- 25 Haziran 2014
- 499
- 199
- 63
Ta taaammmmm bugun kizkardesim geliyor aklima geldikce gobek tasim geliyor :)
ya varla yok arası çok da fazla değil o yüzden fazla takılmamaya çalışıyorum....aynen olursa süprizolmazsada canım sağolsun
hımm anladım canım sen ozaman tüp bebeğe başladın başlayacan yani az kalmış
hadi bakalım inşallah sonucunla hepimiz seviniriz kuzum
eee kahve lekeyi dr u arayıp sorsaydın bi hani normalmi olurmu vs diye belki bişey der
kullandıgın ilaçda lekelenme yapmış olabilir yani danış bence
ne güzelll ne güzelllllll bende 1 hafta sonra kavuşacagımmmmmm aileme
ablamlar yegenler cümbüş var valla benimde atasım geliyooo
eee haydi ozaman halaya
teyyy teyy teyyyyyyyyy lililiiiiiiii lililiiiiiiii liliiiiiiiiiiiiiiiiii
Nerden geliyor kardeşin canım?
ayyy cedruscummm allah sabır versinn ben olsam çoktan cingar çıkarmıştım ay ne münasebet yaa terbiyesizz..nasıl sinir oldummsenn ayy ben zaten o isminden vazgeçtim düşününce o kadarda güzel diilmiş falan de bak nasıl vazgecececek kıskanç sonrada bebeişini kucağına alana kadar kocin hariç kimseyle konuşma çatlasınn..ne kıskanç ne haset insanlar var yaaa..rabbim kem gözleredn sakınsınn senii bebeğini..hee bi de şu ceket atma mevzusu var yaa o ceketle boğasım gelio onlarııı yada atıcan ceketi önüne yap bakalım nasıl oluomuş bebiş bizde öğrenelim dicen
namaza katılamasam dA MUTLAKA tespihatımı yaparım şekerim.....
sizlere ne diyeceğimi bilemediğimden hiç bi şey dememeye karar verdim sadece
canım yeğenimde 4-5 gün gecikince yaptı negatifti bikaç gün sonra sanırım 10. gün ben çok ısrar edince yeniden yaptı(kan testine ikna edemedim.) pozitif çıktı, ertesi gün kan verdi 1700 dü değeri..... darısı başına... gerçi yeğenim tedavi de değil, gayet doğal hatta korunuyolardı da... ben gebelik belirtisi bunlar dedikçe yok oruçtan halsizlik yok zaten demir eksikliği var ondan yorgunluk... memeler de ondan şişti herhalde demiştim de reglim gecikti ya o da ondan demiştio kadar çok süttür o süt dedim inanmadı bana anasından önce ben inandım yavruya...
seni de merakla bekliyorum....
ay sninki yine iyi ben geçen fakülteye gittiğimde 2 hatun konuşuyolarmış aralarında, ne biliyim ayol, kadın diğerine bi şey nlatırken "amayaa olcak şeymi?" gibi bi cümle kurdu ben o amayaaa kısmını duyunca bi döndümsonrada önüme döndümmmm
şaka gibi diycek şey yok.... bence de kocan kardeşiyle konuşsun, olur mu öyle saçmalık canım... bende zeynep adını çok severim, elif adını da çok severim ama görümcemin kızının adı zeynep amcamın kızının kızı da elif.... daha yakınlarda da var... düşünmem yani.... aynı isimde kuzenler alenen kıskançlık ürünü gibi durur....
senin kv de enteresanmış, sen söylemişsindir ismini, niye ravza diye dua ediyo ki... istediğin isimle dua etseydi.... neyse kızmıycam kızmıyyycaaaammmm ooommmmmmmm
uursalılar yok galiba
sanki miiiii kızımmmmm bildiğin gebein işteeeeeeeeinşallah katlayarak artaar ve sağlıkla kucağına alırsınnnn bebeğiniii
Valla amh dan bıktıkbenimki çok düşük
Ayyyy okurken nasıl kızdımbence al karşına konuş o ismin telif hakkı benim de koyucaksada onun yuzsuzlugu boşver canını hiç sıkma
gozunaydin hamilesin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
bir güzel daha
AAaaa giciga bak yaaa senin hayalinden bir parca kendi hayatina koyarsa senin gibi olacagini dusunuyor yazik.
Aaaa giciga bak yaaa senin hayalinden bir parca kendi hayatina koyarsa senin gibi olacagini dusunuyor yazik.
Kendini üzme canım ama bence de söylemelisin
Hemen yolluyom kuzum mail at bana:)
Amin amin amin canimm ne güzel bi dua böyle ya kalbine sağlık Allahım hepimize nasip etsin hayırlısıyla insallah
Bak ya oldu mu şimdi çok uyuz oldum... Yakın yerlerde misiniz eğer uzaksa hiç düşünme koy canim ama yakınsa da konuş ya da eşin konussun kardeşiyle canim artik ilişki nasılsa ona göre ayarlayıp konuşun:)
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim beni rahatlattınız dün eşimle konuştuk o hala ısrarlı ama sanki değişebilecek ısrara benziyor bu arada bizim kızın adı ZEYNEP olacaktı ama önemli değil aslında ben BETÜL istiyordum eşimin ısrarına ZEYNEP olsun dedim neyse önemli değil hayırlı evlat olsun demek ki bu vesile ile bizim kızın ismi Zeynep olmayacakmış belkide hayır bundadır. sizce BETÜL nasıl?yoook artık o zaman sizin gelin hem çatlak hem çingen bacım
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim beni rahatlattınız dün eşimle konuştuk o hala ısrarlı ama sanki değişebilecek ısrara benziyor bu arada bizim kızın adı ZEYNEP olacaktı ama önemli değil aslında ben BETÜL istiyordum eşimin ısrarına ZEYNEP olsun dedim neyse önemli değil hayırlı evlat olsun demek ki bu vesile ile bizim kızın ismi Zeynep olmayacakmış belkide hayır bundadır. sizce BETÜL nasıl?
isim çok enteresan bi olay aslında ve çok da önemli... ben hem kulağa hoş gelsin kolay söylenebilsin şiveyle falan değişikliğe uğramasın, çocukken dalga geçilmesin ve yaşlandığında da komik durmasın gibi kriterlerim varKızlar hepinize çok teşekkür ederim beni rahatlattınız dün eşimle konuştuk o hala ısrarlı ama sanki değişebilecek ısrara benziyor bu arada bizim kızın adı ZEYNEP olacaktı ama önemli değil aslında ben BETÜL istiyordum eşimin ısrarına ZEYNEP olsun dedim neyse önemli değil hayırlı evlat olsun demek ki bu vesile ile bizim kızın ismi Zeynep olmayacakmış belkide hayır bundadır. sizce BETÜL nasıl?
Antepteler okuyorlar cogul ek kullandim cunku ikizler biri yaz okulunda biri geliyor memleketimiz de adiyaman bayrama dogru oraya gidecegm insaallah
birde şu var tabiki şu mübarek günde benim canımı böyle sıktı yok ceket attı hamile kaldı yok bilmem ne acaba insanlar böyle büyük büyük konuşurken Rabbimin verdiği gibi alacağınıve kalp kırınca o isimden o hayattan her neyse o işten hayır gelemeyebileceğini hiç düşünmezler mi?
""AMİN der susarım DUA'm belli DUYAN belli"
Herkese hayırlı sabahlar
Ay ne güzel canım. Ailen Adıyaman dalar mı? Sen evlenince mi İstanbul'a geldin?
günaydın uçan anne
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim beni rahatlattınız dün eşimle konuştuk o hala ısrarlı ama sanki değişebilecek ısrara benziyor bu arada bizim kızın adı ZEYNEP olacaktı ama önemli değil aslında ben BETÜL istiyordum eşimin ısrarına ZEYNEP olsun dedim neyse önemli değil hayırlı evlat olsun demek ki bu vesile ile bizim kızın ismi Zeynep olmayacakmış belkide hayır bundadır. sizce BETÜL nasıl?
Kuzum benim cok uzulmussun ama bosver beddua etmeyelim Rabbim yarina koyar ama yanina koymaz merak etme
günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınlarrrrrr
onu sorma canım yaaaa... bende komple kutuyu temizletiyodum ki çok da az kalmıştı derken bu tüp bebek mevzusu baş gösterdi e 2 günde bir muayene oluyoruz o tüycük gibi kalan şeylerden çekindiğimden (ömrü hayatımda hiç ağda yapmadım) jiletlendimeski haline geri döndü o da zaten tedaviye başlayınca bırakmıştım.... şimdi koltuk altımdada 5-6 tane fark ettim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?