2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Oh oh süper o zaman:) kız sofra kaldırmadan siteye mi girdin

canım ben regl nedeni ile oruç değilim
eşimde bugün iş arkadaşlarıyla dışarda iftar yapıcak
bende biraz erken yedim misafirim de vardı anca yedim sonra da siteye girdim işte
sofra kaldırmadım yani hemen aperatif bişiler yedim

Hemen de yakalarım valla:) kaçmaz gözünden:)

Tesekur ederim canim umarim esimi dinledigim icin pisman olmam.....

Hemen de yakalarım valla:) kaçmaz gözünden:)

yakaladın valla
sen naptın şikayetini geri almamışsın çok fenasın

Tesekur ederim canim umarim esimi dinledigim icin pisman olmam.....

inşallah canım herşey yolunda olur inşallah senin için
içine sinsin doktounda hastanende su gibi akıp geçicek bi tedavi olsun sonunda bebişlerin gelsin

Almadım ki egunal geldi gitti edemedim şikayet gelsin etcem

Ay tatlim agzindan bal damliyo cok tesekur ederim canim cumlemizinki oyle olur insallah bisey soracam yaa ben polikistik over hastasiyim tedaviden once dogum kontrol hapi kullanmama gerek varmiki??

saolll ceydammmm yaaa...Allahım yardımcımız olsunn..dua da benım ıcın yarın kı transferı Allahım hayırlısyla tutsun der misinnnn...

Demezmiyim bir tanem demezmiyim hiç milyonlarca kez derim

Ay tatlim agzindan bal damliyo cok tesekur ederim canim cumlemizinki oyle olur insallah bisey soracam yaa ben polikistik over hastasiyim tedaviden once dogum kontrol hapi kullanmama gerek varmiki??

canım ben bilemiyorum o kısmını istersen doktorunla görüştügünde bi sor yani ne desem yalan olur:26:

Almadım ki egunal geldi gitti edemedim şikayet gelsin etcem

illa edecen yani

Dr.guvenc bey kullanmam gerektigini soylemisti, nur hanim ise gormeden boyle biseyi tavsiye edemiycegini soyledi.Arada kaldim bende..

bende samsundan izmire gittim doktor görmeden ilaca başla dedi yani bilemiyorum ki tatlım
hangi doktorda devam ediceksen onun dediğini uygulamnda yarar var ama sen bilirsin yinede

Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur. Sonucum bu hatunlarım nasil

Benim hsg sonucumda bunlar yazıyor;
Uterusun şekli, konturu ve büyüklüğü normaldir. Kavitesi düzenlidir. Her iki tuba normal uzunluk ve çapta olup opak madde pasajlark normal basınçla oluşmuştur. Opak madde batın içine bir miktar dağılım göstermektedir.

İftardan sonra anneme geçtim çayımızı hüpletirkene bir yandan da kızçelerime yazayım dedim:126::126::126::126::126::126:

kuzum senin o güzel duanı ekledim yarın ki dua günümüze
pek güzel oldu çok şahane oldu

kuzum senin o güzel duanı ekledim yarın ki dua günümüze
pek güzel oldu çok şahane oldu

gördüm gördümmm nasıl bi sevindirik oldum valla
ben hazırlamıştım o duayı eksik olmasın herşeyi yazayım demiştim sonrada kaydettim
hep dualarımdan sonra okurum Rabbim sesimizi duysun inşallah.
bencede çok güzel olcak toplu duaya vesile olduugn için sanada çok tşkler canım
sabah erken uyanıp uykusuz kalmam lazım yoksa ben hayatta erken uyuyup kalkamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…