canım benim ne kadar hoş güzel bı yuzun var maşallah....
inşallah hep böye gülsün
Oyyyy rabbim can sagligi versin o günleri de görürüz insallahhh..babasida hep kiz olursa sana benzesin diyo..ay babasi dedim kizz tekrar okuyunca ne kadar guzel geldii:))once bi senin melegini karsilayalim da sag saglim sonra senin cift canli dualarinla sira sira gelicez pesinden..boyy boyy yegenleri olacak tatlişininn insallahhTamam canım 2-3 yaşına geldiğinde de o şapkayla remini buraya koyarım siz de kardeşlerine gösterirsiniz asıl ben seninkini merak ediyomm Dünya güzeli bişey olur heralde
aynen oyle ılk siz başalttınız güldenle ama güzel oldu...hani kitap okursun aklında karakterleri canlandırırsın ya artık filmini seyrediyorum ben
Canimm guzel anne adayii..sonunda senide gormek nasip oldu:)
Eki Görüntüle 1179938
Ay tutamadım kendimi bir fotografımı daha paylaşıyorumbirde sonra kendi saç rengim ve kısa saçımı atacağım
Eki Görüntüle 1179938
Ay tutamadım kendimi bir fotografımı daha paylaşıyorumbirde sonra kendi saç rengim ve kısa saçımı atacağım
Eki Görüntüle 1179938
Olmuss olmusss misler gibi olmuss hemde:))maşallah maşallah
Eki Görüntüle 1179938
Olmuss olmusss misler gibi olmuss hemde:))maşallah maşallah
Eki Görüntüle 1179942
Tamam tamam bu kendini beğenmiş demeyin:26:sadece paylaşmak istedim
Olurmu kizz oyle seyyy gozumuz gonlumuz acilioo ne guzell..masallah guzel hatunnEki Görüntüle 1179942
Eki Görüntüle 1179942
Ben zaten senin güzelliğini önceden biliyordum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?