2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sende benim gibi kızın olsun istiyosun sanırım..bende hep kızım olsun istiyorum hep onla süslenip püsleyip gezmelere gitsek istiyorum...lüle lüle saçları oy oyyy yerim onu.

Eveeeet bi kızım bide oğlum olsun istiyorum ne guzel olur oglum babasiyla maclara gider bizde kızımla suslenir puslenir gezeriz oyyyyyy hayali bile guzel

Günaydın kızlar daha öncede yazmıştım annemlerdeyim internetim olmadığından sürekli yAzamıyorum. Rabbim kısmet ederse diğer ay dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek, doktorum fazla yumurta toplandığından dinlendirdi.
Transferi olan arkadaşlar bana tavsiyeleriniz varmı? Ne yiyip içeyim çok heyacanlıyım. Yurt dışında yaşıyorum ama istanbulda yapılacak tranferim. Eşim yanımda değil. Ama biz bu aşamaya geldiğimiz için çok mutluyuz Rabbim bize umut verdi. Kısmet olursa bebiş Yada bebişlerimizle babamıza . Tüm arkadaşlarım hepiniz dualarımdasınız allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.

Bol bol proteinle beslen canım...
Fazla yumi toplanıp dinlendirildiğine göre ohss riski olabilir diye transfer ertelenmiş.
Ohss ihtimali varsa bol protein beslenmesi öneriyorlar..

Güüüünnnnaaayyyddııınnnnnnnn
Canım Kızçelerimmmmmmmmmmm
Harika Şahane Mükemmel Bir Gün Bizimle Olsun
Gülümseyin...
Gunaydinnn.uzun zamandir bu topige girememistim.son durumlari merak ettim.genel liste fikrini okudum cok guzel bence.ben allaha sukur ikizlerime hamileyim.darisi sizlerin basina.topige giremesemde inanin hep dualarimdasiniz.sevgiyle kalin

Gunaydinnn.uzun zamandir bu topige girememistim.son durumlari merak ettim.genel liste fikrini okudum cok guzel bence.ben allaha sukur ikizlerime hamileyim.darisi sizlerin basina.topige giremesemde inanin hep dualarimdasiniz.sevgiyle kalin

Maşallah demek ikizler çok sevindim tatlım..
Sağlıkla ve vaktiyle kucağına aldığın günleride gör inşallah..
Liste için hamile kalmış kalmamış herkes katılsın istiyorum sende konuyu açınca yaz liste topiğine olur mu

Tabii ki yazarim.seni uzmek istemem ama soylemeden gecemeyecegim.seninde o listeye hamile olarak yazmani cok ama cok istiyorum.

Kızlar gece yatakta yatarken adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu ve gaz sancısı ve sıkıştırma gibide karışık şeylerde oldu ve çok korktum. Bunu yaşayanız var mı aranız da? Acaba dedim benden koyuyorlar mı da bunu hissettim

bebeğim bebiş tutunurkende böyle ağrılar olabiliyor neden en kötüsünü dşünüyorsun bebişin seninle ve büyüyor üzme lütfen güzeliği

Canım beni hatırlarsan ben bildiğin adet sancıları çekmiştim 2-3 gün kadar hatta 6. veya 7. haftamda da çok ağrı çektim meğer bebiş yerleşiyomuş

sağlıkla kucakla inşşş ikizleri DARISIDA BURADAKİ TÜM KIZLARA OLSUN

Günaydın, dün yumurtaları teslim ettim. 15 günde 3 kilo almışım. Bugün rejime Pazartesi yoga ya başlıyorum. 1,5 ay sonra narin anneleri karşılasın embriyolarımı:)

Günaydın, dün yumurtaları teslim ettim. 15 günde 3 kilo almışım. Bugün rejime Pazartesi yoga ya başlıyorum. 1,5 ay sonra narin anneleri karşılasın embriyolarımı:)
Günaydın..
O kilo genelde kalıcı olmuyor şişlik gibi bir şey..
Diyetle birlikte çabuk gider diye düşünüyorum..

Hayırlı bir haberin müjdecisi ağrılar olsun canım inşallah...
Bence ya yerleştiler ya da Allah korusun dediğin gibi oldu..
Ama ben iyiye yordum mesajını okur okumaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…