thank youuuo senin güzelliğin canım
Saol canım inşallahhhh o sihirli kelimeyi yazmak nasip olur
herkese merhaba;hayırlı sahurlar...benimle aynı sorunları yaşayan aynı duyguları hisseden insanlarla bir arada olmak güzel bi duygu,yazılanları okuyup moral bulduğum çok oldu, ilk kez yazmaya karar verdim buna ihtiyacım var çünki...
Bu arada şapkan çok hoş, ingiliz stili, sen buralarda takıyor musun yoksa yurt dışında taktığın birşey mi
Bu arada şapkan çok hoş, ingiliz stili, sen buralarda takıyor musun yoksa yurt dışında taktığın birşey mi
Aayy kuzum cok guzelsin....yesilcam artisti gibisin :))))
mesleği gereği fularlı ve şapkalı olabiliyor
iyiymiş zamanı da tabi önce uyumak lazım ve ardından uyanmak
herkese merhaba;hayırlı sahurlar...benimle aynı sorunları yaşayan aynı duyguları hisseden insanlarla bir arada olmak güzel bi duygu,yazılanları okuyup moral bulduğum çok oldu, ilk kez yazmaya karar verdim buna ihtiyacım var çünki...
Ex meslek diyelim bebeğim
gebelere uçuş yasak dimi bir müddet doktor izni lazım
mesleği gereği fularlı ve şapkalı olabiliyor
regl olma durumum belli etti kendini yarın misafirim olucak halamlarbeklenmedik ama bi okadar da beklendik misafir
ayy ciddi saat kurup uyanınca teheccüd namazı olmuyor mu kız dalga geçme :))
eger olmuyorsa ben zaten bu organizsyona katılamamöle bi derin uyurumki davul çalsa duymam
Hostes mi yani?
Yok kuzum yaa arkadaşımın nikahında Paris'te taktım sadece...Ama şimdi de sevdiğim bi arkadaşımın nikahı olursa orada da takıyorum
Ay valla utanıyom yaateşekkürler canım
aaaa ne ara ayrıldın bilmiyordum
1 sene oldu kuzucan benim koca kişisi anlaşma yaptı benle artık uçmak yok git kendine yerde iş bul didi
Çok hoş hep bizde taksak böyle şık şapkalar diye düşünmüşümdür eskiden yani Cumhuriyetin ilk yıllarında kadınlarımız takardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?