2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

SLm canım, umarım bidahaki tedavinde bebeğin gelir ve seni çok fazla bekletmez, yazdılarını okudum görümceni falan hiç takma heleki bu dönemde çok önemli biliyorum kolay değil çünkü hepimizin başında olan şeyler ama hiçbirşey senden önemli değil olmadı bazı hastanelerin misafirhaneleri var orada kalırsınız, buarada ığdır'lı mısın...

Biliyorum oraları bizimkiler de Kap cami mahallesinden Göbaşındakiler kesin birbirini tanır benim dayım oranın tanınmış kişilerinden soyadı Başaçık dayımın iki oğlu öğretmen Gölbaşında malum küçük yer herkes birbirini tanıyo pişmiş biber sıcak pide ve peynir ufffffff nasıl canım çekti hemen listeme eklemeliyim

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAYIRLI UĞURLU BEBİŞLİ OLUR CANIMMMMM

Bnim de dayim ogretmen :) golbasina yeni atandi yengem de ogretmen ikisi de edebiyat kesin taniyorlardir sen nerde yasiyorsun peki?

Evet canım dondurulmuş ve 3. tedavimdi Allah beni sevindirdi busefer...Darısı herkesin başına

ya ama bu yapılmazkiiiii oruçluyuz herhal

teşekkür ederim.peki prof dr ahmet erdem ve prof dr mehmet erdem i tanıyan var mı

hAlit fırat erden vardı ona çok iyi bir demişlerdi kendisiyle hemşeriyiz ama diğerlerini bilmiyorumcanım

Son düzenleme:
çok kötüsün çokkkkkkkkkkkk

Evet sanırım kötülük bulaşıcı dünkü olaydan sonra bana da bulaştı her ne kadar takmıyorum desemde şu ceket olayı beni çok derinden yaraladı nasıl olurda herşeyin Rabbimden olduğunu bilen birisi tedaviyle hamile kalmış birisine (oğlumun tedaviyle olduğunu biliyorlar) bunu söyleyebilir birde bu insan imam hatip mezunu diye hoca kesilir başımıza ben hamile kaldığımda tedavi gören birine bunu nasıl söyleyebilirim bu karşıdakini atomik parçalarına kadar parçalamaktan başka nedir ki? Rabbime havale ettim kim bu çocuk meselesiyle birinin canını yakıyorsa onunda canı yansın inşallah

Canım annem pozcu da oturuyor ben ilçedeyim Mut'da oturuyorum işimden dolayı

canım ben de mersinliyim :) ama eş durumunden eskişehirli oldum gelinimiz Mut'lu :)

canım hayırlısı ile tutunur kuzuların inşallah :) dualarım seninle :) cumada benim test günü güzel olur ikimiz içinde inşallah :)

canım benim babamda gölbaşılı (harmanlı köyü - eski perver)ama ben hiç gitmedim :) hemşehrilerimmmmmmmmmmmmmmmm :)

Hadii ins cok sevdigin bir sehir olur gupguzel insanlarla tanisirsin ilk bir kac ay o kadar yalniz hissetmistim ki kendimi anlatilir gibi degil simdi ucundan kiyisindan alistim evli olunca ha diye gidemiyorsun da

Yok ya Bolu İstanbul gibi değil ki mutlu olabileceğimi hiç sanmıyorum

Sen nerdesin yahuuu

Aaaaaaaaaaaa ne güzel sende hemşosun canım biz Mut merkezdeyiz

Merhaba arkadaslar ben cumartesi günü gitmem gereken randevumama gittim kese ve kalp atısı için orada bi süprizle karsılastım ben rabbimden bir tane istedim rabbim iki tana verdi keseleri gördüm rabbim nasip ederse 15 gün sonra kalp atıslarnı duymaya gidecegim ben hepinize duacıyım sizde bana dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…