2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
VVAVVVVVVVVVVVVVVVVVV YIKILMIŞ TOPİK GÜZEL HATUNLARDAN HEPİNİZDE ÇOK GÜZELSİNİZ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİNİLE OLAN FOTOLARIMIZI PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞ

VVAVVVVVVVVVVVVVVVVVV YIKILMIŞ TOPİK GÜZEL HATUNLARDAN HEPİNİZDE ÇOK GÜZELSİNİZ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİNİLE OLAN FOTOLARIMIZI PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞ

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım :) inşaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh :)

Canım bence sen de eşin gibi biraz rahatlamyı dene...Transferden sonra yeteri kadar stres yapacaksın zaten istemeden

VAYY kızlarrr resımlerınızı yenı gordum phala sayesinde maşallah hepinize ya..
bayıldım bayıldım

Yok canım atılmıyor bana mail adresini verirsen atabilirim.

Amin inşallah bitanem
Kuzumkan testtini görmeden inanmam üzülme lütfen :29

Canim oncelikle esine kizma,onlar oyleler,olursa olur modunda..belki oyle disari vuruyorlar,belki olmazsa hayal kirikligina ugramak istemiyorlar..ama eslerimiz boyle davraninca kizsak da bizi rahatlatiyor aslinda,bence...ben bu merkezlere hic gitmedim,sadece yorumlarini biliyorum.teknik olarak kapisirlar..o yuzden ben olsam arti olarak ilgili yeri secerdim:) dra ulasabilmek,ilgisini,seninle ozel olarak konustugunu bilmek emin ol bu islerin teknigi kadar onemli..ben kendi drumda bunu yasadim.beni sahsen tanimasi,sikintim olunca hemsireyle degil dr konusmak beni inanilmaz rahat tuttu..dra guven sart

hee bizimkide ondan 2014 son seriden 3.20 dizel
araba merakım var sana tüm özelliklerini sayarım
kapısından anlamamın sebebide bu merakım

Egunal canim bugun ben bisey yaptim insallah pisman olmam yorumunu istiyorum kizlar sizden de alabilirim tabi yorum....sabah gittim yumiler 13mm 15mm 16 mm ....felan sagli sollu gorunuyo adetimin 2.gununden itibaren basladim ignelere bugun 11. Ignemi vuracagim.bu sabah e2 degerimde 2800 cikti.doktorum bugun son ignemi vurdurup catlatmami yaptiracakti ama ben yumilerim kucuk oldugunu ve e2 min tam yukselmedigini bildigim icin gerekirse 1 gun daha igne yapayim dedim.doktorum yumiler cok igneye maruz kalincada tamamen kaliteleri dusebiliyo dedi.iyide zaten yumileri toplatsamda yeterli olgunluga sahip degil ki ....ben dedikten sonra kararsizca bilgisayar ekranina bakti aslinda toplamamizda cok iyi bir yontem degil,kalincada kalite dusebilir...diye kendikendine konustu....sonra hadi yarinda yap dedi....insallah doktorumu yonlendirdim diye pisman olmam......sizce iyi mi yapmisim kotu mu ???

günaydın kızlar, valla hepsini okuyamadım..yeni hamiş haberleri varmı ?? çok heyecanlıyım.Haber aldıkça umudum artıyor.Bu arada bayramdan önce bir aksilik olmassa tedaviye başlayacağım.valla düşünmesi bile insanı mutlu ediyor.. insan çocuğu olacak diye herşeye katlanıyor.bu arada eğer bu ay adetimde başlarsak,ve tüp bebek tutarsa doğum tarihi kısmetse evlilik yıldönümümüze geliyor.Çok isteiştim belki de zamanını bekledi değilmi ? :)))

Kizlar siz adetinizin kacinci gunu basladiniz ignelere ve kac gun igne vuruldunuz?

Bende ayni o sekil dusunuyorum tatlim.esimi ikna edemiyorum burdaki cevrem memorialde tedavi gorduler simdi hepsi cocuk sahibi esim bunun etkisinde kalarak memoriali tercih ediyor.( bu konuda bile anlasamiyoruz fikir ayriligi yasiyoruz)

Canım bence sen de eşin gibi biraz rahatlamyı dene...Transferden sonra yeteri kadar stres yapacaksın zaten istemeden

Oof talim keske elimde olsaydida rahat davransaydim..gece basimi yastiga koydugumda basliyorum dusunmeye nerde konakliycaz, adetime nasil denk getirecez, olumlumu olumsuzmu sonuc alacaz vs vs....yastigimin islanmadigi gece yok (((

Kizlar siz adetinizin kacinci gunu basladiniz ignelere ve kac gun igne vuruldunuz?

Canim, benim rezerv azligi var..ilk tedavimde reglin 3.gunu baslayip 12.gun; ikinci tedavimde gene reglin 3.gunu baslayip 14.gun opu oldu..İlaclari da ilkinde 7gun,ikincide 9gun kullanmisim...

Son düzenleme:

canım zaten 15mm ın üstünde olduğunda olgun yumurta cıkabılıyor dıye bılıyorum.ıgnenı vursaydın bugun ortalama 15-17-18 felan olurdu..ama eger yanlış bişey olsaydı drun zaten senin lafınla hareket etmezdi diye düşünüyorum.hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel sonuçlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…