Seni de canım
Dur bakalım kan testi sonucunu alalım bi..
KUZUCUMM nasip kısmet herşey..
belki kanda çıkar belli mi olur.
herşeyin hayırlısı hayatım ne olur üzülmee
Dur bakalım kan testi sonucunu alalım bi..
canimm cirkin ordek yavrusuyum iste:)) sagoll hayatim o senin guzelligin.. 9 ay once cektirdim o resmi ama 36 lik durmuyorumdur umarim..
sen koymadin dimi..
insan merak ediyo tabi ama hayırlısı sağlıklısı olsun bizim için mucize bebek cinsiyet hiç önemli değil ama hiç hareket yok öyle seyreme falan kız diyende var erkek diyendesenin cinsiyeti ney bebişinin
canım benım Rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirip kuzularını kucagında sevdırsın..ınan cok mutlu oldumm...bende donmus transferı olcam o yuzdn rahat bı dönem gecırıom..ama transferden sonra nasıl olurum bılmem..umarım kendı kendımı yemem bu sefer tuttu mu dıye:18::18:...dua et bana ne olur...haftaya cuma transfer ınsaallah...Kuuzucuklarını ve senı cok optummm
canimm kizinn olursa cok guzel olacakk annesi guzelmis:)) resmini gordumm manken gibisin..
tşk ederim kızlar desteğiniz için
yok flyingmom idarda çıkmayıp kanda çıkan hcg beni mi bulacak
önümüzdeki ay yeni umutlara dogru yelken açtım bile
seviyorum seni yaa
canım güzel haberlerini bekliyorum... çok az kaldı inşallah her şey çok güzel olacak bu sefer senin için.
canım nasıl gidiyor hamilelik tosuncuklar varlığını hissettirdimi bulantı halsizlik uyku hali falan
inşallah canım bizim bıdıklar daha efendi ve çalışkan olurlar ama önce bi doğsunlar:)))))))))))
ben sizinkilerede uzaktan eğitim veririm
kızlar dün pek gelemedim dışardaydık.
bilmiyorum niye böyle oldu ama ben hastalanamadım bi türlü
dünde çok açık kahve leke vardı wc den sonra ama devamı hiç gelmedi
sabah uyandıgımda tertemizdim
korkuyorum bişey yoktur inşallah kist vs ne bileyim endişelendim
hep kahvenin arkası reglidir aslında ama yok gelmiyo bi türlü
kan versemde negatif olcagına eminim aslında ama yinede bi veriyim belki %1 ihtimal olur mu olur
kızlarrrrrrrrrrrr yaptım idrar testini negatif malesef
silik çizgi bile yokyarın kan sonucumu da alayım bazı kan tahlilleride istedi dr çünkü gitmişken
ona göre kadın dogum doktoruna giderim..
bu ay da benim için hayaller suya düştü önümüzdeki aya artık nasip kısmet.
boşuna heycan sıkıntı yapmışım her zamanki gibi
canimm benimm iyi huylu guzel yuzlu arkadasim ne guzell cikmissin..
Benim birbirinden best model tüp güzellerim...
Günaydııınnnnnnn
Albümünüzü yaptımresimlerinizin yanına küçük küçük sizinle ilgili notlarımıda alacağım tam arkadaş olacağız artık. Sizinle sizi bile bile konuşmak daha güzelmiş bee
günaydın arkrdaslar benim size sormak istedigim ben 5+5 hamileyim henüz kese ve kalp tıslarını görmedim ama transferden sonra o kadar sistimki sanki 2 3 aylık hamile gibi buda beni endişselendiriyor hamile kalan rakadaslar sizde benim gibi şişlik varmı
günaydın arkrdaslar benim size sormak istedigim ben 5+5 hamileyim henüz kese ve kalp tıslarını görmedim ama transferden sonra o kadar sistimki sanki 2 3 aylık hamile gibi buda beni endişselendiriyor hamile kalan rakadaslar sizde benim gibi şişlik varmı
Canım şimdilik ciddi bir şikayetim yok çok şükür. Biraz halsiz ve uykuluyum sürekli ama idare ediyorum. Midem de arada biraz bulanıyor, bu kadarla kalacaksa canıma minnet :)
Sen nasılsın yav kocaman olmuş bebiş :) Neler yaşıyorsun bu dönemde?
ahh canım valla yarın öğlen çıkcakmış sonuç
yanında da eczane vardı haliyle hadi dedim test alıyım yarına kdr beklemiyim
hem kızlarda merak ediyor yapiyim kurtulayım
bi heves yaptım ama silik bile yok haliyle moralim bozuldu azcık
bu yüzden diyordum bekleyim test yapmiyim diye işte hep aynısı oluyor
kan verdim çünkü endişelendim acaba başka bişeyden mi gecikti diye
yarın kan sonucum çıksn jinekologa giderim bi muayene fln olurum gelmezse
nerdeyse 1 hafta gecikip idrarda çıkmayan hcg beni mi buldu
yok anacım bulmaz beni ölesi de bulmaz hemen çıkanı da bulmaz
nasip yaaa Herşey Allah tan
tşk ederim benimle ilgilendiğiniz içn
iyiki varsınız bak gülüyorum işte
orası kesin canım....
Napalım nasip kısmet
Cnm benimde ayni sislik var halada aynı.15 hafta icindeyim ama zannedersinki 5 aylik hamilee :))
banada cevap yazın lütfen
kızlarrrrrrrrrrrr yaptım idrar testini negatif malesef
silik çizgi bile yokyarın kan sonucumu da alayım bazı kan tahlilleride istedi dr çünkü gitmişken
ona göre kadın dogum doktoruna giderim..
bu ay da benim için hayaller suya düştü önümüzdeki aya artık nasip kısmet.
boşuna heycan sıkıntı yapmışım her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?