2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Gobek atasim yazacaktim :) gobek tasi yazdim :) bu aralar az girerim onla gezeriz ama haberleri kacirmak istemiyorum yaaa

Ta taaammmmm bugun kizkardesim geliyor aklima geldikce gobek tasim geliyor :)

ne güzelll ne güzelllllll bende 1 hafta sonra kavuşacagımmmmmm aileme
ablamlar yegenler cümbüş var valla benimde atasım geliyooo
eee haydi ozaman halaya
teyyy teyy teyyyyyyyyy lililiiiiiiii lililiiiiiiii liliiiiiiiiiiiiiiiiii

ya varla yok arası çok da fazla değil o yüzden fazla takılmamaya çalışıyorum....

Hadi bakalim üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz :)

AAaaa giciga bak yaaa senin hayalinden bir parca kendi hayatina koyarsa senin gibi olacagini dusunuyor yazik.

Aaaa giciga bak yaaa senin hayalinden bir parca kendi hayatina koyarsa senin gibi olacagini dusunuyor yazik.

Kendini üzme canım ama bence de söylemelisin

yoook artık o zaman sizin gelin hem çatlak hem çingen bacım
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim beni rahatlattınız dün eşimle konuştuk o hala ısrarlı ama sanki değişebilecek ısrara benziyor bu arada bizim kızın adı ZEYNEP olacaktı ama önemli değil aslında ben BETÜL istiyordum eşimin ısrarına ZEYNEP olsun dedim neyse önemli değil hayırlı evlat olsun demek ki bu vesile ile bizim kızın ismi Zeynep olmayacakmış belkide hayır bundadır. sizce BETÜL nasıl?

Betul ismi de guzel hatta betul ikra diye bir ogrencim var nasil tatli nasil efendi bir kiz onu gorseydin kesin betul koyardin adini :)

birde şu var tabiki şu mübarek günde benim canımı böyle sıktı yok ceket attı hamile kaldı yok bilmem ne acaba insanlar böyle büyük büyük konuşurken Rabbimin verdiği gibi alacağınıve kalp kırınca o isimden o hayattan her neyse o işten hayır gelemeyebileceğini hiç düşünmezler mi?
""AMİN der susarım DUA'm belli DUYAN belli"
Herkese hayırlı sabahlar

isim çok enteresan bi olay aslında ve çok da önemli... ben hem kulağa hoş gelsin kolay söylenebilsin şiveyle falan değişikliğe uğramasın, çocukken dalga geçilmesin ve yaşlandığında da komik durmasın gibi kriterlerim var betül de sevimli güzel.... sağlıkla dünyaya gelsinler de isim konusunda bi orta yol bulunur, ama eltine bu isimden bahsetme o da karar değiştirmesin

Antepteler okuyorlar cogul ek kullandim cunku ikizler biri yaz okulunda biri geliyor memleketimiz de adiyaman bayrama dogru oraya gidecegm insaallah

Ay ne güzel canım. Ailen Adıyaman dalar mı? Sen evlenince mi İstanbul'a geldin?

Kuzum benim cok uzulmussun ama bosver beddua etmeyelim Rabbim yarina koyar ama yanina koymaz merak etme

Ta taaammmmm bugun kizkardesim geliyor aklima geldikce gobek tasim geliyor :)

Ayy ne şanslısın ben tek çocuğum

günaydın uçan anne

Buaralar herkes Zeynep koyuyor canım sen farklı bişey koy canım BETÜL şahane bir isim bence 2.'yi de Zeynep koyarsın Sadece benim çevremde 3 kişi Zeynep koydu

Arkadaşımın annesi hamileyken hiç isim düşünmemiş dogumuda zor olmus.tabi kucağına bebeği alip bakınca sinem koymuş sinemimden koptu çıktı çünkü demis...sana bebeğin ne hissettiriyorsa onu koy canim benim.başkasının lafına felan bakma.aynı isim bazı insanlara yakışır bazılarına yakışmaz.eltinin terbiyesizliği

Son düzenleme:
Günaydın birbirinden ukala kendini beğenmiş kızçelerim
Herkes fotosunu paylaştı ne kadar da güzeliz diye diye hindi gibi karbarttınız birbirinizi
İnsan sevdiğini güzel görürmüş aslında güzel diğilsiniz ki
Körler sağırlar birbirini ağırlar işte
Şaka ettim
Bu sıcakta çarşı pazara atıcam kendimi..
egunal dönerse sizindir dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır

Benim daha seanslarım duruyor.3 seansta bitmişti vallahi 2 yıldır görmüyordum ama şu tüp maceram bitsin hemen yine baslayacam lazere
Ne rezilliklerkler çekiyoruz vallahi ya insallah biran önce çocuğumuz olsun artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…