyecek moddaydim yani belki bunyeden bünyeye degisiyordur bilemiyorum

Bende hiç bir yan etkisi olmadı şükürler olsun, ama çok zayıfım gerçi iştahım açık ama daha da açıkmolsa da kilo alsam

Şimdi ben buraya yazmayım ama internette yaz onla onun farkı ne diye çıkıyor canım, ne olur kusura bakma birşey hazırlayıp yiğip yatmam lazım saba erkenden kalkıp işe gideceğim
Ask olsun ne kusuru ben tatilde olunca sabahim aksamim karisti misil misil uyursun insaallah :)

Kesin ben de o yuzdn kilo almisimdir yapim kilo almaya musait ama hic dikkat etmemistim dikkat edeyim bakiyim bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…