2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar ablamin gorumcesi 10 senelik evliydi ve 40 yasindaydi..benimle ayni gun evlendi ilk kez tup bebek icin hastaneye gitmis ve yapilan tahlilerde 6 haftalik hamileymis cok sevindim insallah bizede nasip olur
Amin Inşallah kuzum

anammmmmm hemen cevap yazıyorumhayırlısıyla inşallah bu sefer tutunur canım benımde iki negatıf oldu hiç tutunma olmadan oyuzden yapılan degısık uygulamaları merak edıyorum...sizlere yapılan işlemlerı druma anlatınca paparayı yıyom ama olsun

Ayyy canım benim her şey güzel olacak merak etme sen canım benim. dualarımda olacaksın

saolll ceydammmm yaaa...Allahım yardımcımız olsunn..dua da benım ıcın yarın kı transferı Allahım hayırlısyla tutsun der misinnnn...

cnm her doktorun bı tarzı var yaa..ne desen sacma buluolarr bende cok bildiğim için cok laf yemişimdir daktır amcadannn

yüreğine sağlık güzelim inşallah dualarımız kabul olur

canım tedavi bu aymış sanırım :) hadi hayırlısı :)

canım aynı heyecan bende de varrrrrrrrrrrrrr :) cumaaaaaaaaaaa test günü :) allahım yardımcımız olsun :)

hadiiiii hayırlııı haberlerleeeeeee gelllll inşaAllahhhhhhhh....KOskocamannnnnnn hcg lerle gel inşaAllahhhhhh...

hiç sorma bende cuma günü sözleştim drumla bakalım neler duyacagızbirgün benı kovacak dıye korkuyorum
neyyy kovacakk mııı..kıgızz sen bize haber biz kulüpcek basarız valla odasınıı...hiç bişecik yapamaz merak etmeee biz varızzz bacılarınnn..

Hııımmm bu durumda laparaskopi ne kadar mantıklı bilemiyorum bence ofis histeroskopi yaptır..
kamera ile içeri bakılsın..laparaskopi ufak bir ameliyat daha riskli bir işlem...
çok çok çok iyi ellerde yapılmazsa yumurta rezervine zarar verilebilir..
en güzeli histeroskopi..
hsg de çok belli olmuyor ilaçlı rahim filmi röntgen bir çeşit ama histeroskopide içerisi incelenecek...

Arkadaslar ablamin gorumcesi 10 senelik evliydi ve 40 yasindaydi..benimle ayni gun evlendi ilk kez tup bebek icin hastaneye gitmis ve yapilan tahlilerde 6 haftalik hamileymis cok sevindim insallah bizede nasip olur

Ayy nasil sevindim ne güzel bi mucizedir yaa:)

Kuzummm ben hsg sonucumu paylaştım bi bakarmısın acaba profum doktorum

canım bana hıstereskopi yapıldı ama sadece rahım gözlendı onda:26::26::26::26::26:

neyyy kovacakk mııı..kıgızz sen bize haber biz kulüpcek basarız valla odasınıı...hiç bişecik yapamaz merak etmeee biz varızzz bacılarınnn..

inşallah ıkımızde cuma gunu güzel haberler getırırız foruma....artık druma karsı sesız olacam o ne derse o.yenı taktığım bu

Canim tedavin hayirli olur insallah hangi merkezde tedavi goruyosun?? Cevap verirsen sevinirim......

Ayy nasil sevindim ne güzel bi mucizedir yaa:)

Kuzummm ben hsg sonucumu paylaştım bi bakarmısın acaba profum doktorum

nereye paylaştın yavrum öyle ortalık yere sonucu bıraktıysan kaybolmuştur
ilgilenicem şimdi iftar vakti...

canım bana hıstereskopi yapıldı ama sadece rahım gözlendı onda:26::26::26::26::26:

laparaskopi daha ileri seviyede inceleme bilgi demek ama riskli olduğundan eğer histersopi yapılmadıysa önce histeroskopi yapılmalı en son çare laparaskopi olmalı diyorum ben..

He valla ulu orta paylaştım gitti eyvah tmm canim bekliyorum iftarsonrası cevabını

hımm ozaman iyice bi hesap yap bakalım
şimdi 5 gün fazla içersen hangi gün oluyor ? yani hemen ardından regl oldugunu varsayalım mecburen
bayram geçiyormu ozaman? ayy kafam karıştı:44:

Rabbim dualarını kabul etsin.
Ağzına yüreğine sağlık canım...
Allah ım inşallah bizlere nasip eder evlatlarımızı

Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur. Sonucum bu hatunlarım nasil

bence sorun yok geçiş olmuş işte süperrr

aptt ve hormon tahlilleri de unutma

Kizlar bugun mutluluk hormonlarim biraz yukselise gecti dr.Nur hanimdan dolayi ilgili bi doktormus kendileri ve bu beni hem mutlu hemde umutlu yapiyor

ne güzel sevindim senin adına canım en azından eşininde istedii ve seninde içine sinen yer olucak şanslısın

Oh oh süper o zaman:) kız sofra kaldırmadan siteye mi girdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…