2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
KUZUCUMM nasip kısmet herşey..
belki kanda çıkar belli mi olur.
herşeyin hayırlısı hayatım ne olur üzülmee

Dur bakalım kan testi sonucunu alalım bi..

tşk ederim kızlar desteğiniz için
yok flyingmom idarda çıkmayıp kanda çıkan hcg beni mi bulacak
önümüzdeki ay yeni umutlara dogru yelken açtım bile

canimm cirkin ordek yavrusuyum iste:)) sagoll hayatim o senin guzelligin.. 9 ay once cektirdim o resmi ama 36 lik durmuyorumdur umarim..
sen koymadin dimi..

yok yok durmuyorsun 36 falan Maşallah canım
ıh ıhh koymadım ben canım

kısmet bitanem ya..
ah ahh nasıl ıcım yanıyor benımde evlat hasretınle ama elden ne gelir

insan merak ediyo tabi ama hayırlısı sağlıklısı olsun bizim için mucize bebek cinsiyet hiç önemli değil ama hiç hareket yok öyle seyreme falan kız diyende var erkek diyende senin cinsiyeti ney bebişinin

Canım mesajını şimdi gördüm Allah nasip ederse kızım olucak teyzesi

canım güzel haberlerini bekliyorum... çok az kaldı inşallah her şey çok güzel olacak bu sefer senin için.

canimm kizinn olursa cok guzel olacakk annesi guzelmis:)) resmini gordumm manken gibisin..

senin yanında lafı bile olmaz güzellik

tşk ederim kızlar desteğiniz için
yok flyingmom idarda çıkmayıp kanda çıkan hcg beni mi bulacak
önümüzdeki ay yeni umutlara dogru yelken açtım bile

seviyorum seni yaa

günaydın arkrdaslar benim size sormak istedigim ben 5+5 hamileyim henüz kese ve kalp tıslarını görmedim ama transferden sonra o kadar sistimki sanki 2 3 aylık hamile gibi buda beni endişselendiriyor hamile kalan rakadaslar sizde benim gibi şişlik varmı

canım nasıl gidiyor hamilelik tosuncuklar varlığını hissettirdimi bulantı halsizlik uyku hali falan

Canım şimdilik ciddi bir şikayetim yok çok şükür. Biraz halsiz ve uykuluyum sürekli ama idare ediyorum. Midem de arada biraz bulanıyor, bu kadarla kalacaksa canıma minnet :)
Sen nasılsın yav kocaman olmuş bebiş :) Neler yaşıyorsun bu dönemde?

inşallah canım bizim bıdıklar daha efendi ve çalışkan olurlar ama önce bi doğsunlar:)))))))))))
ben sizinkilerede uzaktan eğitim veririm

Ha haaa cok guzel olur bransin ne canim? Bizim okuldakileri de kastediyorum ben her sinifta bir iki tanesi haric gerisi amacsz iclerinde iyi olabilecekler de var ama umursamiyorlar uzuluyorum

canım hayırlısı :) önümüzdeki aylara bakalım :) ama yine de bir kan sonucunu görelim :)

canimm benimm iyi huylu guzel yuzlu arkadasim ne guzell cikmissin..

sağol canım :) hepimiz ayrı güzeliz valla :)

Benim birbirinden best model tüp güzellerim...
Günaydııınnnnnnn

günaydıııııınnnnnn :) sen kendini gösterdin ba mankenimiz :) ardından biz döküldük :)

Albümünüzü yaptım resimlerinizin yanına küçük küçük sizinle ilgili notlarımıda alacağım tam arkadaş olacağız artık. Sizinle sizi bile bile konuşmak daha güzelmiş bee

ne güzeeeeeeeeeelllllllllllll :) özelden atabiliyor musun ki :)

banada cevap yazın lütfen

Cnm benimde ayni sislik var halada aynı.15 hafta icindeyim ama zannedersinki 5 aylik hamilee :))

valla canım ben senin haftalarında ölüp ölüp diriliyordum çok zor günlerdi inşallah sen böyle kolayca atlatırsın şimdiye kadar bulantın falan fazla olmadıysa artık artmaz sanmam , benim minik o zamandan belli ediyomuş kendini demekki çünkü şimdi içimde iç durmuyo sürekli hareket ediyo sıkıştırıyo maşallah hele bi doğsun her yerini ısırarak cezalandırıcam , yicem onu yicem hamileliğin en rahat ayları 4-7 arası diyolar kısmen doğru ama benim sırt ağrılarım ve ayak şişmelerim fazla malum tüm gün oturmaktan çalışmaktan işte ama olsun her cefası güzel yavrularımızın rabbim hepimize kucağımıza almayı henüz olmayanlarada tez zamanda bu mutluluğu tatmayı nasip etsin

Canim her seyin hayirlisi neyse ki negatife de alistirmistin kendini ama oyle karamsar da konusma yaaaa insaaallah tez zamanda seni bebisin bulur hic ugrastirmaz

Yok canım ben de olmadı...sen de pco var mı? ohss durumları oldu mu transferden sonra?eğer öyleyse çok normal...Pco lu değilsen de ilaçlardan olabilir

Kizlar yaa ben memorial ve bahceciyi aradim ve memorial bana geri donus yapmadi bahceci geri donus yapti doktorun bizat kendisi aradi trkiyeye gelene kadar benimle kontakta olacagini soyledi.esim israrla memoriale gitmemizi soyluyo.bahceci sanki daha ilgili gibi geldi bana YARDIM EDIN NEOLURRR hangisini tercih etmeliyim sizce?

hayırlısı olsun canım benim bu zaten bi umuttu moralını bozma sakın...benım artık öyle şeylere umudum kalmadı ama kan sonucun farklı çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…