Eki Görüntüle 1179942
Tamam tamam bu kendini beğenmiş demeyin:26:sadece paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1179942
Tamam tamam bu kendini beğenmiş demeyin:26:sadece paylaşmak istedim
Bir de soyleyin boyleyim diyiii ya cillop gibi hatunsun iste masaallah
ben seni yerim yaaaaaaaaaaaaaaa
maşalı da güzel olmuş saçların :) düz değil mi saçların :)
bende paylaşmaya çalıştım ama hata verdi hep :) yarın gene bakarım :) buna şükür :)
Sakin ol tatlımgözlerim hala kamaşık valla güzelliğinizden
Kız maşallah ya
tas gibisin yavrum
Olurmu kizz oyle seyyy gozumuz gonlumuz acilioo ne guzell..masallah guzel hatunn
urda cok farklı çıkmışsın bak..uzun sac daha güzel bence
Begenmisse de haksiz degil ben cok begendim :)
Waowwwwww hatun yikiliyorr:)))ya ben cok severim hostesleri boleee havaalanlarin da gezerler yaa salina salinaa..massallah fistik
Iyi geceler kuzum merakla bekliyorumCanlarım çok öpüyorum sizi ben yatıyorum yarın iş var malum sahurada kalkacağım. Kafundarcim saçıkm hafif dalgalı orada fön vardesdocum son halim zaten uzun saçlı hepinizi çok seviyorum beni izlemeye devam edin
Eki Görüntüle 1179958 Eki Görüntüle 1179957
bende fazladan yükleyim dedim:))))) yandaki fotoyuda özellıkle atmak istedim bundan önce çalıştığım köy lisesi...çocuklarım okadar efendı ve akıllılardıkı öğlen arasında ya kitap okur yada ders calısırlardı
bende fazladan yükleyim dedim:))))) yandaki fotoyuda özellıkle atmak istedim bundan önce çalıştığım köy lisesi...çocuklarım okadar efendı ve akıllılardıkı öğlen arasında ya kitap okur yada ders calısırlardı
Vay vay vay
Yarın albüm yapacağım sizi unutmamak için
Vay vay vay
Yarın albüm yapacağım sizi unutmamak için
kızlaarr yarın test günüm çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Mutlu mutlu haberlerle gel insaallah tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?