Pardon yanlış anladım sen bunlardan bahsediyorsun maalesef ben onları iade ettimCanım bana numaranı yaz ben alırım
Amin canım pazartesi haber vereceklertatlım embriyoların sağlıkla büyüsün inşallah :) rabbim yüzünü güldürsün canım :)
Inşallah canım seni çok özledim ya çok sık gelemiyorum burayainşlh 3 üde gelişmeleri devam edecek...
Sana da yağmurlu konya dan merhaba canımHerkese yagmurlu istanbul sabahindan gunaydin..
Maşallah canım 10 günde nasıl verdin 3 kiloyu? Benim de baya fazla kilolarım var maalesef;( senin kilon kaç canım?benim diyet tam gaz gidiyoo 3 kilo gitmiş 10 günde yeni liste verdi
haftaya da bu kadar gider inşallah
Amin canım pazartesi haber verecekler
Ne oldu kuzum hayırdırCanım kızçelerim herkes iyidir inşallah ben bugün ağlak moddayım bir duygusalım
Ne oldu kuzum hayırdır
Kıyamam sanaDuygusalım canım bugün hani bir şeyleri rafa kaldırırsın unutmak istersin sonra bir şey olur ve tekrar o unuttuğun duyguları yaşarsın işte öyle bir şey yaşıyorum...Bir şeyler canlandı diyelim
Kıyamam sanacanım benim inşallah hersey gönlünce olsun mutluluk herzaman seninle olsun seni üzen ne varsa zamana bırak kaldır rafta dursun bak çok rejim yapıyorsunuz hersey rejimin suçu benden söylemesi
kızlarrrrrrrrrrrrrrr delirdim iğne aramaktan ben aslında pes etmiştim ama ne olduysa yine bişey dürttü beni ve yeniden denemek için çok istekliyim o yüzden elinde tedaviden kalan iğneler olan var mı????Maşallah canım 10 günde nasıl verdin 3 kiloyu? Benim de baya fazla kilolarım var maalesef;( senin kilon kaç canım?
Evet tatlım doktor öyle karar vermiş, Cuma aradılar 5. Gün transferi yapacağız dediler. O yüzden Embriyo ları iki gün açıp Bakmayacağız dediler pazartesi arayıp ne diyecekler ne halde olacaklar bilmiyorum. 3 tanesi iyi dediler ama 3 tane ile 5. Güne gitmek çok riskli5.günemi gidiyor yoksa embriyoların
çok sevindim ki ben
kuzum ben yanlış anladım sanırımÜzgün değilim canım aksine iyiyim çok şükür...
Herşey diyetten diyosun yani
Tamam
Evet tatlım doktor öyle karar vermiş, Cuma aradılar 5. Gün transferi yapacağız dediler. O yüzden Embriyo ları iki gün açıp Bakmayacağız dediler pazartesi arayıp ne diyecekler ne halde olacaklar bilmiyorum. 3 tanesi iyi dediler ama 3 tane ile 5. Güne gitmek çok riskli
kuzum ben yanlış anladım sanırımama iyi olmana çok sevindim tabiki rejimin suçu aman ye gitsin Yemek yemek insanı daha da mutlu eder bir dost kuruhasan bende aldım canımı çektirdiniz yumilerim aserdi tadı da çok güzeldi
Kızlar dışardayim cepten giriyorum. Kim varsa herkese selam . Eşim torba yasadan bahsetti, anlayacağım şekilde bilgi verebilir misiniz ne değişti tam olarak? Bi de birşey öğrenmek istiyorum tecrübeli tüpçülerden :) dondurulmuş transferi ücretli mi , evetse ortalama ne kadar? Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese :)
Duygusalım canım bugün hani bir şeyleri rafa kaldırırsın unutmak istersin sonra bir şey olur ve tekrar o unuttuğun duyguları yaşarsın işte öyle bir şey yaşıyorum...Bir şeyler canlandı diyelim
kuzum ben yanlış anladım sanırımama iyi olmana çok sevindim tabiki rejimin suçu aman ye gitsin Yemek yemek insanı daha da mutlu eder bir dost kuruhasan bende aldım canımı çektirdiniz yumilerim aserdi tadı da çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?