- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Amin Inşallah kuzumArkadaslar ablamin gorumcesi 10 senelik evliydi ve 40 yasindaydi..benimle ayni gun evlendi ilk kez tup bebek icin hastaneye gitmis ve yapilan tahlilerde 6 haftalik hamileymis cok sevindim insallah bizede nasip olur
canım barıstıkk yaaatatlım benım bı donmus bı taze yapıldı hııc tutunmadıı..rahımle alakalı ddı dr...ve sansı artırmak ıcın önce histeroskopı oldum sonra ıste ek yöntemlere bakılıyorr...gebelık asısı bende sansı artırmak ıcın bi teknık işteee canımm...benden ıkı gun once dort tup kan alındı ve o kana bı ıslem yapılıp vıtamın mıneral eklenıp tekrar bugun rahme verıceklerr...embrıyo beslensın dıye...cuma da transferım var ıste kuzumm..bakalımm Allahım vesile kılar ınsaallah gebelık asısınıı
Tabisideeee:))))esimin halasina iftara gidioruzz donustee görüşürüz beybilerrrrUyandım mi kız güzellik uykundan
Ayyy canım benim her şey güzel olacak merak etme sen canım benim. dualarımda olacaksın
anammmmmm hemen cevap yazıyorumhayırlısıyla inşallah bu sefer tutunur canım benımde iki negatıf oldu hiç tutunma olmadan oyuzden yapılan degısık uygulamaları merak edıyorum...sizlere yapılan işlemlerı druma anlatınca paparayı yıyom ama olsun
Allahım bebek isteyen ve burada olan tüm arkadaşlarım için niyet etmiş olduğum 4444 tane okuduğum Salat-ı Tefriciyeleri kabul et Allahım. Okuduğum 4444 Salat-ı Tefriciye hürmetine bizlere en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı ve kısmetli evlatlar nasip et Allahım. Amin...
cnm her doktorun bı tarzı var yaa..ne desen sacma buluolarr bende cok bildiğim için cok laf yemişimdir daktır amcadannn
canım tedavi bu aymış sanırım :) hadi hayırlısı :)
canım aynı heyecan bende de varrrrrrrrrrrrrr :) cumaaaaaaaaaaa test günü :) allahım yardımcımız olsun :)
neyyy kovacakk mııı..kıgızz sen bize haber biz kulüpcek basarız valla odasınııhiç sorma bende cuma günü sözleştim drumla bakalım neler duyacagızbirgün benı kovacak dıye korkuyorum
prolaktinin rapor için uygun bir hastalık olmadıgını biliyorum da yaştan şansım yaver gider diye düşündüm... aşılama fethiye de ucuz yaptırmak istedik. klomen verdiler bana içtim catlama gununden 1 gun önce kayınvalidemle tartıştık eşim de anamla anlaşamıyorum dedi ve aşılamaya gelmekten vazgecti. bir daha da denemedim aşıyı...
inceleme dersen kooocaaamaaannn bir dosyam var...bizim bir tek genetik testlerimiz yapılmadı. geri kalan aklına gelecek her test tahlil görüntüleme sonucu normal.
bir prl bende yuksek. oda ilacla düşüyor ama gebelik oluşmuyor. prl yüksek bile olsa bende her ay 2 tane 18-20 mm yumurta geliştirip her ay ultra düzenli bir şekilde regl görüyorum. prl yuksekligi benim yumurtalarıma sorun yaratmamış konusunda uzmanlar kaanaat getirdiler.
laporaskopi mi yaptırsam acaba diye düşünmüyor degilim... kimi tüpünde hafif tıkanıklar olurmuş ve hsg de normal görünebilirmiş filan diyorlar :44:
Arkadaslar ablamin gorumcesi 10 senelik evliydi ve 40 yasindaydi..benimle ayni gun evlendi ilk kez tup bebek icin hastaneye gitmis ve yapilan tahlilerde 6 haftalik hamileymis cok sevindim insallah bizede nasip olur
Hııımmm bu durumda laparaskopi ne kadar mantıklı bilemiyorum bence ofis histeroskopi yaptır..
kamera ile içeri bakılsın..laparaskopi ufak bir ameliyat daha riskli bir işlem...
çok çok çok iyi ellerde yapılmazsa yumurta rezervine zarar verilebilir..
en güzeli histeroskopi..
hsg de çok belli olmuyor ilaçlı rahim filmi röntgen bir çeşit ama histeroskopide içerisi incelenecek...
Hııımmm bu durumda laparaskopi ne kadar mantıklı bilemiyorum bence ofis histeroskopi yaptır..
kamera ile içeri bakılsın..laparaskopi ufak bir ameliyat daha riskli bir işlem...
çok çok çok iyi ellerde yapılmazsa yumurta rezervine zarar verilebilir..
en güzeli histeroskopi..
hsg de çok belli olmuyor ilaçlı rahim filmi röntgen bir çeşit ama histeroskopide içerisi incelenecek...
neyyy kovacakk mııı..kıgızz sen bize haber biz kulüpcek basarız valla odasınıı...hiç bişecik yapamaz merak etmeee biz varızzz bacılarınnn ..
canım barıstıkk yaaatatlım benım bı donmus bı taze yapıldı hııc tutunmadıı..rahımle alakalı ddı dr...ve sansı artırmak ıcın önce histeroskopı oldum sonra ıste ek yöntemlere bakılıyorr...gebelık asısı bende sansı artırmak ıcın bi teknık işteee canımm...benden ıkı gun once dort tup kan alındı ve o kana bı ıslem yapılıp vıtamın mıneral eklenıp tekrar bugun rahme verıceklerr...embrıyo beslensın dıye...cuma da transferım var ıste kuzumm..bakalımm Allahım vesile kılar ınsaallah gebelık asısınıı
Ayy nasil sevindim ne güzel bi mucizedir yaa:)
Kuzummm ben hsg sonucumu paylaştım bi bakarmısın acaba profum doktorum
canım bana hıstereskopi yapıldı ama sadece rahım gözlendı onda:26::26::26::26::26:
nereye paylaştın yavrum öyle ortalık yere sonucu bıraktıysan kaybolmuştur
ilgilenicem şimdi iftar vakti...
laparaskopi daha ileri seviyede inceleme bilgi demek ama riskli olduğundan eğer histersopi yapılmadıysa önce histeroskopi yapılmalı en son çare laparaskopi olmalı diyorum ben..
Allahım yurdumun her yerinde okunan ezanlar hürmetine niyetle okuduğum 4444 tane duayı kabul et, arkadaşlarımı sevindir Allahım
sordum canım,bana şöyle cvp vermiş 2-3 gün önce kesebilirsin veya 3-5 gün sonra bırakabilirsin diye,önce bıraksam bayramdan önce iğne başlayacak kontrol sıkıntısı olacak,uzun içsem 5 günü geçecek.... valla ne yapacağımı bilemedim. bugün doktora yine mail yazdım.böyle karmaşaya geldi işte :))))
Allahım bebek isteyen ve burada olan tüm arkadaşlarım için niyet etmiş olduğum 4444 tane okuduğum Salat-ı Tefriciyeleri kabul et Allahım. Okuduğum 4444 Salat-ı Tefriciye hürmetine bizlere en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı ve kısmetli evlatlar nasip et Allahım. Amin...
Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur. Sonucum bu hatunlarım nasil
yarın için devlet hast. randevu aldım.. bebek öncesi testleri yaptıracagım...
şu testte olsun dediginiz bişey var mı ? listeye ekleyeyim
kan grubu
kreatinin
alt (alanin aminotransferaz (mış )
kan şekeri
prl
tsh
hebatit c-b
rubela
toxoplasma
hıv
vdrl
idrar
hemogram
Kizlar bugun mutluluk hormonlarim biraz yukselise gectidr.Nur hanimdan dolayi ilgili bi doktormus kendileri ve bu beni hem mutlu hemde umutlu yapiyor
hımm ozaman iyice bi hesap yap bakalım
şimdi 5 gün fazla içersen hangi gün oluyor ? yani hemen ardından regl oldugunu varsayalım mecburen
bayram geçiyormu ozaman? ayy kafam karıştı:44:
Rabbim dualarını kabul etsin.
Ağzına yüreğine sağlık canım...
Allah ım inşallah bizlere nasip eder evlatlarımızı
bence sorun yok geçiş olmuş işte süperrr
aptt ve hormon tahlilleri de unutma
ne güzel sevindim senin adına canım en azından eşininde istedii ve seninde içine sinen yer olucak şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?