2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Teheccüd namazı en az 2 en fazla 10 rekat olarak kılınır..
Önemli olan 2 ve 2 nin katları şeklinde kılınmasıdır...
Niyet ettim Allahım teheccüd namazımı kılmaya denir ve namaza başlanır..
2 rekatta bir selam verilir isteyen 4 rekatta bir selam verebilir bu durumda yatsı namazının ilk sünneti gibi kılınır.
Daha kolay olması açısından bizler 2 rekatta bir selam verelim...
Namaz günü,saati ve hangi tesbih çekileceği (regl olanlar için )daha sonra bildirilecektir.
Katılımcılardan regl dönemine dek gelenler olabilir bu durumda yine aynı saatte uyanıp tespih çekip dua edecekler.
Reglim katılamıyorum diye birşey yok toplu duada hepimiz yer alabiliriz.
Kimimiz namaz kılarak kimimiz tesbih çekerek...
Namazdan sonra isim listemizi okuyup hayırlı sağlıklı evlatlar dileyelim...
Şimdi toplu teheccüd namazına katılmak isteyenler bana özelden gerçek adını soyadını yazsın bende gizli kalacaktır..
Namazdan bir gün önce listeyi kapatacağım ve listeyi toplu halde namaza katılacaklara özel mesaj yoluyla göndereceğim..
Daha öncede buna benzer bir listemiz olmuştu ve beni peşinizde koşturdunuz hatırlatırım kocaman kadınlarız lütfen sorumluluğunuzu unutmayın ve bu süreçte ortalıktan kaybolmayın..Özel mesajlarıma cevap verin...Yardımcı olun bana...

Teheccüd Namazına Katılacaklar

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD="align: center"]Kişi
Sayısı
[/TD]
[TD="align: center"]Nick[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]egunal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]phala[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]yeteeeeer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]fundaonr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD]dualarimdasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD]blgk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
ben çıktım kızlar azıcık uzanayım başım ağrıdı tansiyonum düşüyor

Eki Görüntüle 1179254 Eki Görüntüle 1179253
bunlarda ben
bide tren sürerken resim atmak ıstıyodum ama o halım perişandı

Maşallah güzel hatun:)

Fıstık ya o gözler yok mu:))) insallah bebisin de senin gibi renkli olur:)

Kız zayıfım fln deme taş gibi hatunsun hamile olunca alcan zaten:) yanakların ayni avatardaki bebise benziyo

Bende tatlmm ne zaman ki:)

Eki Görüntüle 1179254 Eki Görüntüle 1179253
bunlarda ben
bide tren sürerken resim atmak ıstıyodum ama o halım perişandı

bunlarda benimmmm kızlar cimcimemle birlikteyiz

maşallah kızlar hepinize :) dün gece çok denedim bende atmak için ama olmadı nasıl yapıyorsunuz? :)

bende katılmak isterim tatlım :)

kızlar bi dolandım.neler yapmışsınız yaa..
özledim sizi toplandığınızda bi mesaj atın görüşelim

Hatunlarr taşşş...neler kacirmisimm yineee ben..kepli mepli parisienne hatunlarrr en taze gelin haliyle mis fotolar baklava eşliğinde sunulan bi o kaaa tatli hatun kisilik guldenn..unuttuğum varsa affolaa amaa bu ne lenn hepicinizz de pek guzelsiniz massallahhh oyyy rabbim size en az sizler kadar guzel evlatlar nasip etsin..gulden tatli da paylasmiss onun bebiki ektra kaymakli olsunnn insallahh hem emegi de cok bizde bak yine bi namaz ayarlamis bizin sagolsun..hepinizi operimm..hayirli ramazanlar fistikiclerim:))

kızlar bi dolandım.neler yapmışsınız yaa..
özledim sizi toplandığınızda bi mesaj atın görüşelim

Nerdesin kız sen özledim ki:) biz her gece burdayız ya sahura kadar:)

Bendee katilsamkii bende bende...atiim mi ismimi ozelden baklavaci editcim:))ellerine sağlık hicccc sevmememe ragmen benim bile canim çekti:))

Yok canım yapmadım sogan kürünü yumurta gelişimin iyi en son aşılamamda 10 tane sadece ideal boyutta yumurta oluşmuştu doktorum aşılama tutmayınca nasıl olur okadar yumurtadan bitane tutmazmı demişti
En sonki gebeliğin 1.5 sene önce oldu korunmadıgım halde gebelik oluşmadı doktorum bunu bildiği halde rahim film çekmedi ben Gümüşhane deyim ilk aşılama mı izmit medikal parkta yaptırdım bu sefer yaptırırsam Trabzonda clinart tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…