2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAYIRLI UĞURLU BEBİŞLİ OLUR CANIMMMMM
Aminnnnn kuzum aminnn allhım duysun sesimizi bu güzel ayın hürmetine inş
iyiyim canım bildiğin gibi bi değişiklik yok hep aynı iş güç
İnş bi gün en güzel değişkliği yaşarsın nafiyecim rabbim büyük
Evet canım dondurulmuş ve 3. tedavimdi Allah beni sevindirdi busefer...Darısı herkesin başına
Ne güzel cnım bnm de üçüncü bu ilk defa donmuş koyulack ikitane inş darısı bana ve herkese olsun rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş hamişsin sen duanda bizide unutma cnm sende iğne ve bnt varmıydı ??

Ne güzel bi haber bu ne ara yaptın kız inş hamişini haberini alırız allhım donmuşmu yaptınız kaç günlük ay heycnlandım bak kçtane kondu hemn anlat cabuk

Son düzenleme:

CANIM ASLINDA BU KONUDA (okudum ama yorum yapmayayım demiştim ama duramadım )ÇOKTA BİR ŞEY YAZMAYACAKTIM 10 YILDA ÖLE ŞEYLER İŞTİM YAŞADIM Kİ HİÇ ŞAŞIRMIYORUM BENİM KAYNIM EŞİMDEN BORÇ PARA İSTEYİP EŞİM VEREMİYECEĞİM DEYİNCE (ki eşim kaynımın 10 yıl kirasını ödemişti o güne kadar )ALLAH DA SANA EVLAT VERMESİN DEDİĞİNİ DUYDUM BENDE ONA BİZE VERECEK OLANDA ALLAH SİZE VERDİKLERİNİ GERİ ALACAK OLANDA ALLAH BEN HER ŞEYİN ALLAHATAN GELDİĞİNE İNANIYORUM DEDİMM VE BUNA BENZE NELER YAŞADIM BEN HALA HER ŞEYİN ALLAHTAN GELDİĞİNE İNANIRIM İNSANIN OKUDUĞU OKULUN KURANIN EĞERKİ HAMURUNDA İYİLİK YOKSA İNSANI DEĞİŞTİREMEYECEĞİNE İNANIRIM O YÜZDENDE ben İNSANIN İNSANİ TARAFINA BAKARIM BENİ ÜZEN İNSANLA ARAMA MESAFE KOYARIM( Kİ KAYNIMLA 8 YILDIR KONUŞMUYORUM)BIRAK ALLAH VERSİN DERSİNİ

Maşallah canm rabbim mutluğunuzu daim etsin inş dualrımz hepimzle allhım kucgında sevdirsin inş

Aaaaaa çok sevindim canım gözün aydın tebrik ederim kan değerlerin nasıldı artışlar yüksekmiydi maşallah bebeklerine

GÖZÜN AYDINNNNNNNNNNDARISI KALP ATIŞLARINA OLSUNNNN

Yok canım bende sadece jel var :26:

O nasıl bir kardeşmiş yaa Allah ıslah etsin onu

Allah kucağına almayı nasip etsin annesi sürpriz yapmışlar sana

Kız ben bunu yerim yerim yaaaaaa
Yiyebilirsin mıncıklamak ısırmak yemek serbest

Ah canım ya işte Mevlana, şu meşhur sözünü söylemiştir:
“Kâbe, Azer’in oğlu Halil İbrahim’in yaptığı bir binadır. Kalp ise, yüce Allah’ın nazargâhıdır. Bu sebeple, bir gönül yıkmak, bin kâbe yıkmaktan daha kötüdür”
Rabbim biliyor biz ne diyelim görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

maşallah kuzucuklarına böyle güzel devam eder inşallah

tamda bu yüzdendirki bıraktım rabbime

Selam kızlar beni tanidinizmi daha öncede yazmıştım 26 haziranda transferim oldu dun tahlil gunumdu tahlil sonucum kan testim 2,47 çıktı jimerden dun esimi aramışlar naptiniz diye doktora sormuşlar 3 gün sonra bir daha test yapsin demiş sizce durum nedir değerim yükselir mi? Moralim çok bozuk. İki tane embriyo koyduruldu.

Cvplarinizi bekliyorum inş

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun :) darısı mucizelerinin pıt pıtlarını duymaya :)

canım 11inde test bugün 9. günüm :) 10 yumim oldu 9u olgundu 7si döllendi 5i 5. güne geldi :) 1 tane transfer edildi (drum ikiz istemiyorum dedi erken doğum yaptığım için yine sıkıntı olmasın dedi) bekliyoruz işte :) hayırlısı canım :) inşallah rabbim yüzümüzü güldürür :)

canııııııııııım çok şeker maşallah Allahım bize de bize de nasip etsin inşallah :)

Yaaaa ben bu habere halay çekerim
Maşallah Maşallah Maşallah
Ne güzel süpriz olmuş Rabbims ağlıkla kucagına almayı nasip etsin
peki ilk kan sonucun kaçtı ?
2 embriyomu transfer oldu?

canım yükselmez gibi rabbim yardımcın olsun

canım umarım bir mucize olur ve tutunurlar
benimde kan sonucum 2 çıkmıştı dr um tekrar yaptır demedi negatif dedi
ama şöyle bişey var 8.gün degeri 2 çıkıp sonra yükselen kişileri okudum kk da
umarım sende onlardan biri olursun Allah ım hakkında hayırlısını nasip etsin
ilk denemen miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…