Suan sarisinim Hayır bebeğim foto cesmealtinda çekildi
Eveeettt geldim hemen listemize bi el atmam lazım...
kitabını al kitabına başla bence zaman geçer...ben sipariş verdim gelecek
iyi geceler canımcımmm..üzülmek sıkılmak yok emii..önümüzdeki maçlara bakıcaz..kızz bak benim kalenin önündeee duvarlar olmasına ragmenn denemeye devammher seferinde bu da mı gol diil oluyoruz ama olsunnn ligden düşmedik dahaa..öperimm çokk
Kızlar ben de bugün erken kaçıyom akşam saatlerinde bulantım başladı hala bulanıyom:104::104::104::104::120::120::120::120:
hangi diziymiş bakiimm oyabancı dizi kokusuu alıyoreeee
bende tüp bebek tedavisine başlicam çünkü 4 senedir çocuğum olmadı. Allah tüm isteyenlere daha fazla bekletmeden evlatlarımızı nasip etsin inşallah. izmirde olan arkadaşlardan bilgi almak istedim tüp bebek için ortalama ne kadar harcadınız acaba ?
Allah kabul etsin canım🙏🙏
aydın günlerimiz olsunmanken hatunların tüp macerasında yeni bi bölüm daha gösterilecek bugün
kıvırcıktı.... ama o kadar düzleştirdim ki, şimdi benimle savaş halindeler, kıvırcık istersem olmuyolar düz istesem tamamen yukarı dikilebiliyolar ve yatmıyolar
geçmiş olsun arkadaşım umarım tsh normal düzeylerine gelir ondan sonra başlarsın tedavine ya ne acayip dr.lar var madem sen istiyorsun niye test yapmıyorlar
hayırlı olsun cnm kesenide görürsün...
rabbim kabul etsin....
aydın günlerimiz olsunmanken hatunların tüp macerasında yeni bi bölüm daha gösterilecek bugün
Canım sen çok strese girmişsin, stres bu dönemde bir çok olumsuzlara neden olmuş olabilir. Asla tedavinden vazgeçme çocuk sizin bu gününüz ve geleceğiniz. İlkinde olmadı diye ikincide olmayacak demek değil fakat rahat ve huzurlu olabileceğin yerde tedavi olmalısın mesela kendi annenin yanında olursan (böyle bir imkan varsa tabi) tedaviyi onun yanında geçirirsen daha iyi olur.Uzun oldu kusura bakmayın ama bana bi fikir verirseniz çok sevinirim
Günaydın kızlar başımdan gecen olayı anlatıcam ve bi şey danışıcsm bana yardımcı olurmusunuz ?
Benim yaşım 26 bir yıllık evliyiz ve eşimde sperm sayısı az olduğu için tüp bebek önerildi istanbulda özel hastahanede 2 Haziran'da tüp bebek tedavisine başladık ve hersey yolunda gitti 3 yumurta toplandı ve 3 de döllendi.19 Haziran'da Dr kaç tane transfer istediğimi sordu ve ben iki tane istediğim için iki tane transfer edildi diğeri ise donacak halde olmadığı için atıldı ben o kadar tutunacağından emindim ki hani bende bi sorun yok Dr %70 tutma ihtimali verdi bu arada bizim tayinimiz ağrıya çıktı ve transferden sonra taşındık (ben hiç bi iş yapmadım ) ve görümcemde kalmaya başladım ve görümcemde hamile olduğunu yeni öğrenmişti ve durmadan naz yapmaya başladı midem bulanıyor vs yok annem sana bakmasın bana bakacak senin annen sana baksın benim uzanmamdan bile rahatsız olup laf sokuyordu anlıycağınız düşündükce ağlıyorumtransferimden sonra kabız oldum çok kötü bi şekilde hocamı aradım ilaç kullandım o biraz iyi geldi ama 1 Temmuz test günümde test yaptırdım sonuç negatif Dr Ağustos'ta tedaviye gel tekrar deniyelim dedi şuam adet oluyorum ve görümcemde beni çok yıpratıcı için ist gidip onun evinde kalmak istemiyorum bu yüzden mi bilmiyorum tüp bebek yaptırmak istemiyorum bana bi fikir verin sizce ne yapayım hamile görünce bi garip oluyorum eşime ben tüp istemiyorum diyince tamam dedi ama çok üzüldü onada kuyamıyorum bilmiyorum bana yardımcı olun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım allah razı olsun rabbim herkeze nasip etsin.ben tam sevinemedim bile ama ya çarşambaya yükselicekmi bakalım o yükselirse kese görülecekmi kalp atıcakmı hep ????? tam yükümü almadan iyice sevinemiycem sanırım. sen naptın ne durumdasın
tatlım bu biraz da kişiye göre değişir..
bazıları az su içer mesena dolar bazılarının çok su içmesi lazım..
sıkışık girmen için ayarı senin yapman lazım..
söyledikleri saatte içeri alacakları kesinse ve beklemeyeceksen 1 saat önceden de içmeye başlayabilirsin..
ben 1 saat önceden içsem çatlarım mesela..
yeterli gelmezse sonda takıp dolduruyorlar zaten..
Canım sen çok strese girmişsin, stres bu dönemde bir çok olumsuzlara neden olmuş olabilir. Asla tedavinden vazgeçme çocuk sizin bu gününüz ve geleceğiniz. İlkinde olmadı diye ikincide olmayacak demek değil fakat rahat ve huzurlu olabileceğin yerde tedavi olmalısın mesela kendi annenin yanında olursan (böyle bir imkan varsa tabi) tedaviyi onun yanında geçirirsen daha iyi olur.
Erteleyince ne değişecek canım?Canım cevap yazdığın için teşekkür ederim annem Iğdır'da ist taşınmasaydık annem yanıma gelicekti ama ağrıda oturuyorum şimdi tedaviyi ist daha iyi ağrıda Iğdır'da zaten doğru dürüst kadın doğum yok tüp bebek hiç yok bu yüzden çok kararsızım acaba bi kaç ay ertelesek mi yoksa Ağustos'ta başlamasak mı
sağol canım allah razı olsun rabbim herkeze nasip etsin.ben tam sevinemedim bile ama ya çarşambaya yükselicekmi bakalım o yükselirse kese görülecekmi kalp atıcakmı hep ????? tam yükümü almadan iyice sevinemiycem sanırım. sen naptın ne durumdasın
Erteleyince ne değişecek canım?
Birde zaten ilk tedavinden sonra 2 ay ara vermen gerek, çünkü hem ilaçların yan etkilerinden vücudunun dinlenmesi hemde vücudunun toparlanması için.
istanbula gittiğinden kalabileceğin başka biyer yok mu tatlım???? yada böyle ucuzda olsa bi otelde kalamaz mısın????Uzun oldu kusura bakmayın ama bana bi fikir verirseniz çok sevinirim
Günaydın kızlar başımdan gecen olayı anlatıcam ve bi şey danışıcsm bana yardımcı olurmusunuz ?
Benim yaşım 26 bir yıllık evliyiz ve eşimde sperm sayısı az olduğu için tüp bebek önerildi istanbulda özel hastahanede 2 Haziran'da tüp bebek tedavisine başladık ve hersey yolunda gitti 3 yumurta toplandı ve 3 de döllendi.19 Haziran'da Dr kaç tane transfer istediğimi sordu ve ben iki tane istediğim için iki tane transfer edildi diğeri ise donacak halde olmadığı için atıldı ben o kadar tutunacağından emindim ki hani bende bi sorun yok Dr %70 tutma ihtimali verdi bu arada bizim tayinimiz ağrıya çıktı ve transferden sonra taşındık (ben hiç bi iş yapmadım ) ve görümcemde kalmaya başladım ve görümcemde hamile olduğunu yeni öğrenmişti ve durmadan naz yapmaya başladı midem bulanıyor vs yok annem sana bakmasın bana bakacak senin annen sana baksın benim uzanmamdan bile rahatsız olup laf sokuyordu anlıycağınız düşündükce ağlıyorumtransferimden sonra kabız oldum çok kötü bi şekilde hocamı aradım ilaç kullandım o biraz iyi geldi ama 1 Temmuz test günümde test yaptırdım sonuç negatif Dr Ağustos'ta tedaviye gel tekrar deniyelim dedi şuam adet oluyorum ve görümcemde beni çok yıpratıcı için ist gidip onun evinde kalmak istemiyorum bu yüzden mi bilmiyorum tüp bebek yaptırmak istemiyorum bana bi fikir verin sizce ne yapayım hamile görünce bi garip oluyorum eşime ben tüp istemiyorum diyince tamam dedi ama çok üzüldü onada kuyamıyorum bilmiyorum bana yardımcı olun
hem nasıllllÇok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?