2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kuzum senin o güzel duanı ekledim yarın ki dua günümüze
pek güzel oldu çok şahane oldu

Egunalcim bide sana sorayim bakalim.ben polikistik over hastasiyim ve dr biri bana tedaviden bir ay once korunma hapi kullanmami soyledi diger dr ise kullanmami istemedi bu durumda ne yapmaliyim sence??

İftardan sonra anneme geçtim çayımızı hüpletirkene bir yandan da kızçelerime yazayım dedim:126::126::126::126::126::126:

:126::126::126::126: bende kahvemle aranızdayım
afiyet olsun sizede

Bende baygınlık geçirerek yanınızdayım işten gelince popocuğumu koltuğa deydirmeden iftara kadar ütü yaptım, sonra ifatrımızı yaptık bulaşık vs bittim ben arkadaşlar

illa edecen yani

bende samsundan izmire gittim doktor görmeden ilaca başla dedi yani bilemiyorum ki tatlım
hangi doktorda devam ediceksen onun dediğini uygulamnda yarar var ama sen bilirsin yinede

Hıhı

Hım şimdi benim normal mi yani

İftardan sonra anneme geçtim çayımızı hüpletirkene bir yandan da kızçelerime yazayım dedim:126::126::126::126::126::126:

Kız doktorum civanım hsg sonucumu yorumla bakim:))

Bende baygınlık geçirerek yanınızdayım işten gelince popocuğumu koltuğa deydirmeden iftara kadar ütü yaptım, sonra ifatrımızı yaptık bulaşık vs bittim ben arkadaşlar

ıykk ütümü hiç sevmediğim ev işi yani
hani çok ugraştırmasın sende bi yorgunluk kahvesi al bari kendineiyi gelir ohh

Bana çay-kahve yasak en çok çayı özlüyorum ama sabahları 1 bardak için izin aldım doktorumdan

Bana çay-kahve yasak en çok çayı özlüyorum ama sabahları 1 bardak için izin aldım doktorumdan

ay üzülme canım sende bize meyve suyu içerek katıl olmaz mı ama katkısız olsun %100 dogal olsun tamam mı
ben sana burdan ısmrlayım olmadı bi çay doktorcuk görmedn al bakalım

parseeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84:
alıntı yapmadan gelceğin yok valla
yarın gece duamızı yapacagız haberin var dimi:26:

Aşkkkkkkııııımmmm ne bağırıyonnnnnnnn
Haberim var yarın sizinleyim kuzum.
Gözüm yeni açıldı daha başım ağrıyor bi ağrı kesici içicim.:/

Hıhı

normal ya kız geçiş gözlemlenmiştir diyo daha ne desin illa editörümüz diyecek bize inanmıyorsun
bende seni şikayet edicim ozaman
editörümm editörümm blgk bize yalançıııııııı dioooo

Hıhı

Bana normal dediler. Kuzum sen sonucu alır almaz hastaneden mi kaçtın, doktora filan göstermedin mi

Benim de oyle yapmam gerek yoksa uyuyamam kiii

ıykk ütümü hiç sevmediğim ev işi yani
hani çok ugraştırmasın sende bi yorgunluk kahvesi al bari kendineiyi gelir ohh

Kocişim yaptı yorgunluk kahveci canım, ayıptır söylemesi kendileri 1 ay izinli evde bütüüüüün gün yatıyor

Vay ispiyoncu hemen egunala söylerim diyo hıh

Bana normal dediler. Kuzum sen sonucu alır almaz hastaneden mi kaçtın, doktora filan göstermedin mi

He valla aldık kaçtık hiç aklımıza gelmedi aman sekretere sinir olduk zaten o sinirle çıktık hemen:)

Yokkk kizzzz fenaa insanı seni
Wifi buldum cicimm firsati kacirmiim didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…