2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Hoşbulduk cnm
Geçmiş olsun cnm buaralar herkez hasta ben hasta olmamak için elimden geleneni yapıyorum allah korusun şifayı kaparsam yanarım benim biraz ağır oluyorda hastalık öksürüğe dönüşüyorda o da aylarsa sürüyor
Tedavi varmı kısa zamanda cnm

Canım korkma buraya kadar geldin Allah seni yanlız bırakmayacak.

Selamm cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşallahhhhh

Canım gozunaydinçok şükür hersey yolundaymis sağlıkla gelsin 4 boyutlu pipili

OOOO kimler gelmiş ... Kaçaklar sizi... Takip ediyorum resimlerinizi sosyal medyadan

ben geldimmmm kızlarrrrrr napıosunuzz
kimler başladı tedaviye varmı güzel haberler

Kız sen vallahi kaçaksın nerelerdesin özledik

kızlar nasılsınız benim canım çok sıkkın buralar çok kötü yaaa akşamdan bu yana çatışma var 2 kişi ölmüş yaralılar var allahım korusun

Canım benim yüreğim kaldırmıyor yaa Bebeğin hareketleri değişiyor vallahi haber izleyince ya da okuyunca delircem valla

Bende seni takip ediyorum ki güzel anne

Canıııım Senin için dua edeceğim, Allah sana bu günleri unutturacak güzel günler yaşatsın inşallah

Sende keşke daha çok fotoğraf yüklesen mesela boydan olabilir : )

ayy aman olma canım Allah korusun
bende ya hamileysem diye ilaç milaç içmedim
azcık ıhlamur azcık zencefil bal derken iyileştim
ama boşuna agrı sızı çekmişim bgn regl lekesi geldi
bi de yok daha tedavi görünmüyor yakında

Kız senn nerdesin ucuzlere gebe kalcam teyzeleri yokgeçmiş olsun kuzum aman dikkat et kendine bu arada ozeline bi bak
geldimmmm guzummmm geldimmmmmmmmmm
ama böyle kuru kuru olmaz ki benim gelişim şerefine çal ordan oynak bişilerrr

bende ösledimmm bendeeeeee
bu arada 20 haftalık ultrason girmişsin çok şükür herşey yolundaymış
bizede dua etmişsin Allah razı olsun canımmmm

Gelmesin gitsin geri döverim ben onu Üzülme sen cnm

Olmazzzzz daha erken yok tatlım yaa çekiniyorum... Etrafımda görmemişin bebeği olmuş diyebilecek insanlar var çünkü Aslında bi bilseler neler çektim de geldi oğluşum

Haklısın cnm bakma ben şaka yapıyorum allah korusun nazarda değer boşver çekme en doğrusunu yapıyorsun

Canım telefondan girmek zor oluyor, iş yerinde de yanımda kız var yazamıyorum ama genede girmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…