2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben de aynısını dedim kocama selaaaaaaaaaaamm

hoşgeldin
ama benim eşimde birazdan gelicek ve sabahtan beri bu pc nin başında ben oldugum için devir yapıcam kendisine
lakin telefonum var orda yavaşda olsa sohbeti kaçırmıcam

Hangisini kullan diyorsun şimdi biosteron mu inofolic mi

Aklıma ne geldi biliyor musun özelden resimlerimizi gönderelim, tabi görmek isteyen ve göstermek isteyenler arasında

özelden resim yollanmıyor kuzum

ayy ne de güzel olur ben çok isterim yapmayı
peki saati kurup uyansak oluyomu yoksa benm kendiliğmden uyanmam pek mümkün değilde

Benide araniza alin :))))))))

gel gel sendeeee işte burdasın

peki saati kurup uyansak oluyomu yoksa benm kendiliğmden uyanmam pek mümkün değilde

Vardır bir yolu ben egunale sorayım

Ohh iyi yaptın canim özletme bizi:)

Sanki kırmızı geldi de eşim haklı çıktı diyon hıh:)

Ben de aynısını dedim kocama selaaaaaaaaaaamm

Selam canimm:)

Aklıma ne geldi biliyor musun özelden resimlerimizi gönderelim, tabi görmek isteyen ve göstermek isteyenler arasında

Gösterelim görelim:))

Ben bu yaşıma kadar hep uyumuşumdur sahura uyanmışımdır kocam ayartti beni uyumuyom bu sene annem uyuyomus kalkınca kılıyomus ne güzel yaa uyuduğum zaman aklıma gelse de kılsam nasıldı ki namaz hiç kılmadım da

Cok moral verdin bana saol canim benim ....rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin....

Özelden gönderiliyor mu öğreneyim haber yollarım

Ana marmalade nşck bir arkadaş ban özelden resmini göndermişti, bu arada onda epeydir haber alamıyorum çok merak ettim

bilemiyorum canım bende sadece gönderilmediğini biliyorum
mermalade nasıl gönderdi inan fikrim yok
en iyisi sen egunala sor yeniden

yapalım canım organize işlere gireyim ilk fırsatta regl olma durumunu bi görelim ona göre gün ayarlayalım olurmu..
ben burdan yazar haydiiiiiiii kızlar uyanın derim seslenirim uyanırsınız

Vardır bir yolu ben egunale sorayım

özelden resim yollanmıyor canım açıktan yollayın herkes görsün

Teşekkür ederim cnm saol

Canım aramızdasın zaten

regl olma durumum belli etti kendini yarın misafirim olucak halamlar beklenmedik ama bi okadar da beklendik misafir
ayy ciddi saat kurup uyanınca teheccüd namazı olmuyor mu kız dalga geçme :))
eger olmuyorsa ben zaten bu organizsyona katılamam öle bi derin uyurumki davul çalsa duymam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…