Bendee katilsamkii bende bende...atiim mi ismimi ozelden baklavaci editcim:))ellerine sağlık hicccc sevmememe ragmen benim bile canim çekti:))
Yok canım Gümüşhane de oturuyorum
Maşallah güzel hatun:)
Fıstık ya o gözler yok mu:))) insallah bebisin de senin gibi renkli olur:)
Kız zayıfım fln deme taş gibi hatunsun hamile olunca alcan zaten:) yanakların ayni avatardaki bebise benziyo
Bende tatlmm ne zaman ki:)
Hatunlarr taşşş...neler kacirmisimm yineee ben..kepli mepli parisienne hatunlarrr en taze gelin haliyle mis fotolar baklava eşliğinde sunulan bi o kaaa tatli hatun kisilik guldenn..unuttuğum varsa affolaa amaa bu ne lenn hepicinizz de pek guzelsiniz massallahhh oyyy rabbim size en az sizler kadar guzel evlatlar nasip etsin..gulden tatli da paylasmiss onun bebiki ektra kaymakli olsunnn insallahh hem emegi de cok bizde bak yine bi namaz ayarlamis bizin sagolsun..hepinizi operimm..hayirli ramazanlar fistikiclerim:))
ben çıktım kızlar azıcık uzanayım başım ağrıdı tansiyonum düşüyor
yeterimmmm maşallah ne kadar hoşsun sen öylebunlarda benimmmm kızlar cimcimemle birlikteyiz
Eki Görüntüle 1179290 kızlar buda benim
özel mesajla gerçek adını soyadını yaz bana canımcım...
O resimlerde 46 kiloyum şimdi 50 oldum
yeterimmmm maşallah ne kadar hoşsun sen öyle
gözlerin kimseye ümit vermesin,yalnız benim için bak yeşil yeşil....kendine şarkı bile yazdırttın bana
maşallah benim arkadaşıma taş gibisin kızımmmmmm..
allah hepimize çirkin şansı versin..kucaklarımız bebeklerimizle dolsun
senin foton gerilerde kaldı yorum yapamadım...ne kadar hoşsun öyle farklı bi havan var maşallah sana kaşı kaşı çok beğendim seni
ama kimse alınmasım favorim flyingmom
Şaka yapıyosunnnnkızlarrr biz buluşsak bence Güzellik yarışması finalistleri etkisi yaratabiliriz
ne kadar güzelsinn sen öylee maşşallahh phalacımm yaa mankenlere taş çıkarırsın vallahi..
Gözlerine bittiimmmm
Heytt ulennn var mı bu topiktekilerden güzeli
Canlarim hepinize teşekkür ederimMaşallah güzel hatun:)
Fıstık ya o gözler yok mu:))) insallah bebisin de senin gibi renkli olur:)
Kız zayıfım fln deme taş gibi hatunsun hamile olunca alcan zaten:) yanakların ayni avatardaki bebise benziyo
Bende tatlmm ne zaman ki:)
Nerdesin kız senkızlar bi dolandım.neler yapmışsınız yaa..
özledim sizi toplandığınızda bi mesaj atın görüşelim
yeterimmmm maşallah ne kadar hoşsun sen öyle
gözlerin kimseye ümit vermesin,yalnız benim için bak yeşil yeşil....kendine şarkı bile yazdırttın bana
maşallah benim arkadaşıma taş gibisin kızımmmmmm..
allah hepimize çirkin şansı versin..kucaklarımız bebeklerimizle dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?