AYYYYYYYYYYYYYY TUTMAYIN BENİ O GÖZLERİ YERİM BEN YAAAAAKIZIM SENİN LAFINMI OLUR BU YAKIŞIKLININ YANINDA
yarına kalsada yanına kalmazdemiş kim demiş demet akalın nasıl demiş ilahi adaletle demiş
haydi ozamannn hobbaaaaaaaaa hobaaaaaaaaaaaaa
günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İŞTEE BU GÜZEL HABERRRRRRRRRRRRmerhaba kızlar 4 yumurtam var yazmıştım şimdi aradılar 4üde döllenmişyarın bi daha arayacaklarmış....
lütfen yardımcı olun? yeni üye oldum.novaart tüp bebek merkezine giden var mı
Günaydın birbirinden ukala kendini beğenmiş kızçelerim
Herkes fotosunu paylaştı ne kadar da güzeliz diye diye hindi gibi karbarttınız birbirinizi
İnsan sevdiğini güzel görürmüş aslında güzel diğilsiniz ki
Körler sağırlar birbirini ağırlar işte
Şaka ettim
Bu sıcakta çarşı pazara atıcam kendimi..
egunal dönerse sizindir dönmezse zaten hiç sizin olmamıştır
Teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun
Evet evlenince geldim aslinda uniden sonra hep ayri yasadim haliyle. Ama bu kadar uzak bir sehir zorladi beni biraz
Zorlamaz mışehir ne kadar kalabalık olsa da ne kadar yapılacak şeyler olsa da insan kendisini yapa yalnız hissediyor. bizde eylül ayında boluya taşınacağız
Radyoyu actim ilahi adelet cikti ha haaa ilahiiii
Cidden mi aaaa ben de sevindim merkez mi belki tanisiyoruzdur :)
teşekkür ederim canım benmaaaa bu da sensin demek güzel yüzlü gülen yüzlü arkadaşım benim sana maşallah
aynen canım yaa cidden yok zaten cok resim çekilmeyide sevmem ben toplular ve eşimle daha cok severim o yüzden bulamadımCanım senin nasıl tek resmin olamaz aşk olsun veya çok sevenlerin var hiç tek çekilemedinolsun böylede olmuş o gülen yüzün çok güzel belli
etli butlu bi fıstık tombik bi fıstıgım canımfıstık gibisinnnnyaaaaaa HİÇ SORMA DÜN BENDE FARKETTİM HEP BİRİLERİ VAR YANIMDA EN ÇOKDA CİMCİME
teşekkürler şekerim sizlerde öylesinizbir güzel daha
sende bendensin yani canımc
canım ben de zor buldum tek resmimi:) ne güzel birbirimizi de gördük bu sayede :)
teşekkür ederim canım benm sende öylesin...Güleç yüzlü insan yaa:) maşallah:)
daha ne entereasanlıkları var bi bilsennnsenin kv de enteresanmış, sen söylemişsindir ismini, niye ravza diye dua ediyo ki... istediğin isimle dua etseydi.... neyse kızmıycam kızmıyyycaaaammmm ooommmmmmmm
teşekkürler canımcım hepiniz öylesiniz maşallahmaşşallah maşşallahh güzeller geçidi bugün de devam etmişşş
hadi yaaacanım bi arkadaşım var ismi neşe aynı ona benziyorsun hatta bı ara o sandım resmı büyütünce degılmış dedım oda çocuk ıstıyor tedavı goruyor.yakaladım senı dıyecektım
bizim akrabalar genelde hastanenin yukarısında oturuyorlar annem babam Adıyamanlı ama evlendikten sonra Mersin'e taşınmışlar ben doğma büyüme Mersinliyim ama sürekli teyze dayı ziyareti yaparız Adıyaman'a Gölbaşı'nda da dayımlar var oraya da gideriz ne zamandır yemek listesi yapıyorum Ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum listem şöyle:
-Adıyaman Tava
-Lahmacun
-İçli köfte
-Çiğköfte
ben listeyi okuyunca dayımın karısı "arabaya bide keçi at gel" diyo
Slm kızlar nasılsınz iyisinzdir inş hmd olsun bnde iyim cuma gunu donmuş trnsferim var 4 tane embriyo ve 4 düde 5 günlük dualrınızı eksik etmeyin olurmu rabbim bu mubarek ayn hürmetine bayram sevncimzi nasip etsin hayırlısıyla bnde ev temzliğimi yapıyorum komşuyla bana yetr teste kadar artık eee sizlerden ne haber bakalm
Slm kızlar nasılsınz iyisinzdir inş hmd olsun bnde iyim cuma gunu donmuş trnsferim var 4 tane embriyo ve 4 düde 5 günlük dualrınızı eksik etmeyin olurmu rabbim bu mubarek ayn hürmetine bayram sevncimzi nasip etsin hayırlısıyla bnde ev temzliğimi yapıyorum komşuyla bana yetr teste kadar artık eee sizlerden ne haber bakalm
etli butlumuteşekkür ederim canım benm
Aynen canım yaa cidden yok zaten cok resim çekilmeyide sevmem ben toplular ve eşimle daha cok severim o yüzden bulamadım
Etli butlu bi fıstık tombik bi fıstıgım canımTesekkür ederim
teşekkürler şekerim sizlerde öylesiniz
Sende bendensin yani canım
Teşekkür ederim canım benm sende öylesin...
Daha ne entereasanlıkları var bi bilsennn
Teşekkürler canımcım hepiniz öylesiniz maşallah
Hadi yaaa
gülme leynnn harbiden etli butluyum o resimlere bakmayın yüzüm cok toplu değildir benm...etli butlumu
yokohe cim had bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninleSlm kızlar nasılsınz iyisinzdir inş hmd olsun bnde iyim cuma gunu donmuş trnsferim var 4 tane embriyo ve 4 düde 5 günlük dualrınızı eksik etmeyin olurmu rabbim bu mubarek ayn hürmetine bayram sevncimzi nasip etsin hayırlısıyla bnde ev temzliğimi yapıyorum komşuyla bana yetr teste kadar artık eee sizlerden ne haber bakalm
Amin canım inş rabbim dualrımızı kabul etsin emeklerimzi boşa çıkarmasın hayırlısıylaCanim benimm insallah olumlu sonuclar alirsin hayirlisiyla kolay gelsin
Allah yüzünün güldürsün kucağını doldursun canımben de transferden önce evi kırklamıştım
Aminn nafiyecim inş bu sefr çifte bayram yaşamayı nasip edr rabbim dualrım hepimize kuzum nasılsınyokohe cim had bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle
hiç fikrim yok cnm ama ilk sayfada liste var orda tedavi gören varmı bi bak istersen fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?