- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
kızlaarr yarın test günüm çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bende kusur kalmiyim dedimama telefondan girdiğim için yapabildim mi bilmiyorum :44:
Bende kusur kalmiyim dedimama telefondan girdiğim için yapabildim mi bilmiyorum :44:
maşallah benim birbirinden güzel kızçelerime...
tek tek alıntı yapamadım ama hepinizi gördüm...
her biriniz ayrı ayrı güzelsiniz
bu güzelliklerin nesli tükenmemeli...
Allahım sen anne yap bizi...Amin
Benim favorimde portakallıgofret
içim kaynadı resmini görünce
Yarın bayramın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
yaptın oldu çok ta güzel oldu..maşallah arkadaşıma..
o arkadakş beyaz araba bizim arabaya benziyoooo kapısından anladım
kızlaarr yarın test günüm çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kizlar bu aksam maasallah,guzeller gecidi olmushepiniz de pek guzelsiniz,allah sevdiceginize bagislasin sizi
maşallah benim birbirinden güzel kızçelerime...
tek tek alıntı yapamadım ama hepinizi gördüm...
her biriniz ayrı ayrı güzelsiniz
bu güzelliklerin nesli tükenmemeli...
Allahım sen anne yap bizi...Amin
Benim favorimde portakallıgofret
içim kaynadı resmini görünce
Ayy hadi guzel haberlerle gel insallah canim yarin senin gunun olsun:))
Amiiiinnn tatlim benmm:))
Saol kuzuum valla manken kayniyomus bizim sayfa da haberimiz yokmus canm:))
Evet neslimiz tukenmesin mini mini guzelikler gelsin hepimize insallah:))
inşallah cnm.tekrar denesem mi Ankara gürgan klinikte birinci denememden bir kızım var çok şükür.ikincideneme de oradan sonuç negatif.yine mi oraya gitsem acaba yoksa nevşehirde oturuyorum kayseri yakın oraya mı gitsem bilemiyorum ne dersiniz bana bir fikir verin ne yapsam çok korkuyorumHepimiz seni çok iyi anlıyoruz bende tüp bebek denemesinden 2 negatif aldım,ama umut kesmek yıkmak yok allahım bizleride sevinderecek biraz daha sabırlı olalim yeterki..bizler birbirimizin duacisiyiz canim.insallah burda ki herkesin sağlıklı bebeği olacak
merhabaa..topiğe yeni katılmışsın az önce eski sayfaları okurken farkettim..hoşgeldin sefalar getirdinherkese merhaba;hayırlı sahurlar...benimle aynı sorunları yaşayan aynı duyguları hisseden insanlarla bir arada olmak güzel bi duygu,yazılanları okuyup moral bulduğum çok oldu, ilk kez yazmaya karar verdim buna ihtiyacım var çünki...
Hadi guzel haberlerle insallahhh tatlım. .rabbim yüzünüzü guldursunkızlaarr yarın test günüm çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
merhabaa..topiğe yeni katılmışsın az önce eski sayfaları okurken farkettim..hoşgeldin sefalar getirdin
pazartesi drum gelecekmiş acıvatan alamanyadan beni arayacak ve laporoskopi için gün belirleyeceğiz buyuk ıhtımal....çok heyacnlıyım narkoz alacamm
mankenlerin tüp bebek macerasıı sevdimm bunuu
dogru yuklediysem bu benim kizlar:))
Teşekkür ederim kuzum tamam mazur gördüm
Allah hepimize anne olmayi nasip etsin insaallah
aaa bu resimde tanıyamadım seni ilk resimlere hiç benzemiyorEki Görüntüle 1179938
Ay tutamadım kendimi bir fotografımı daha paylaşıyorumbirde sonra kendi saç rengim ve kısa saçımı atacağım
Eki Görüntüle 1179958 Eki Görüntüle 1179957
bende fazladan yükleyim dedim:))))) yandaki fotoyuda özellıkle atmak istedim bundan önce çalıştığım köy lisesi...çocuklarım okadar efendı ve akıllılardıkı öğlen arasında ya kitap okur yada ders calısırlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?