VVAVVVVVVVVVVVVVVVVVV YIKILMIŞ TOPİK GÜZEL HATUNLARDANHEPİNİZDE ÇOK GÜZELSİNİZ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİNİLE OLAN FOTOLARIMIZI PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞ
Kizlar cepten yazdigim icin alinti yapamiyorum cevaplariniz icin cok tskr ederim...canlarim esimin dedigin yapmassam sonra pisman olacagimdan korkuyorum(( trkyeye iki ay sonra gelecez benim tupbebek stresi simdiden basladi esim cok rahat onun bu hali beni daha sinirlendiriyo....olsada olur olmassada olur o modda kendisi...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım :) inşaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh :)
canım hayırlısı :) önümüzdeki aylara bakalım :) ama yine de bir kan sonucunu görelim :)
sağol canım :) hepimiz ayrı güzeliz valla :)
günaydıııııınnnnnn :) sen kendini gösterdin ba mankenimiz :) ardından biz döküldük :)
ne güzeeeeeeeeeelllllllllllll :) özelden atabiliyor musun ki :)
Amin inşallah bitanemMaşallahdiyorum ama senin nazar boncukun zaten doguştan var o maviş gözlerin yeter
Kızın olsun ve sana benzesin diliyorum
Uyy bida Maşallah diyim
Ensucum kuzum valla ben seni siyah saçlı düşünmüştüm niyeyse sarı çıktın
valla formunu koruyorsun belliki Maşallahdiyorum kocaman
İyi yüreğin dışa yansıması bu olsa gerek
kuzucum sarı şeker misin senanlayışlı arkadaşım benim
kız erkek farketmez sarı civcivin gelsin inşallah tez zamanda
canım çok kibar çok tatllı görünüyorsun Maşallah
bir güzellik daha Kafunderim
kuzummmm çok artist çıkmışsın amaKocaman Maşallah MAşallah sana güzellik
aaa bu resimde tanıyamadım seni ilk resimlere hiç benzemiyor
sarı çıtır seniiiiii
ayy ne güzellll hep hostes olmak istemiştim eşimle tanışınca hayallerim gitti :2:
ama eşime en büyük hayalime kavuştum
üzülme tatlım Bak sana kuzun gelicek iyiki bırakmışım diceksin
ayyyyyyy neresi orası bayıldım o akıllı bıdıklara gerçekten harikalar
benim yegenler tenefüs oldumu koşturmaktan başka bişi yapmıolar valla bu resmi atıyımda görsün
bu arada sanada Maşallah
çok tatlısın çok güzelsin kuzum Maşallah çok begendim seni de
Kuzumkızlarrrrrrrrrrrr yaptım idrar testini negatif malesef
silik çizgi bile yokyarın kan sonucumu da alayım bazı kan tahlilleride istedi dr çünkü gitmişken
ona göre kadın dogum doktoruna giderim..
bu ay da benim için hayaller suya düştü önümüzdeki aya artık nasip kısmet.
boşuna heycan sıkıntı yapmışım her zamanki gibi
mrhb kızlar yaa köyde elektirik kesildi gelemedim hala
Amin canım benimVVAVVVVVVVVVVVVVVVVVV YIKILMIŞ TOPİK GÜZEL HATUNLARDANHEPİNİZDE ÇOK GÜZELSİNİZ ALLAHIM EN KISA ZAMANDA BEBİŞLERİNİLE OLAN FOTOLARIMIZI PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞ
Kizlar cepten yazdigim icin alinti yapamiyorum cevaplariniz icin cok tskr ederim...canlarim esimin dedigin yapmassam sonra pisman olacagimdan korkuyorum(( trkyeye iki ay sonra gelecez benim tupbebek stresi simdiden basladi esim cok rahat onun bu hali beni daha sinirlendiriyo....olsada olur olmassada olur o modda kendisi...
hee bizimkide ondan 2014 son seriden 3.20 dizel
araba merakım var sana tüm özelliklerini sayarım
kapısından anlamamın sebebide bu merakım
Egunal canim bugun ben bisey yaptim insallah pisman olmam yorumunu istiyorum kizlar sizden de alabilirim tabi yorum....sabah gittim yumiler 13mm 15mm 16 mm ....felan sagli sollu gorunuyo adetimin 2.gununden itibaren basladim ignelere bugun 11. Ignemi vuracagim.bu sabah e2 degerimde 2800 cikti.doktorum bugun son ignemi vurdurup catlatmami yaptiracakti ama ben yumilerim kucuk oldugunu ve e2 min tam yukselmedigini bildigim icin gerekirse 1 gun daha igne yapayim dedim.doktorum yumiler cok igneye maruz kalincada tamamen kaliteleri dusebiliyo dedi.iyide zaten yumileri toplatsamda yeterli olgunluga sahip degil ki ....ben dedikten sonra kararsizca bilgisayar ekranina bakti aslinda toplamamizda cok iyi bir yontem degil,kalincada kalite dusebilir...diye kendikendine konustu....sonra hadi yarinda yap dedi....insallah doktorumu yonlendirdim diye pisman olmam......sizce iyi mi yapmisim kotu mu ???
Canim oncelikle esine kizma,onlar oyleler,olursa olur modunda..belki oyle disari vuruyorlar,belki olmazsa hayal kirikligina ugramak istemiyorlar..ama eslerimiz boyle davraninca kizsak da bizi rahatlatiyor aslinda,bence...ben bu merkezlere hic gitmedim,sadece yorumlarini biliyorum.teknik olarak kapisirlar..o yuzden ben olsam arti olarak ilgili yeri secerdim:) dra ulasabilmek,ilgisini,seninle ozel olarak konustugunu bilmek emin ol bu islerin teknigi kadar onemli..ben kendi drumda bunu yasadim.beni sahsen tanimasi,sikintim olunca hemsireyle degil dr konusmak beni inanilmaz rahat tuttu..dra guven sart
Amin inşallah bitanem
Kuzumkan testtini görmeden inanmam üzülme lütfen :29
Kizlar siz adetinizin kacinci gunu basladiniz ignelere ve kac gun igne vuruldunuz?
Canım bence sen de eşin gibi biraz rahatlamyı dene...Transferden sonra yeteri kadar stres yapacaksın zaten istemeden
Kizlar siz adetinizin kacinci gunu basladiniz ignelere ve kac gun igne vuruldunuz?
Egunal canim bugun ben bisey yaptim insallah pisman olmam yorumunu istiyorum kizlar sizden de alabilirim tabi yorum....sabah gittim yumiler 13mm 15mm 16 mm ....felan sagli sollu gorunuyo adetimin 2.gununden itibaren basladim ignelere bugun 11. Ignemi vuracagim.bu sabah e2 degerimde 2800 cikti.doktorum bugun son ignemi vurdurup catlatmami yaptiracakti ama ben yumilerim kucuk oldugunu ve e2 min tam yukselmedigini bildigim icin gerekirse 1 gun daha igne yapayim dedim.doktorum yumiler cok igneye maruz kalincada tamamen kaliteleri dusebiliyo dedi.iyide zaten yumileri toplatsamda yeterli olgunluga sahip degil ki ....ben dedikten sonra kararsizca bilgisayar ekranina bakti aslinda toplamamizda cok iyi bir yontem degil,kalincada kalite dusebilir...diye kendikendine konustu....sonra hadi yarinda yap dedi....insallah doktorumu yonlendirdim diye pisman olmam......sizce iyi mi yapmisim kotu mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?