2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
maşalah gözünaydın gelecek ay inşlh bebeklerin göbişinde olup can bulur inşlllllll

Doktorun doğru demiş de bu iş çift kişilik tek kişilik olsa koşa koşa gitcem

Ciddi misin ya bana doktorum ameliyat olmalisin demisti laparoskopi onermisti sonra bir kac ay bekleyelim olmazsa yine tup bebek olursun dedi ama ben illa tup bebek dedim cok sasirdim benim de sagda yumurta gelismiyor senin icin cok uzuldum Allah yardimcimiz olsun

Hem de ne güzel olur du..Hep diyorum zaten bebek işini halledeyim zor görürsün ...................
Yıllardır yumurtlama günü yüzünden az mı peşinde koştum be yeter yani[/QU

HIMMM o zaman şöyle oluyor BEBİŞ İÇERİYE ENİŞTE DIŞARIYA

Merhaba arkadaslar, iki gündür ugrayamiyorum ama cepten girip okuyorum.Herkesin isleri yolundadir insallah...
Benim de bugün yumislerim toplandi, Tam 20 denecik. Yarin sabah arayip bildirecekler ne durumda olduklarini ve ne zaman transfer olacagini. Ay sabahtan beridir öldüm agridan, agri kesici bi igne yaptilar o da fayda etmedi...Uyudum biraz yeni yeni azaldi, sizde de böyle olmus muydu???

inş hayırlı haberler alırısın canım

umarım güzel haberler alırsın ..
ben opuya girmediğim için bilgim yok
inşlh ağrıların hemen diner

Merhaba kızlaaaaar

Hala izmirde tatildeyim, bi gelip ses edeyim dedim, uzun zaman geçerse aradan sonra egunal beni topa tutar diye korktum

Hamiş olanları tebrik ediyorum, bekleyenlere bol şans..

Ensu, hamişliğin iyi gidiyor bebişlerin tutunmuş, çok ama çok sevindim, sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmek nasip olsun..

9ay, kuzum, yine aynı zamanlara denk gelecek galiba tedavimiz

Ben kimyasaldan sonra dhea ya yeniden başladım, doktorumla da iletişime geçtim, bi aksilik olmazsa aralık ayında 3. tedaviye başlayacağız. Dhea ya ek olarak hayıt tohumu hapı, arginmax woman ve ginsenge de başladım.. Bakalım belki takviye güçlerle daha sağlıklı minnoşlar elde ederiz. ilki negatifti, ikincisi kimyasal belki ve inşallah 3 de tuttururuz diye umut ediyorum..

Ve hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..

Hayırlı uğurlu ve bebişli olsun tedavin
benim ilk opumda ağrım çok olmuştu ama ilk günden sonra azaldı, bir iki gün daha hafif kasıklarında ağrı olabilir, normal yani..
ikinci opumda ilkinde çok ağrım oldu dediğim için ağrı kesici iki iğne yapmışlardı hemen daha rahat geçmişti..

İnşallah ağrıların hamişlik ağrılarına dönüşür tez zamanda

Teşekkür ederim. Hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah

Mas
aAaa masallah sayi super.
Bi sey sorcam toplama isini anesteli mi yaptirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…