2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar 4 yumurtam var yazmıştım şimdi aradılar 4üde döllenmiş yarın bi daha arayacaklarmış....
İŞTEE BU GÜZEL HABERRRRRRRRRRRRİNŞŞ BÖYLE DEVAM EDER
lütfen yardımcı olun? yeni üye oldum.novaart tüp bebek merkezine giden var mı

CANIM OKUDUM AMA BİLGİM OLMADIĞI İÇİN BİR ŞEY YAZMADIM

Süpersin şekerim yaaa, son sözlerine bittim yani

Evet evlenince geldim aslinda uniden sonra hep ayri yasadim haliyle. Ama bu kadar uzak bir sehir zorladi beni biraz

Zorlamaz mı şehir ne kadar kalabalık olsa da ne kadar yapılacak şeyler olsa da insan kendisini yapa yalnız hissediyor. bizde eylül ayında boluya taşınacağız

Zorlamaz mı şehir ne kadar kalabalık olsa da ne kadar yapılacak şeyler olsa da insan kendisini yapa yalnız hissediyor. bizde eylül ayında boluya taşınacağız

Hadii ins cok sevdigin bir sehir olur gupguzel insanlarla tanisirsin ilk bir kac ay o kadar yalniz hissetmistim ki kendimi anlatilir gibi degil simdi ucundan kiyisindan alistim evli olunca ha diye gidemiyorsun da

Cidden mi aaaa ben de sevindim merkez mi belki tanisiyoruzdur :)

bizim akrabalar genelde hastanenin yukarısında oturuyorlar annem babam Adıyamanlı ama evlendikten sonra Mersin'e taşınmışlar ben doğma büyüme Mersinliyim ama sürekli teyze dayı ziyareti yaparız Adıyaman'a Gölbaşı'nda da dayımlar var oraya da gideriz ne zamandır yemek listesi yapıyorum Ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum listem şöyle:
-Adıyaman Tava
-Lahmacun
-İçli köfte
-Çiğköfte
ben listeyi okuyunca dayımın karısı "arabaya bide keçi at gel" diyo

aaaa bu da sensin demek güzel yüzlü gülen yüzlü arkadaşım benim sana maşallah
teşekkür ederim canım benm
Canım senin nasıl tek resmin olamaz aşk olsun veya çok sevenlerin var hiç tek çekilemedin olsun böylede olmuş o gülen yüzün çok güzel belli
aynen canım yaa cidden yok zaten cok resim çekilmeyide sevmem ben toplular ve eşimle daha cok severim o yüzden bulamadım

fıstık gibisinnnn yaaaaaa HİÇ SORMA DÜN BENDE FARKETTİM HEP BİRİLERİ VAR YANIMDA EN ÇOKDA CİMCİME
etli butlu bi fıstık tombik bi fıstıgım canım tesekkür ederim

teşekkürler şekerim sizlerde öylesiniz

c

canım ben de zor buldum tek resmimi:) ne güzel birbirimizi de gördük bu sayede :)
sende bendensin yani canım

Güleç yüzlü insan yaa:) maşallah:)
teşekkür ederim canım benm sende öylesin...

senin kv de enteresanmış, sen söylemişsindir ismini, niye ravza diye dua ediyo ki... istediğin isimle dua etseydi.... neyse kızmıycam kızmıyyycaaaammmm ooommmmmmmm
daha ne entereasanlıkları var bi bilsennn
maşşallah maşşallahh güzeller geçidi bugün de devam etmişşş
teşekkürler canımcım hepiniz öylesiniz maşallah

canım bi arkadaşım var ismi neşe aynı ona benziyorsun hatta bı ara o sandım resmı büyütünce degılmış dedım oda çocuk ıstıyor tedavı goruyor.yakaladım senı dıyecektım
hadi yaaa

Slm kızlar nasılsınz iyisinzdir inş hmd olsun bnde iyim cuma gunu donmuş trnsferim var 4 tane embriyo ve 4 düde 5 günlük dualrınızı eksik etmeyin olurmu rabbim bu mubarek ayn hürmetine bayram sevncimzi nasip etsin hayırlısıyla bnde ev temzliğimi yapıyorum komşuyla bana yetr teste kadar artık eee sizlerden ne haber bakalm

Ben 4 yil mersinde calistim bizim de evimiz var mezitlide annemler kisi orada gecirmeyi seviyor sicak oldugu icin. yazi adiyamanda geciriyorlar ve benim de iki dayim golbasinda simdi bir buro ofis malzemesi satan bir yer actilar golbasinda ama annemler da babamlar da merkezden. O soyledigin yemekleri yaptiriyorum getirip buzluga atiyorum burada buzlugumda her daim var :) bir de yagli ekmek yaaa yaninda da pismis biber wuhuuuuu bak yaaa canm cekti :) esimin ailesi hastanenin yukarisindalar biz bozdagan otelinin otalardayiz alti yasimdan beri oralarda oturuyoruz oncesinde hoca omerdeydik alti yasina kadar yani amma yazdim heee

Canim benimm insallah olumlu sonuclar alirsin hayirlisiyla kolay gelsin

Allah yüzünün güldürsün kucağını doldursun canım ben de transferden önce evi kırklamıştım

etli butlumu

yokohe cim had bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah dualarım seninle

Canim benimm insallah olumlu sonuclar alirsin hayirlisiyla kolay gelsin
Amin canım inş rabbim dualrımızı kabul etsin emeklerimzi boşa çıkarmasın hayırlısıyla
Allah yüzünün güldürsün kucağını doldursun canım ben de transferden önce evi kırklamıştım

Amin amin inş canım senin de kucagında sevdirsin inş saglıkla sıhatle valla şimdi yaptım yaptım ztn batcakta artık eşime kalmış bişi tutunma aşaması bitnce hafif işlerimi yaprım gerisi ona klmış biz üç kişi olucz nasip olursa onun için yani senin kçıncı denmen cnm donmuşmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…