2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ha ha ha fıkrana bayıldım eşimede okudum
Bu arada canım resmini gördüm bayıldım çok teşekkür ederim bizle paylaştığın için

fıkrayı geyik topiğinde paylaşacaktım yanlışlıkla burada paylaşmışım silmeye çalıştım olmadı

Kizlar hepiniz tas bebek gibisiniz massallah :)))) rabbim tez zamanda kucaklarinizida doldursun insallaahhh ( aminn) tabi sizinle birlikte benimkinide :)))

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Teheccüd namazı en az 2 en fazla 10 rekat olarak kılınır..
Önemli olan 2 ve 2 nin katları şeklinde kılınmasıdır...
Niyet ettim Allahım teheccüd namazımı kılmaya denir ve namaza başlanır..
2 rekatta bir selam verilir isteyen 4 rekatta bir selam verebilir bu durumda yatsı namazının ilk sünneti gibi kılınır.
Daha kolay olması açısından bizler 2 rekatta bir selam verelim...
Namaz günü,saati ve hangi tesbih çekileceği (regl olanlar için )daha sonra bildirilecektir.
Katılımcılardan regl dönemine dek gelenler olabilir bu durumda yine aynı saatte uyanıp tespih çekip dua edecekler.
Reglim katılamıyorum diye birşey yok toplu duada hepimiz yer alabiliriz.
Kimimiz namaz kılarak kimimiz tesbih çekerek...
Namazdan sonra isim listemizi okuyup hayırlı sağlıklı evlatlar dileyelim...
Şimdi toplu teheccüd namazına katılmak isteyenler bana özelden gerçek adını soyadını yazsın bende gizli kalacaktır..
Namazdan bir gün önce listeyi kapatacağım ve listeyi toplu halde namaza katılacaklara özel mesaj yoluyla göndereceğim..
Daha öncede buna benzer bir listemiz olmuştu ve beni peşinizde koşturdunuz hatırlatırım kocaman kadınlarız lütfen sorumluluğunuzu unutmayın ve bu süreçte ortalıktan kaybolmayın..Özel mesajlarıma cevap verin...Yardımcı olun bana...

Teheccüd Namazına Katılacaklar

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD="align: center"]Kişi
Sayısı
[/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]phala[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

bende katılmak isterim

ben dee inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…