Oh oh süper o zaman:) kız sofra kaldırmadan siteye mi girdin
canım ben regl nedeni ile oruç değilim
eşimde bugün iş arkadaşlarıyla dışarda iftar yapıcak
bende biraz erken yedim misafirim de vardı anca yedim sonra da siteye girdim işte
sofra kaldırmadım yanihemen aperatif bişiler yedim
hımm ozaman iyice bi hesap yap bakalım
şimdi 5 gün fazla içersen hangi gün oluyor ? yani hemen ardından regl oldugunu varsayalım mecburen
bayram geçiyormu ozaman? ayy kafam karıştı:44:
Rabbim dualarını kabul etsin.
Ağzına yüreğine sağlık canım...
Allah ım inşallah bizlere nasip eder evlatlarımızı
bence sorun yok geçiş olmuş işte süperrr
aptt ve hormon tahlilleri de unutma
ne güzel sevindim senin adına canım en azından eşininde istedii ve seninde içine sinen yer olucak şanslısın
Hemen de yakalarım valla:) kaçmaz gözünden:)
Tesekur ederim canim umarim esimi dinledigim icin pisman olmam.....
yakaladın valla
sen naptın şikayetini geri almamışsınçok fenasın
inşallah canım herşey yolunda olur inşallah senin için
içine sinsin doktounda hastanende su gibi akıp geçicek bi tedavi olsun sonunda bebişlerin gelsin
yakaladın valla
sen naptın şikayetini geri almamışsınçok fenasın
inşallah canım herşey yolunda olur inşallah senin için
içine sinsin doktounda hastanende su gibi akıp geçicek bi tedavi olsun sonunda bebişlerin gelsin
Yasöyle ona çok durmasin yanında iyi olmuş söylediğin hem artık daha rahat edersin böyle
saolll ceydammmm yaaa...Allahım yardımcımız olsunn..dua da benım ıcın yarın kı transferı Allahım hayırlısyla tutsun der misinnnn...
Aminnn. :)) gònlü güzel, kalbi güzel, kendi güzel arkadaşımm.
Bak ben demistim sana 2.teste ziplar degerin diye..kisiye gore degisiyor igne,bazi arkadaslar 12.haftaya kadar kullandi.ben sadece arada kullanmak zorunda kaldim.sen kese ve kalp bir arada goreceksino zaman belki igneyi keserler.gunde 1 mi canim?
cnm her doktorun bı tarzı var yaa..ne desen sacma buluolarr bende cok bildiğim için cok laf yemişimdir daktır amcadannn
Ay tatlim agzindan bal damliyo cok tesekur ederim canim cumlemizinki oyle olur insallahbisey soracam yaa ben polikistik over hastasiyim tedaviden once dogum kontrol hapi kullanmama gerek varmiki??
canım ben bilemiyorum o kısmını istersen doktorunla görüştügünde bi sor yani ne desem yalan olur:26:
Almadım kiegunal geldi gitti edemedim şikayet gelsin etcem
Dr.guvenc bey kullanmam gerektigini soylemisti, nur hanim ise gormeden boyle biseyi tavsiye edemiycegini soyledi.Arada kaldim bende..
Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur. Sonucum bu hatunlarım nasil
İftardan sonra anneme geçtim çayımızı hüpletirkene bir yandan da kızçelerime yazayım dedim:126::126::126::126::126::126:
:126::126::126::126: bende kahvemle aranızdayım
afiyet olsun sizede
kuzum senin o güzel duanı ekledim yarın ki dua günümüze
pek güzel oldu çok şahane oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?