canım bağırsakların faaliyetiyle ilgili olabilir, bende de çok gaz oluyordu gaz olunca şişiyordu
Ha haaa cok guzel olur bransin ne canim? Bizim okuldakileri de kastediyorum ben her sinifta bir iki tanesi haric gerisi amacsz iclerinde iyi olabilecekler de var ama umursamiyorlar uzuluyorum
Kizlar yaa ben memorial ve bahceciyi aradim ve memorial bana geri donus yapmadi bahceci geri donus yapti doktorun bizat kendisi aradi trkiyeye gelene kadar benimle kontakta olacagini soyledi.esim israrla memoriale gitmemizi soyluyo.bahceci sanki daha ilgili gibi geldi bana YARDIM EDIN NEOLURRR hangisini tercih etmeliyim sizce?
Yok canım ben de olmadı...sen de pco var mı? ohss durumları oldu mu transferden sonra?eğer öyleyse çok normal...Pco lu değilsen de ilaçlardan olabilir
bilmiyorum canım ama korkuyorum
öğrencilerin korkulu rüyası matematik
ay canım rahatladım inanki bende korkuyordum daha kalp atıslarınıda duymadıgım için
canimm eski Turk filmlerinde oynayan artistlere benziyorsun nekadar guzelsin:) masallahhh
senin fikrin önemli canım :) eşinle ilgili birsey olmuyor genelde :) hersey bize uygulanıyor :) o yüzden sen nereyi istiyorsan orası olsun :) ama ilgi önemli :) kendini daha rahat hissetmeni sağlıyor :)
korkma canım benimde baya şişti ama çok şükür herşey yolunda
Hic bi siycik olmaz merak etmee..bende hamile kaldigimdan beri hep şislik varr :))
bak şimdi beni can evimden vurdun teşekkür ederim.en son attığımı gördün herhalde o siyah beyaz ya ondan oyle gelmiştir sana...
güzel bakan gözlerinin güzelliği resmime vurmuştur
günaydın arkrdaslar benim size sormak istedigim ben 5+5 hamileyim henüz kese ve kalp tıslarını görmedim ama transferden sonra o kadar sistimki sanki 2 3 aylık hamile gibi buda beni endişselendiriyor hamile kalan rakadaslar sizde benim gibi şişlik varmı
Canim her seyin hayirlisi neyse ki negatife de alistirmistin kendini ama oyle karamsar da konusma yaaaa insaaallah tez zamanda seni bebisin bulur hic ugrastirmaz
Kizlar yaa ben memorial ve bahceciyi aradim ve memorial bana geri donus yapmadi bahceci geri donus yapti doktorun bizat kendisi aradi trkiyeye gelene kadar benimle kontakta olacagini soyledi.esim israrla memoriale gitmemizi soyluyo.bahceci sanki daha ilgili gibi geldi bana YARDIM EDIN NEOLURRR hangisini tercih etmeliyim sizce?
hayırlısı olsun canım benim bu zaten bi umuttu moralını bozma sakın...benım artık öyle şeylere umudum kalmadı ama kan sonucun farklı çıkar inşallah
günaydın arkrdaslar benim size sormak istedigim ben 5+5 hamileyim henüz kese ve kalp tıslarını görmedim ama transferden sonra o kadar sistimki sanki 2 3 aylık hamile gibi buda beni endişselendiriyor hamile kalan rakadaslar sizde benim gibi şişlik varmı
Kafam cok karisik canim yaa offf( haftalardir memoriali ariyorum surekli size geri donus yapilacak deniyor.bahceci aradigim saatte bana geri dondu dr guvenc beyle gorustum.hangi merkez daha iyi sence?? Ben yurtdisindan gelecegim icin iyi arastirmak zorundayim..... (((((
Kafam cok karisik canim yaa offf( haftalardir memoriali ariyorum surekli size geri donus yapilacak deniyor.bahceci aradigim saatte bana geri dondu dr guvenc beyle gorustum.hangi merkez daha iyi sence?? Ben yurtdisindan gelecegim icin iyi arastirmak zorundayim..... (((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?