Sende benim gibi kızın olsun istiyosun sanırım..bende hep kızım olsun istiyorum hep onla süslenip püsleyip gezmelere gitsek istiyorum...lüle lüle saçları oy oyyy yerim onu.Ayyyy insallah bebegim gelsinde buz anne kiz yine gezerdik
Sende benim gibi kızın olsun istiyosun sanırım..bende hep kızım olsun istiyorum hep onla süslenip püsleyip gezmelere gitsek istiyorum...lüle lüle saçları oy oyyy yerim onu.
Günaydın kızlar daha öncede yazmıştım annemlerdeyim internetim olmadığından sürekli yAzamıyorum. Rabbim kısmet ederse diğer ay dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek, doktorum fazla yumurta toplandığından dinlendirdi.
Transferi olan arkadaşlar bana tavsiyeleriniz varmı? Ne yiyip içeyim çok heyacanlıyım. Yurt dışında yaşıyorum ama istanbulda yapılacak tranferim. Eşim yanımda değil. Ama biz bu aşamaya geldiğimiz için çok mutluyuz Rabbim bize umut verdi. Kısmet olursa bebiş Yada bebişlerimizle babamıza . Tüm arkadaşlarım hepiniz dualarımdasınız allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
Gunaydinnn.uzun zamandir bu topige girememistim.son durumlari merak ettim.genel liste fikrini okudum cok guzel bence.ben allaha sukur ikizlerime hamileyim.darisi sizlerin basina.topige giremesemde inanin hep dualarimdasiniz.sevgiyle kalinGüüüünnnnaaayyyddııınnnnnnnn
Canım Kızçelerimmmmmmmmmmm
Harika Şahane Mükemmel Bir Gün Bizimle Olsun
Gülümseyin...
Gunaydinnn.uzun zamandir bu topige girememistim.son durumlari merak ettim.genel liste fikrini okudum cok guzel bence.ben allaha sukur ikizlerime hamileyim.darisi sizlerin basina.topige giremesemde inanin hep dualarimdasiniz.sevgiyle kalin
Tabii ki yazarim.seni uzmek istemem ama soylemeden gecemeyecegim.seninde o listeye hamile olarak yazmani cok ama cok istiyorum.Maşallah demek ikizler çok sevindim tatlım..
Sağlıkla ve vaktiyle kucağına aldığın günleride gör inşallah..
Liste için hamile kalmış kalmamış herkes katılsın istiyorum sende konuyu açınca yaz liste topiğine olur mu
bebeğim bebiş tutunurkende böyle ağrılar olabiliyor neden en kötüsünü dşünüyorsun bebişin seninle ve büyüyor üzme lütfen güzeliğiKızlar gece yatakta yatarken adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu ve gaz sancısı ve sıkıştırma gibide karışık şeylerde oldu ve çok korktum. Bunu yaşayanız var mı aranız da? Acaba dedim benden koyuyorlar mı da bunu hissettim
Kızlar gece yatakta yatarken adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu ve gaz sancısı ve sıkıştırma gibide karışık şeylerde oldu ve çok korktum. Bunu yaşayanız var mı aranız da? Acaba dedim benden koyuyorlar mı da bunu hissettim
sağlıkla kucakla inşşş ikizleri DARISIDA BURADAKİ TÜM KIZLARA OLSUNGunaydinnn.uzun zamandir bu topige girememistim.son durumlari merak ettim.genel liste fikrini okudum cok guzel bence.ben allaha sukur ikizlerime hamileyim.darisi sizlerin basina.topige giremesemde inanin hep dualarimdasiniz.sevgiyle kalin
Canım şimdi seni hamile yazıcam arkandan da ben gelicem inşallahTabii ki yazarim.seni uzmek istemem ama soylemeden gecemeyecegim.seninde o listeye hamile olarak yazmani cok ama cok istiyorum.
Günaydın..Günaydın, dün yumurtaları teslim ettim. 15 günde 3 kilo almışım. Bugün rejime Pazartesi yoga ya başlıyorum. 1,5 ay sonra narin anneleri karşılasın embriyolarımı:)
BEBİŞİNLE BULUŞMANA AZ KALDI HEYCANLANMIŞSINDIRGünaydın kızlar bugün erkenciyim uyku tutmadı
inşşşşşşşşşşşşş inşşCanım şimdi seni hamile yazıcam arkandan da ben gelicem inşallah
Kızlar gece yatakta yatarken adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu ve gaz sancısı ve sıkıştırma gibide karışık şeylerde oldu ve çok korktum. Bunu yaşayanız var mı aranız da? Acaba dedim benden koyuyorlar mı da bunu hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?