2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

biliyorum canım sende kullandın hatta ben sana bilgi verdim nasıl uygulandığına dair uzun uzun
çift taraflı infertilite olmasına rağmen ilk denemede hamile kaldı demek ne güzel sağlıkla devam etsin inşallah..
recai hocayı aklıma taktığımı bi yerdemi okudun yoksa
büyük ihtimal yeni doktorum olcak

bende hatırlıyorum sanki:44: hani şu ışık tutup yaptıgı iğne mi

aynen o müthiş anlatımına şahit oldum bende

aaa ne dicem kuyruk kemiğim acıyor bu bir hamilelik belirtisimi

hala o olayı yas ilan ettim her yıldönümünde utançla anarım o günü
büyük travmaydı acı çekecemmi diye aklıma bile gelmedi canlı canlı rahimden iğne olcam diye korkmam gerekirken ışık tutmayın hocam ,bugün yapmamız şartmı hocam, müsait değildim ama ben dediğim anları hatırlamak çok feci
ne tür değişimler var vücudunda gebelik belirtisi sayılabilecek anlat bakiimmm..

hımmm bi düşüneyim:44: şöyleki kuyruk kemiğim dünden beri çok acıyor
göğüslerim 1 haftadır acıyor normal regl zamanından daha fazla
wc den sonra şeffaf akıntı var ovu zamanındaki gibi ama daha az silinir şekilde geliyor
ama bugün o şeffafın içinde çook çok ince kahve çizgiler gördüm:26:
ve bugün belim çok ağrıyor buda en büyük regl belirtim
veeee vee veee sanırm yarın sbah regl olarak uyanıcam bundan eminim
pzrtesi dr a gitmeme gerek kalmıcak

Eşimin kromozom analizi yapıldı cnm sıkıntı yoktu benimki yapılmadı onuda yaptıracağım kan pıhtılaşma testinide 2 yada 3 düşükten sonra yapıyormuş devlet bakalım bana yaparlar mı pgt uygulamasını soracağım doktoruma canım.Kızlar hepinize teşekkürler rabbim kimseye yaşatmasın kürtaj olmak cidden zormuş doğum sancısı çektim ölü bebeğim için İnşallah bunları unutturacak bebeğim gelir kısa sürede yani hepimizin inşallah.

Cok sagol cnm malesef kanama devam etmedi dr um çağırmadı eylülde gel dedi demek adet kanaması değilmiş. Bebeğini kucağına alırsın sağlıkla inş.

Bugün yumiş toplama işlemim oldu .. 21 tane dedi Dr um.. Yarın durumları hakkında arayacaklarmış... Kasıklarımda gerginliklerim devam ediyor bi de gaz sıkıntım var .. Ishal oldum sanıyorum ama öyle bişi de yok.. Folibol. Tetra. 500. Crınon jel. Clımara forte bant prednol veeeeeee en gıcığı progynex iğne verdiler

hayırlısı olsun canım yumilerinden inşallah güzel haberler alırsın
Rabbim inşallah tedavin sonunda bebeğini müjdeler
herşey gönlünce olsun

merhaba canım benimde ptesi olacak bugün çatlatma iğnemi vuruldum..nasıl bir işlem ağrı oluyormu ilaçları neiçin verdiler....teşekkürler canım şimdiden...

Kızçelerim,güllaçlarım,ramazan pidelerim nasılsınız bakiimmm
yediniz yediniz şiştiniz tabii

Tedavin hayırlı olsun

merhaba canım benimde ptesi olacak bugün çatlatma iğnemi vuruldum..nasıl bir işlem ağrı oluyormu ilaçları neiçin verdiler....teşekkürler canım şimdiden...

Ben cevaplayım
İşlem öncesinde damar yolu açılıyor ve masaya yattığında uyutuyorlar hiç birşey anlamıyorsun..
Uyandığında herşey bitmiş oluyor..
Biraz lekelenme tarzında kanaman olabilir yanında ped götür..
Hafifte ağrı yapar..
Adet sancısı gibi düşün dayanılmaz birşy değil yani..
Verilen ilaçlarda embriyonun tutunmasına destek ilaçlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…