2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benim diyet tam gaz gidiyoo 3 kilo gitmiş 10 günde yeni liste verdi
haftaya da bu kadar gider inşallah
Maşallah canım 10 günde nasıl verdin 3 kiloyu? Benim de baya fazla kilolarım var maalesef;( senin kilon kaç canım?

Canım kızçelerim herkes iyidir inşallah ben bugün ağlak moddayım bir duygusalım

Duygusalım canım bugün hani bir şeyleri rafa kaldırırsın unutmak istersin sonra bir şey olur ve tekrar o unuttuğun duyguları yaşarsın işte öyle bir şey yaşıyorum...Bir şeyler canlandı diyelim
Kıyamam sana canım benim inşallah hersey gönlünce olsun mutluluk herzaman seninle olsun seni üzen ne varsa zamana bırak kaldır rafta dursun bak çok rejim yapıyorsunuz hersey rejimin suçu benden söylemesi

Kıyamam sana canım benim inşallah hersey gönlünce olsun mutluluk herzaman seninle olsun seni üzen ne varsa zamana bırak kaldır rafta dursun bak çok rejim yapıyorsunuz hersey rejimin suçu benden söylemesi

Üzgün değilim canım aksine iyiyim çok şükür...
Herşey diyetten diyosun yani

Kızlar dışardayim cepten giriyorum. Kim varsa herkese selam . Eşim torba yasadan bahsetti, anlayacağım şekilde bilgi verebilir misiniz ne değişti tam olarak? Bi de birşey öğrenmek istiyorum tecrübeli tüpçülerden :) dondurulmuş transferi ücretli mi , evetse ortalama ne kadar? Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese :)

Maşallah canım 10 günde nasıl verdin 3 kiloyu? Benim de baya fazla kilolarım var maalesef;( senin kilon kaç canım?
kızlarrrrrrrrrrrrrrr delirdim iğne aramaktan ben aslında pes etmiştim ama ne olduysa yine bişey dürttü beni ve yeniden denemek için çok istekliyim o yüzden elinde tedaviden kalan iğneler olan var mı????

Tamam
5.günemi gidiyor yoksa embriyoların
çok sevindim ki ben
Evet tatlım doktor öyle karar vermiş, Cuma aradılar 5. Gün transferi yapacağız dediler. O yüzden Embriyo ları iki gün açıp Bakmayacağız dediler pazartesi arayıp ne diyecekler ne halde olacaklar bilmiyorum. 3 tanesi iyi dediler ama 3 tane ile 5. Güne gitmek çok riskli

Üzgün değilim canım aksine iyiyim çok şükür...
Herşey diyetten diyosun yani
kuzum ben yanlış anladım sanırımama iyi olmana çok sevindimtabiki rejimin suçu aman ye gitsinYemek yemek insanı daha da mutlu eder bir dostkuruhasan bende aldım canımı çektirdiniz yumilerim aserdi tadı da çok güzeldi

Durumları iyi olmasa 5.gün riskini almazlardı diye düşünüyorum.
Embriyolarda 2 gün hafta sonu tatiline girdiler demek inşallah yan gelip yatmazlar tatil diye çalışmaya devam etmişlerdir

Valla bende dün kuruhasanlarıma takviye yaptım taze taze aldım ama 2 gündür yemeyi unutuyorum ki hasan bana küscek
iyiyim canım uzun zaman sonra daha iyiyim..

Torba yasada bizi ilgilendiren 3.tüp bebek raporu...
Devlet yardımı 3 e çıktı canım..
Eşin torba yasası derken ne kastetmiş olabilir bunun dışında bilmiyrum..
Dondurulmuş transferi ücretli tabii..Ama hiç dondurulmuşum olmadı bilmiyorum fiyatını..

kuruhasancılar doldu topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…