okurken bi tuhaf oluyo da ondan şey ettim di
ben çok eskilerden değilim ondan bilemedim nasıl sevdiğini editörcüğümm
Canoooooo nasılsın yaa evet bayrama kadar rapor aldim oleyyyyyyy. .bu dedigin ikaci bende kullandim :))) bu arada recai pabuccuya giden bi arkadasim vardi endometriozis var onda.esinde de azosperm vardi.ilk tüp denemesinde hamile oldgnu öğrendim rabbim darisi sizlere olsun insallahhhhh :)
fesatsın kızım sen
i koyma okurken ı koy tuhaf gelmez..
neyse senimi kıracam skandal olsun bari
biliyorum canım sende kullandın hatta ben sana bilgi verdim nasıl uygulandığına dair uzun uzun
çift taraflı infertilite olmasına rağmen ilk denemede hamile kaldı demek ne güzel sağlıkla devam etsin inşallah..
recai hocayı aklıma taktığımı bi yerdemi okudun yoksa
büyük ihtimal yeni doktorum olcak
bende hatırlıyorum sanki:44: hani şu ışık tutup yaptıgı iğne mi
zaten öle okuyordum s''ı''kendal diye tuhaf gelmiştiiiiiiii
hahah böylece kimin fesat oldugu ortaya çıktı
evet ta kendisi tıp tarihine pala egunal olarak geçtiğim gün
hadi canım sende
aynen o müthiş anlatımına şahit oldum bende
aaa ne dicem kuyruk kemiğim acıyor bu bir hamilelik belirtisimi
hala o olayı yas ilan ettim her yıldönümünde utançla anarım o günü
büyük travmaydı acı çekecemmi diye aklıma bile gelmedi canlı canlı rahimden iğne olcam diye korkmam gerekirken ışık tutmayın hocam ,bugün yapmamız şartmı hocam, müsait değildim ama ben dediğim anları hatırlamak çok feci
ne tür değişimler var vücudunda gebelik belirtisi sayılabilecek anlat bakiimmm..
canım kac haftalıkken duydun kalp atısını
sevgiler ilettiğine göre kalp atışı duyulmuş pek bi pozitif enerji aldım mesajından
o zaman ilk iş kan pıhtılaşma testi
sonra eşin ve senin kanda kromozom analizi
gerekirsede diğer tedavide pgt..
dondurulmuşlara pgt yapılabiliyormu acaba bu konu hakkında bir yazı okuduğumu hatırlıyorum ama tamamen unutmuşum...
doktoruna sor bunu donmuş embriyolarda pgt uygulanıyorsa yapalım de..
Canim gecmis olsun.ben ocak ayinda kurtaj olmustumtam 30gun sonra benim siklusum oyle,regl oldum..gerci benimki bayagi bi surdu ama bi onceki tarihimle birlestirdi vucudum..seninki normal regl bence de stres yapma..rahmin duzene girmeye calisiyor.gerekirse dr git..muayeneye cagirmadi mi dr,kontrol icin?
Bugün yumiş toplama işlemim oldu .. 21 tane dedi Dr um.. Yarın durumları hakkında arayacaklarmış... Kasıklarımda gerginliklerim devam ediyor bi de gaz sıkıntım var .. Ishal oldum sanıyorum ama öyle bişi de yok.. Folibol. Tetra. 500. Crınon jel. Clımara forte bant prednol veeeeeee en gıcığı progynex iğne verdiler
Bugün yumiş toplama işlemim oldu .. 21 tane dedi Dr um.. Yarın durumları hakkında arayacaklarmış... Kasıklarımda gerginliklerim devam ediyor bi de gaz sıkıntım var .. Ishal oldum sanıyorum ama öyle bişi de yok.. Folibol. Tetra. 500. Crınon jel. Clımara forte bant prednol veeeeeee en gıcığı progynex iğne verdiler
merhaba canım benimde ptesi olacak bugün çatlatma iğnemi vuruldum..nasıl bir işlem ağrı oluyormu ilaçları neiçin verdiler....teşekkürler canım şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?