Canım cevap yazdığın için teşekkür ederim annem Iğdır'da ist taşınmasaydık annem yanıma gelicekti ama ağrıda oturuyorum şimdi tedaviyi ist daha iyi ağrıda Iğdır'da zaten doğru dürüst kadın doğum yok tüp bebek hiç yok bu yüzden çok kararsızım acaba bi kaç ay ertelesek mi yoksa Ağustos'ta başlamasak mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 4 yil mersinde calistim bizim de evimiz var mezitlide annemler kisi orada gecirmeyi seviyor sicak oldugu icin. yazi adiyamanda geciriyorlar ve benim de iki dayim golbasinda simdi bir buro ofis malzemesi satan bir yer actilar golbasinda ama annemler da babamlar da merkezden. O soyledigin yemekleri yaptiriyorum getirip buzluga atiyorum burada buzlugumda her daim var :) bir de yagli ekmek yaaa yaninda da pismis biber wuhuuuuu bak yaaa canm cekti :) esimin ailesi hastanenin yukarisindalar biz bozdagan otelinin otalardayiz alti yasimdan beri oralarda oturuyoruz oncesinde hoca omerdeydik alti yasina kadar yani amma yazdim heee
Slm kızlar nasılsınz iyisinzdir inş hmd olsun bnde iyim cuma gunu donmuş trnsferim var 4 tane embriyo ve 4 düde 5 günlük dualrınızı eksik etmeyin olurmu rabbim bu mubarek ayn hürmetine bayram sevncimzi nasip etsin hayırlısıyla bnde ev temzliğimi yapıyorum komşuyla bana yetr teste kadar artık eee sizlerden ne haber bakalm
iyiyim canım bildiğin gibi bi değişiklik yok hep aynı iş güçAminn nafiyecim inş bu sefr çifte bayram yaşamayı nasip edr rabbim dualrım hepimize kuzum nasılsın
Biliyorum oraları bizimkiler de Kap cami mahallesinden Göbaşındakiler kesin birbirini tanır benim dayım oranın tanınmış kişilerinden soyadı Başaçık dayımın iki oğlu öğretmen Gölbaşında malum küçük yer herkes birbirini tanıyo pişmiş biber sıcak pide ve peynir ufffffff nasıl canım çekti hemen listeme eklemeliyim
Amin canım inş rabbim dualrımızı kabul etsin emeklerimzi boşa çıkarmasın hayırlısıyla
Amin amin inş canım senin de kucagında sevdirsin inş saglıkla sıhatlevalla şimdi yaptım yaptım ztn batcakta artık eşime kalmış bişi tutunma aşaması bitnce hafif işlerimi yaprım gerisi ona klmış biz üç kişi olucz nasip olursa onun için yani senin kçıncı denmen cnm donmuşmuydu?
İŞTEE BU GÜZEL HABERRRRRRRRRRRRİNŞŞ BÖYLE DEVAM EDER
CANIM OKUDUM AMA BİLGİM OLMADIĞI İÇİN BİR ŞEY YAZMADIM
biliyorum oraları bizimkiler de kap cami mahallesinden göbaşındakiler kesin birbirini tanır benim dayım oranın tanınmış kişilerinden soyadı başaçık dayımın iki oğlu öğretmen gölbaşında malum küçük yer herkes birbirini tanıyo pişmiş biber sıcak pide ve peynir ufffffff nasıl canım çekti hemen listeme eklemeliyim
Bnim de dayim ogretmen :) golbasina yeni atandi yengem de ogretmen ikisi de edebiyat kesin taniyorlardir sen nerde yasiyorsun peki?
ya ama bu yapılmazkiiiiioruçluyuz herhal
teşekkür ederim.peki prof dr ahmet erdem ve prof dr mehmet erdem i tanıyan var mı
heeeee bilyim ama bizde ulaşamıyoz öyle hayal kuruyoz malesefSonrada avcumuzu yalıyoz pide niyetine
çok kötüsün çokkkkkkkkkkkk
Canım annem pozcu da oturuyor ben ilçedeyim Mut'da oturuyorum işimden dolayı
Slm kızlar nasılsınz iyisinzdir inş hmd olsun bnde iyim cuma gunu donmuş trnsferim var 4 tane embriyo ve 4 düde 5 günlük dualrınızı eksik etmeyin olurmu rabbim bu mubarek ayn hürmetine bayram sevncimzi nasip etsin hayırlısıyla bnde ev temzliğimi yapıyorum komşuyla bana yetr teste kadar artık eee sizlerden ne haber bakalm
canım benim babamda gölbaşılı (harmanlı köyü - eski perver)ama ben hiç gitmedim :) hemşehrilerimmmmmmmmmmmmmmmm :)Ben 4 yil mersinde calistim bizim de evimiz var mezitlide annemler kisi orada gecirmeyi seviyor sicak oldugu icin. yazi adiyamanda geciriyorlar ve benim de iki dayim golbasinda simdi bir buro ofis malzemesi satan bir yer actilar golbasinda ama annemler da babamlar da merkezden. O soyledigin yemekleri yaptiriyorum getirip buzluga atiyorum burada buzlugumda her daim var :) bir de yagli ekmek yaaa yaninda da pismis biber wuhuuuuu bak yaaa canm cekti :) esimin ailesi hastanenin yukarisindalar biz bozdagan otelinin otalardayiz alti yasimdan beri oralarda oturuyoruz oncesinde hoca omerdeydik alti yasina kadar yani amma yazdim heee
Hadii ins cok sevdigin bir sehir olur gupguzel insanlarla tanisirsin ilk bir kac ay o kadar yalniz hissetmistim ki kendimi anlatilir gibi degil simdi ucundan kiyisindan alistim evli olunca ha diye gidemiyorsun da
canım ben de mersinliyim :) ama eş durumunden eskişehirli oldumgelinimiz Mut'lu :)
canım hayırlısı ile tutunur kuzuların inşallah :) dualarım seninle :) cumada benim test günü güzel olur ikimiz içinde inşallah :)
canım benim babamda gölbaşılı (harmanlı köyü - eski perver)ama ben hiç gitmedim :) hemşehrilerimmmmmmmmmmmmmmmm :)
Sen nerdesin yahuuu
ben de resim koydum beni de albüme eklermisin fıstık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?