2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

senin fikrin önemli canım :) eşinle ilgili birsey olmuyor genelde :) hersey bize uygulanıyor :) o yüzden sen nereyi istiyorsan orası olsun :) ama ilgi önemli :) kendini daha rahat hissetmeni sağlıyor :)

canimm eski Turk filmlerinde oynayan artistlere benziyorsun nekadar guzelsin:) masallahhh

bak şimdi beni can evimden vurdun teşekkür ederim.en son attığımı gördün herhalde o siyah beyaz ya ondan oyle gelmiştir sana...
güzel bakan gözlerinin güzelliği resmime vurmuştur

senin fikrin önemli canım :) eşinle ilgili birsey olmuyor genelde :) hersey bize uygulanıyor :) o yüzden sen nereyi istiyorsan orası olsun :) ama ilgi önemli :) kendini daha rahat hissetmeni sağlıyor :)

Kafam cok karisik canim yaa offf ( haftalardir memoriali ariyorum surekli size geri donus yapilacak deniyor.bahceci aradigim saatte bana geri dondu dr guvenc beyle gorustum.hangi merkez daha iyi sence?? Ben yurtdisindan gelecegim icin iyi arastirmak zorundayim.....(((((

Tünaydınnnnn Guzellerr
maşallah sizee hepiniz birbirinizden güzelsinizz..
Rabbim nazarlardan saklasınn..

Son düzenleme:
bak şimdi beni can evimden vurdun teşekkür ederim.en son attığımı gördün herhalde o siyah beyaz ya ondan oyle gelmiştir sana...
güzel bakan gözlerinin güzelliği resmime vurmuştur

ben matematiği çok severdim öğrenci iken :) hele ortaokulda nevin diye bir öğretmenim vardı hasta idim o kadına :) nasıl çalışırdım nasıl çalışırdım :) hatta matematik öğretmeni olmak istedim kısmet sınf öğretmenliği imiş :) şimdi de çocuklara matematik dersini daha şevkle anlatıyorum :) benim sınıfların sayısalı daha iyi oluyor :) sözelde eh işte

Son düzenleme:

ohss olmuşsundur hafif şiddetde..
gebelik tetikte bekleyen ohss yi ortaya çıkarır..
sende de bu oldu büyük ihtimal..
nefes darlığın varsa bekleme doktorunla görüş hemen..

Canim her seyin hayirlisi neyse ki negatife de alistirmistin kendini ama oyle karamsar da konusma yaaaa insaaallah tez zamanda seni bebisin bulur hic ugrastirmaz

alıştırmak istemezdim ama alıştım işte canım
karamsar konuşmuyorumda hani idarda hiç çıkmayınca kandan da umudumu kestim
inşallah olur çok özlem duyuyorum artık sabır diliyorum dua ediyorum ama üzülüyorum elimde olmadan
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda

canım önemli olan senin kendini iyi hissetmen pozitif enerji çok önemli tedavi süresinde
ikiside çok iyi merkezler ama benim bizzat bilgim yok
kk da her iki merkezinde ayrı topiği vardır baktın mı oralardaki yorumlara da

hayırlısı olsun canım benim bu zaten bi umuttu moralını bozma sakın...benım artık öyle şeylere umudum kalmadı ama kan sonucun farklı çıkar inşallah

hayırlısı canım beklediğim sonuç zaten farklı bi durum yok
bu ay kısmetse artık

Canim,transferden sonra cok sismistim kilo olarak da:)) sonra test gunundan sonra yavas yavas indim,normal kilomdan 500gr bile verdim.ama dedigin gibi karnim 2-3aylik gibi sis(progesteron desteginden bildigim kadariyla,yapcak bisii yok

Canim benim bu kadar stresli olmamaya calissan senin icin daha iyi olur bence doktora inanmak guvenmek cok onemli ben yerinde olsam buna onem veririm ote yandan burda on kisinin begendigi hastanede bir kisi aksaklik yasar begenmez ya da kimsenin sevemedigi bir hastane veya doktorla guzel bir iletisim olur "herkes soyle boyle diyordu ama benimle cok ilgilendiler" dersin yani biraz nasip burdan bir arkadasimiz da yazmis erkeklerin isi bir gunluk sen kendi rahat edecegin hastaneyi sev iyisi mi Allah isini rast getirsin

canım ben istanbulda değilim o yüzden net bilgi veremem :) ama arıyormuşsun dönmüyorlarmış hoş değil :) tedavi sırasında aradığında da böyle dönmezlerse stres olursun :) iyi olması önemli tabi ama senin rahatlığın güvenin sana verilen değer daha önemli canım :)

mrhb kızlar yaa köyde elektirik kesildi gelemedim hala

canım ikisi de iyi merkezler ayrım yapamıyorum...
bahçeciden aranması ilgi göstermeleri seni etkilemiş doğal olarak..
gerçekten neresi içine siniyorsa eşini ona göre yönlendir..
neden memorialde ısrarcı sebepleri ne anlatsın sana birbirinizi ikna ederek bu yola çıkın..
pek farklı merkezler değiller ikisi de olur yanii..

Kizlar cepten yazdigim icin alinti yapamiyorum cevaplariniz icin cok tskr ederim...canlarim esimin dedigin yapmassam sonra pisman olacagimdan korkuyorum (( trkyeye iki ay sonra gelecez benim tupbebek stresi simdiden basladi esim cok rahat onun bu hali beni daha sinirlendiriyo....olsada olur olmassada olur o modda kendisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…