hoşgeldin tatlım sende nasıl geçti tatil
ben bişey anlamadım valla gurbette bi başımıza olunca
epey zamandır da pek ugrayamadım kk ya bi eşim grip oldu o iyileşti bayramın 2.günü ben grip oldum bgn iyiyim çok şükür
benden hbrler böyle
kızlar nasılsınız benim canım çok sıkkın buralar çok kötü yaaa akşamdan bu yana çatışma var 2 kişi ölmüş yaralılar var allahım korusun
aynen kuzum gidişat hiç hoş değilhaklısın canım korkulmucak gibi değil ki ortalık
inan bu gidişin sonu ne olacak merak ediyorum
Allah ım yardımcımız olsun
evet canım kuzenlerim var olayların olduğu yerdeDeme yaaa
Allahım sen koru yarabbim
Canım korkma buraya kadar geldin Allah seni yanlız bırakmayacak.cnm merhaba, akıllı telefonu pek elime almıyorum artık zararlı olabiliyor çok sıkılırsam uzaktan lap topdan bakıyorum buraya.. proluton depot vuruldum yatıyorum.. oldukca riskli sanırım.. kan pıhtılaşması başıma dert oldu iğne vurulup coraspirin alıp yatıyorum..
ben geldimmmmkızlarrrrrr napıosunuzz
kimler başladı tedaviye varmı güzel haberler
Kız senn nerdesin ucuzlere gebe kalcam teyzeleri yokzuzummmm
Selamm cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallahhhhh
Canım gozunaydinçok şükür hersey yolundaymis sağlıkla gelsin 4 boyutlu pipili
ben geldimmmmkızlarrrrrr napıosunuzz
kimler başladı tedaviye varmı güzel haberler
kızlar nasılsınız benim canım çok sıkkın buralar çok kötü yaaa akşamdan bu yana çatışma var 2 kişi ölmüş yaralılar var allahım korusun
evet canım kuzenlerim var olayların olduğu yerde
Bende seni takip ediyorum ki güzel anneOOOO kimler gelmiş... Kaçaklar sizi ... Takip ediyorum resimlerinizi sosyal medyadan
Kız sen vallahi kaçaksın nerelerdesin özledik
Canım benim yüreğim kaldırmıyor yaaBebeğin hareketleri değişiyor vallahi haber izleyince ya da okuyunca delircem valla
Canıııım Senin için dua edeceğim, Allah sana bu günleri unutturacak güzel günler yaşatsın inşallahEvt canım özelde pahalıya çıkıyodu hem kürtaj hemde bebeğin genetik incelemesi onun için dünde sıra almıştık devletten bu sabhta aldılar cennet kokulu melek yüzlü cici bebeimi canım araştırmaya gidecz kendimzi bi araştırmaya sokalım diyoruz gebelik olmadan yapın dedi doktor inş bu son üzntüm olur napim yapcak tek şey dua dua ve sabır allhım yardımcımz olsun inş ablacım bide bişey sorcam ilşki ne zmn yapılıyor onlar bişey demedi ya sana sorayım dedim 1 ay sonra patoloji sonucunu alcakmışız
OOOO kimler gelmiş... Kaçaklar sizi ... Takip ediyorum resimlerinizi sosyal medyadan
Canım benim yüreğim kaldırmıyor yaaBebeğin hareketleri değişiyor vallahi haber izleyince ya da okuyunca delircem valla
Sende keşke daha çok fotoğraf yüklesen mesela boydan olabilir : )
ayy aman olma canım Allah korusunHoşbulduk cnm
Geçmiş olsun cnm buaralar herkez hasta ben hasta olmamak için elimden geleneni yapıyorum allah korusun şifayı kaparsam yanarım benim biraz ağır oluyorda hastalık öksürüğe dönüşüyorda o da aylarsa sürüyor
Tedavi varmı kısa zamanda cnm
geldimmmm guzummmm geldimmmmmmmmmmKız senn nerdesin ucuzlere gebe kalcam teyzeleri yokgeçmiş olsun kuzum aman dikkat et kendine bu arada ozeline bi bak
OOOO kimler gelmiş... Kaçaklar sizi ... Takip ediyorum resimlerinizi sosyal medyadan
ayy aman olma canım Allah korusun
bende ya hamileysem diye ilaç milaç içmedim
azcık ıhlamur azcık zencefil bal derken iyileştim
ama boşuna agrı sızı çekmişim bgn regl lekesi geldi
bi de yok daha tedavi görünmüyor yakında
Olmazzzzz daha erkenyok tatlım yaa çekiniyorum... Etrafımda görmemişin bebeği olmuş diyebilecek insanlar var çünkü Aslında bi bilseler neler çektim de geldi oğluşum
Amaan ben memlekete gttm sonra melekeyten gelenler o yuzden tedavıyı de erteledım fılan fılan bır daha gıdınce sıze tlf bırakacgmSen neredesin yahu, kayboldun gittin
dövvv onu dövvvvv hep git diyom gelme diyom yine geliyo yine geliyo çok arsız çıktıGelmesin gitsin geri döverim ben onuÜzülme sen cnm
Canım telefondan girmek zor oluyor, iş yerinde de yanımda kız var yazamıyorum ama genede girmeye çalışıyorumttalışşş güzel günlere az kaldıııııııııııııııı
sen nasılsın yoksun bayağıdır...
inşlh güzel haber alırız senden inşlh hamiş yazını okuruz....
cnm rabbim sabır versin... bu günlerini inşlh güzel günler görerek unutursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?