2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

sanada hayırlı sahurlar canım..
hoşgeldin
kendinden bahsedermisin sanırım tüp bebek macerasına atılacaksın ya da çoktan içindesin..

Bu arada şapkan çok hoş, ingiliz stili, sen buralarda takıyor musun yoksa yurt dışında taktığın birşey mi

Yok kuzum yaa arkadaşımın nikahında Paris'te taktım sadece...Ama şimdi de sevdiğim bi arkadaşımın nikahı olursa orada da takıyorum

Aayy kuzum cok guzelsin....yesilcam artisti gibisin :))))

Ay valla utanıyom yaa teşekkürler canım

Kesinlikle doğru bir karar vermişsin hoş geldin canım. Neden peki bunca zaman yazmadın da ilk kez yazmaya şuan karar verdin?

o zaman regl bitsin toplaşalım gece...
tabikide saat kurup uyanıcaz kendiliğinden uyanan kaç kişi vardır ki
kendiliğinden uyanmak değil konu gece uykunu bölüp namaza durmak...
sen ondan bebeği bahane edip orucu tutmadın işte ben biliyorum davul çalsa duymam diyorsun ya bu ay davul ayı çalıyorlar cidden uyanmıyorsun sen

Yok kuzum yaa arkadaşımın nikahında Paris'te taktım sadece...Ama şimdi de sevdiğim bi arkadaşımın nikahı olursa orada da takıyorum

Ay valla utanıyom yaa teşekkürler canım

Çok hoş hep bizde taksak böyle şık şapkalar diye düşünmüşümdür eskiden yani Cumhuriyetin ilk yıllarında kadınlarımız takardı

Ben fotomu paylaştım flyingmom da paylaştı başka kendini göstertmek isteyen yokmu

Çok hoş hep bizde taksak böyle şık şapkalar diye düşünmüşümdür eskiden yani Cumhuriyetin ilk yıllarında kadınlarımız takardı

Evet canım bir günlüğüne Parizyen oldum Pariste yaşayan elit kesime deniyomuş ben de orda öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…