2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Slm kizlarbenide aranıza alın yaaa

hımmm , kolay değil maddi manevi her anlamda sabır, güç diliyorum ,mutluluk dolu sonuçlar diliyorum sizede

Çok sağ olasın canım, umarım herşey senin için kolay ve güzel olur

iğne dozlarının yuminin boş çıkıp çıkmaması ile ilgili olduğunu pek düşünmüyorum yani buna dair bir yazı ya da bilgiye rastlamadım canım...bir arkadaş vardı ilk tedavisinde yumilerinin hepsi boş çıktı tedavi iptal edildi ikinci tedavi öncesi bazı ilaç ve vitamin takviyeleri aldı yumiler sorunsuz çıktı..ve ikizlere gebe kaldı az yumisi oldu ama kaliteliydi..şimdi yok buralarda olsa sorardım ne yapmıştın diye epey eskilerden kendisi 1 yaşındadır şimdi paşaları...e2 kaliteleri hakkında bilgi veriyor canım oluşan her yumurta için e2 değeri 200 olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam..yumurta başı 200 desek seninde 1400 civarı en az 5 yumi aktif halde olgun yumi olma aşamasındalar...korkma Allahın izniyle kalitelerinde sorun olmayacak...az embriyo oluşması sadece seninle ilgili değil döllenmede spermde var görünürde kaliteli olabilir ama genetiği nasıl bilemiyoruz..

şiştim hindi gibi kabardım egom tavan yaptı iyice çekilmez olurum şimdi
sen beni görmedin mi bi tane foto koyayım gör benieskiden profil resmimdi gördün sanıyordum...
Eki Görüntüle 1178699

Uhu kıız gözümüz gönlümüz açıldı valla bu ne güzellik maşallah

Afiyet olsun canımcım..
Ben de iftardan sonra anneme geçiyorum gecenin 2 sine kadar annemdeyim sonra eve geçiyoruz sahuru yapıp yatıyoruz..

Güzel yapıyonuz valla bizde oturuyoz sahura kadar sonra ye namaz kıl yat mis

Ama yapılmaz ki bu şimdi gece gece pek sevmememe rağmen cook canim çekti

Aman taktın hasta olacm da olacm biseyi kırk kere soylersen olurmuş olmucan işte bebis gelcek enişteye bak hasta olsan almayacak he

Slm kizlarbenide aranıza alın yaaa

Gel kuzum gel

Anca mi geldin sende benim gibi kuzum hoşgeldin nasıldı oruç:) bugün çok şükür bende tuttum:)

Evet kuzum anca geldim, 12.30 uyandım tüm evi süpürdüm sildim toz aldım sonra kendimi temizledim azcık dinlendim kayınpeder kaynana ile dışarı iftara gittik sonra dolaştık biraz önce geldim. Eşime diyorum ki bilgisayarı alamazsın bennkızları özledim kulübe gireceğim dedim, o da al aman senin olsun dedi

sağol canım o senin güzel bakışın diyeyim
beni görmüşlerdir diye düşünüyorum çoooook uzun süre profil resmimdi kendileri..
ama görmeyende vardır illaki

hiii kıyamam demek ki bebek olabilir ihtimali ile sana tatlı getiriyor gebe olmasan tatlı yok yani...
yarasalar kovalasın onu
sen anaçsın ona şüphe yok ama eniştede aşerdiğini düşünerek tatlı getircek sana bu da onun babaç olduğunu göstermezmi

Ama yapılmaz ki bu şimdi gece gece pek sevmememe rağmen cook canim çekti

Aman taktın hasta olacm da olacm biseyi kırk kere soylersen olurmuş olmucan işte bebis gelcek enişteye bak hasta olsan almayacak he:

aynen bende sevmem şerbetli ama resim canımı çektirdi çok güzel görünüyor
nasılda şekilli kesmiş görüyormusun ben daha baklava dilimi yapamıyorum dogru düzgün hep
40 kere söylesen olur diyonda 4000000000000000000000 kere hamilemiyim diye söylendim o neden olmadı peki hıh
kahve lekenın ardı her zaman reglidir bende o yüzden iyiki test yapmamışım diyorum eşim haklı çıktı işte

Ben de aynısını dedim kocama selaaaaaaaaaaamm

bizde özledikkkkk iyi yapmışsın ohhhh

sağol canım
bak namaz dedin de aklıma geldi..
teheccüt namazına kalkmak lazım özellikle bu mübarek ayda...
ne ara uyuyup uyancazda kılcaz o da ayrı mevzu sahura kadar ayaktayız
biliyorsundur sanırım uyanıp kılınması lazım uykuyu bölcen yanii..
çok önemli evlat isteyip gece namazlarına kalkan kızların büyük kısmı gebe kaldı bizd kılalım..
hatta bir ara biz topluca yaptık gece aynı saatte uyanıp isimlerimizi sayıp dua ettik namazımızı kıldıktan sonra..
topikte yapabiliriz bunu..

hadi hadi öle demeyelim görünen köy kılavuz istemez diyelim

yarasalar kovalayamaz o günden beri hava karardımı kapatıyorum heryeri Allahtan samsun serinde açık kapalı pek farketmiyor ev içinde yoksa kurdeşen dökerdim
babaçlıgı gösterir tabi bende kocacıma babaç dedim görmedin mi ki sen
ne kdr anaçız babaçız ama ortada bu duygularımızı harekete geçircek bebişimizde yok olsaydı iyiydi
neyse olur bakalım Allah büyük sabrın sonu selamettir

Heheheh doktorumu ayarlayıp kocama şaka yapcaktık dedim adam kalpten gider boşver

ben de hep aksini düşündüm sevinirdi bence...
ikiz istemiyorum diye söyleyebilir ama gerçek olduğunu bilse birini cami avlusuna bırakacak değil hemen alışırdı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…