2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadas bende erzrmdaym yakup beyin hastasiydim olmaz olsaydim
Selamlar arkadasim. Yakup bey ne etti ki? Ben bunyamin beyde 3 asilama yaptirdim.simdilik sikinti yok. Sizde ne oldu cok merak ettim dogrusu[/QUOTE]
Canim ben yakup bey sifa hastanesindeyken asilama yaptirdim surat bes karış kesinlikle bisey sordurtmaz kac defa icerden avaz avaz hastalara bagirtisini duydum bizde hastayiz bilgilenmek hakkimiz ben sevmedim sahsen ama bunyamin beye huc gitmedim

Yeni tedavime sayılı günler kaldı kızlar?
ttalışşş güzel günlere az kaldıııııııııııııııı
sen nasılsın yoksun bayağıdır...
İnşallah sonu güzel olur bol bol pozitifli rakamlar olur canım benimde transfere günler kaldı Rabbim nasip ederese pazartesi transferim var
inşlh güzel haber alırız senden inşlh hamiş yazını okuruz....
cnm rabbim sabır versin... bu günlerini inşlh güzel günler görerek unutursun...

Allah sabır versin canım, herşeyde bi hayır vardır . Rabbim o kadar güzel anlar yaşatsın, evini çocuk gürültüsüyle doldursun da bu anlar aklına bile gelmesin inşallah

Amin inşallah canım

İyi akşamlar canımcım..
Zaten sabah günaydın akşam da iyi akşamlardan başka muhabbetimiz yok
canımm ya vala yeğenim için okuldayız ya vakit kalmıyor yoksa sizinle kaynatmayı çok özledim

Amin canım isteyen her kadına bu güzel duyguyu nasip etsin Rabbim...
Demek 4 boyutlu pipi fotolarınız oldu
Büyüyünce buraya yazdıklarını okutursun canım

gözün aydın balım sağlıkla gelsin pipili paşa

İki hafta yapmayı düşünmüyorum kendimce aynen ablacım toprlanamam lazım inş bundan sonrası iyi olsun saglık versin rabbim bizede çabalayalım benm için saglık huzr önmli inş bunlar olsun diyorum
canım benim dr um 15 gün ilişki yasak dedi enfeksiyon kaparım düşüncesiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…