2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ben seni yerim yaaaaaaaaaaaaaaa

maşalı da güzel olmuş saçların :) düz değil mi saçların :)
bende paylaşmaya çalıştım ama hata verdi hep :) yarın gene bakarım :) buna şükür :)

Sakin ol tatlım gözlerim hala kamaşık valla güzelliğinizden

Kız maşallah ya

tas gibisin yavrum

Olurmu kizz oyle seyyy gozumuz gonlumuz acilioo ne guzell..masallah guzel hatunn

urda cok farklı çıkmışsın bak..uzun sac daha güzel bence

Begenmisse de haksiz degil ben cok begendim :)

Canlarım çok öpüyorum sizi ben yatıyorum yarın iş var malum sahurada kalkacağım. Kafundarcim saçıkm hafif dalgalı orada fön var desdocum son halim zaten uzun saçlı hepinizi çok seviyorum beni izlemeye devam edin

bende fazladan yükleyim dedim:))))) yandaki fotoyuda özellıkle atmak istedim bundan önce çalıştığım köy lisesi...çocuklarım okadar efendı ve akıllılardıkı öğlen arasında ya kitap okur yada ders calısırlardı

Iyi geceler kuzum merakla bekliyorum

Güzel destodan bir foto dahaoyy güzeller nasıl kitap okuyorlar

Peki benim resmi gördüğümde ağlamama ne demeli?

QUOTE=perceneige;36029415]Waowwwwww hatun yikiliyorr:)))ya ben cok severim hostesleri boleee havaalanlarin da gezerler yaa salina salinaa..massallah fistik[/QUOTE]

güzelliğim sağol

Vay vay vay
Yarın albüm yapacağım sizi unutmamak için

Ben deee yapcam

Kizlar bu aksam maasallah,guzeller gecidi olmus hepiniz de pek guzelsiniz,allah sevdiceginize bagislasin sizi

Bende kusur kalmiyim dedim ama telefondan girdiğim için yapabildim mi bilmiyorum :44:

Eklentiler

• $PicsArt_1402062988397.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $PicsArt_1403368281552.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…