- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Slm kizlarbenide aranıza alın yaaahani ben sevmiyorum dedim de yani bu saate bu yapılır mı hiiiiiiiiiiç
hani olsa yerim o moda geldim çünkü canım tatlı istiyo üşenmesem gidip yapıcam
ama kocişe söledim gelirken bişiler al diye
ne diye sordu biliomusunsen hasta oldun mu dedi
yok olmadım dedim tmm alayım dedi bak görüyormusun oldum desem alıp gelmicek
ben nasıl anaçım bak o da nasıl babaç şimdiden
hımmm , kolay değil maddi manevi her anlamda sabır, güç diliyorum ,mutluluk dolu sonuçlar diliyorum sizede
canim benim ilk tedavide e2 degerim bu kadar nazli ilerlememisti...hersey cok yolunda gitmisti....her kontrolde istenilen e2 ye hep ulasmistim.hatta opuya 3200 civari e2 le girmistim...ama sonuc hüsrandi tabi.13 tane yumiden sadece 5i olgun cikmisti.4u dollendi 2 si gelismedi 2si koyuldu tutmadi...o zamanlarda cok dusunmustum ignenin dozu az mi geldide 8 tane bos yumurta oldu diye....simdide yumi sayim cok degil ya olgun olmazsa diye tirsmiyor degilim...e2 aslinda bize neyi gosteriyor yuminin bos yada dolulugunu mu?sankim doktor olacakmisim gibi irdeleyip duruyom....
şiştim hindi gibi kabardım egom tavan yaptı iyice çekilmez olurum şimdi
sen beni görmedin mi bi tane foto koyayım gör benieskiden profil resmimdi gördün sanıyordum...
Eki Görüntüle 1178699
Afiyet olsun canımcım..
Ben de iftardan sonra anneme geçiyorum gecenin 2 sine kadar annemdeyim sonra eve geçiyoruz sahuru yapıp yatıyoruz..
hakkı mı
ayy yok kuzum kahve leke geldi bgn yarına sökülürümbu ayda foss yaniiiiiii
ayyyyyyyyyyyy ne güzelmişsin editörümmm
dogru tahmin etmişim işte hem için hem dışın güzelmiş
kabar kabar hindi bile azyani benim sayemde seni görmeyenlerde görmüş oldu böylece
tşkler paylaşım için
Slm kizlarbenide aranıza alın yaaa
Canım aramızdasın zaten
Anca mi geldin sende benim gibi kuzum hoşgeldin nasıldı oruç:) bugün çok şükür bende tuttum:)
ayyyyyyyyyyyy ne güzelmişsin editörümmm
dogru tahmin etmişim işte hem için hem dışın güzelmiş
kabar kabar hindi bile azyani benim sayemde seni görmeyenlerde görmüş oldu böylece
tşkler paylaşım için
hani ben sevmiyorum dedim de yani bu saate bu yapılır mı hiiiiiiiiiiç
hani olsa yerim o moda geldim çünkü canım tatlı istiyo üşenmesem gidip yapıcam
ama kocişe söledim gelirken bişiler al diye
ne diye sordu biliomusunsen hasta oldun mu dedi
yok olmadım dedim tmm alayım dedi bak görüyormusun oldum desem alıp gelmicek
ben nasıl anaçım bak o da nasıl babaç şimdiden
Ama yapılmaz ki bu şimdi gece gece pek sevmememe rağmen cook canim çekti
Aman taktın hasta olacm da olacm biseyi kırk kere soylersen olurmuş olmucan işte bebis gelcekenişteye bak hasta olsan almayacak he :
Evet kuzum anca geldim, 12.30 uyandım tüm evi süpürdüm sildim toz aldım sonra kendimi temizledimazcık dinlendim kayınpeder kaynana ile dışarı iftara gittik sonra dolaştık biraz önce geldim. Eşime diyorum ki bilgisayarı alamazsın bennkızları özledim kulübe gireceğim dedim, o da al aman senin olsun dedi
Evet kuzum anca geldim, 12.30 uyandım tüm evi süpürdüm sildim toz aldım sonra kendimi temizledimazcık dinlendim kayınpeder kaynana ile dışarı iftara gittik sonra dolaştık biraz önce geldim. Eşime diyorum ki bilgisayarı alamazsın bennkızları özledim kulübe gireceğim dedim, o da al aman senin olsun dedi
bizde özledikkkkkiyi yapmışsın ohhhh
Bi tanemi duydun iki kalp atışı yokmuydu:26::26:
ikiz annesi olmanı istemiştim oysaki yıktın hayallerimi
Uhu kıız gözümüz gönlümüz açıldı valla bu ne güzellik maşallah
Güzel yapıyonuz valla bizde oturuyoz sahura kadar sonra ye namaz kıl yat mis
Ama yapılmaz ki bu şimdi gece gece pek sevmememe rağmen cook canim çekti
Ben de aynısını dedim kocamaselaaaaaaaaaaamm
sağol canım o senin güzel bakışın diyeyim
beni görmüşlerdir diye düşünüyorum çoooook uzun süre profil resmimdi kendileri..
ama görmeyende vardır illaki
hiii kıyamam demek ki bebek olabilir ihtimali ile sana tatlı getiriyor gebe olmasan tatlı yok yani...
yarasalar kovalasın onu
sen anaçsın ona şüphe yok ama eniştede aşerdiğini düşünerek tatlı getircek sana bu da onun babaç olduğunu göstermezmi
Heheheh doktorumu ayarlayıp kocama şaka yapcaktıkdedim adam kalpten gider boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?