• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım elbetteki bundada vardır bir hayır
tedavi sırasında olsaydı
bende geçen hata grip oldum gidemedim istanbula anlıyorum seni
ama çokda kafanı takma sakın:34:

saol canım benim, evet vardır bir hayır diyoruz ama insan ister istemez kötü oluyr, herşey hazır ama grip beni çok etkiledi dr.umda bir dahiki adetinle başlarız dedi:((

arkadaşlar kusura bakmayın pat diye heyecandan sormuşum ama merak ediyorum işte yardımcı olurmusunuz???:))

Sanırım ilk tedavin canım. Tüp bebek tedavisine dair herşey diye bir konu başlığı var. Gülden arkadaşımız tüp bebekle ilgili herşeyi anlatmış bu sayfada mutlaka oku.linki kopyalayamıyorum şimdi. faydalı olacaktır. Tabi soruların olursa yine yardımcı oluruz.

kızlar çok üzgünüm yaa tedavim birdaki aya ertelendi :43: 2 gün oldu gonal f başlamıştım biliyorsunuz; ama bugün çok kötüydüm sabah köründe bir ateş, boğaz ağrısı, öksürük, yataktan kalkamıyorum şiddetli baş ağrısı, ateşim 38.5 oldu bütun vucüdüm ağırı vardı. dr.umu aradım dedi böyle olmaz yumurtaların etkilenmez ama sen 2-3 güne iyi olamazsın ve anestezide zorlanırız uyandırmada sıkıntı yaşanır dedi:( burnum tıkalı ikiside nefes alamıyorum..
hemen acile gittik iğne vurdurlar ikitane, birsürü ilaç...Allahım ya :((( bundada avardır bir hayır diyoyorum ama çok üzgünüm:50::50:

geçmiş olsun kuzum.. en azından yumilerle ilgili bi sıkıntın yok.. cevap vermemesi yada başka bişi gibi..
elbette bu durumda kötüdür biliyorum ama tevekkül etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok.
mesela ben tedavim iptal olmuştu ama yumurta yani zar zor elde edilen yumurta cevap vermediği için..
inşallah bir dahaki aya nasip eder yaradan..:16:

Arkadaşlar iğne vurmanın en önemli kuralı sivri olan ucun önce girmesi. 100'den fazla iğneye rağmen bazen buna dikkat etmiyorum ve hemen morarıyor. Hatırlatayım dedim :)

ben 150 gonal f kullanmıştım ama kişiden kişiye göre değişir canım

Canım ben de ilkinde 150 kullandım 13 tane yumurta oldu, ikincide düşük başladım son 3 gün 300 kullandım 11 yumurta oldu, şimdi doktor fazla yumurta elde etmek için yüksek doz verdi. Çok garip geldi böyle başlamak. Senin kaç yumurtan olmuştu?

Merhaba gonal f 450 ile başladım tedaviye günlük dozlarım ise 150

bir keredemi 300 vurcaksın peki...
ben ilk denememde 250 doz vurdum tabii hataymış ohss olmuştum maksimum 150 vurmalıymışım ben...

Evet canım PKO yüzünden oluyor sende. Biz e2 bile bakmıyoruz artık biliyor musun? Geçen sefer ben e2 değerim çok yükselmişti demiştim ondan doktor çekindi dozu yükseltmeye. Sonra da istediğim gibi tedavi edemedim, karışma ben yüksek doz kullanacağım dedi. Ben de karışmıyorum bu defa. Bir kerede 300 vurdum bile bayağı garip oldu ilk günden ilaç bitti :)

Beeeeennn.... 300le başlayıp 375lere kadar çıkmıştım :(
Canım kaç yumurtn oldu peki?

bende 100 puregon 75 merional ile başladım
Ben de bu ilaçları denemek isterdim ama doktorlar inatla gonal f veriyorlar bana. Kalçadan mı bunlar?

Uzun protokol le tüp bebek kimse yaptirmiyomu arkadaşlar
Canım benim bu 3. uzun protokol denemem.

blowhole25 geçmiş olsun canım. Her işte bir hayır vardır. İnsan hayal kırıklığına uğruyor biliyorum ama belki de Allah seni başarısız bir denemeden korudu. İyice iyileş, kendine iyi bak bir ay sonra başlarsın ne olacak. Zaten çok bekledik :)

tatlım tedavin iptal olmuş bundada vardır bi hayır inşallah bi dahaki ay başlarsın ve bebeğine kavuşursun

nasılsın tatlım seni görünce mutlu oluyorum ben:16::16::16:
nasıl gidiyor tedavin güzel sonuca yaklaştın inşallah:16:

Arkadaşlar iğne vurmanın en önemli kuralı sivri olan ucun önce girmesi. 100'den fazla iğneye rağmen bazen buna dikkat etmiyorum ve hemen morarıyor. Hatırlatayım dedim :)

Canım ben de ilkinde 150 kullandım 13 tane yumurta oldu, ikincide düşük başladım son 3 gün 300 kullandım 11 yumurta oldu, şimdi doktor fazla yumurta elde etmek için yüksek doz verdi. Çok garip geldi böyle başlamak. Senin kaç yumurtan olmuştu?

Evet canım PKO yüzünden oluyor sende. Biz e2 bile bakmıyoruz artık biliyor musun? Geçen sefer ben e2 değerim çok yükselmişti demiştim ondan doktor çekindi dozu yükseltmeye. Sonra da istediğim gibi tedavi edemedim, karışma ben yüksek doz kullanacağım dedi. Ben de karışmıyorum bu defa. Bir kerede 300 vurdum bile bayağı garip oldu ilk günden ilaç bitti :)

Canım kaç yumurtn oldu peki?

Ben de bu ilaçları denemek isterdim ama doktorlar inatla gonal f veriyorlar bana. Kalçadan mı bunlar?

Canım benim bu 3. uzun protokol denemem.

blowhole25 geçmiş olsun canım. Her işte bir hayır vardır. İnsan hayal kırıklığına uğruyor biliyorum ama belki de Allah seni başarısız bir denemeden korudu. İyice iyileş, kendine iyi bak bir ay sonra başlarsın ne olacak. Zaten çok bekledik :)

O kadar doz sadece 2tanecik toplanabilecek yumurta oluştu bende. Yok anam yok yumurta yok ne ediyim daha.

nasılsın tatlım seni görünce mutlu oluyorum ben:16::16::16:
nasıl gidiyor tedavin güzel sonuca yaklaştın inşallah:16:

selam canımmm :3::3::3::3:
Ben de aynen seni görünce mutlu oluyorumm :16::16::16::16:
Bugün ilk iğnemi yaptım . İnşallah büyür yumişler. Biraz stresliyim bu defa. Yoruldum canım. Bu sabah eşimle doktora gidiyordu midesi için. Ben de gittim ama dayanamadım 5 dk sonra arabayı alıp bir pastaneye gittim, arada da çok söylendim beni neden getirdin diye. Artık doktor, hastane, hasta görmek istemiyorum. İnşallah bu son olur diye dua ediyorum :44:

Sen nasılsın bercestem?

tatlım pko lu olduğum için oldukça fazla yumi olmuştu sanırım 25 taneydi tam hatırlamıyorum

bekleme aşamasındayım ben :9::9::9::9:
neyi bekliyosam onu da bilmiyorum:9::9::9:
halbu ki geçen her ay aleyhime işliyor onuda biliyorum,rezerv azlığından dolayı:31::31:
ama bekliyorum işte:31::31::31:

Beklemek daha zor bence. Ben bekleyemiyorum. O kadar zor ki. Hiç durmadan peş peşe deniyorum. Baksana dördüncüye geldim :)

O kadar doz sadece 2tanecik toplanabilecek yumurta oluştu bende. Yok anam yok yumurta yok ne ediyim daha.

Tüh canım ya :50: Zaten ben çözemedim bu işi. Benim en az 7 embriyom oluyor ama gebelik yok. Bir başkasının tek bir embriyosu oluyor, doğuruyor onu da. Dozu arttırınca da her zaman yumurta artmıyor. Sonuçta bir kapasitesi var bu yumurtalıkların. Deneyeceğiz işte napalım. Ne zaman tekrar başlayacaksın?

aynı beyaaa nooolsun..bekliiyiip duruyos işte:27::27:
sanırım 2014 te başka bikaç yerle görüşecem işte bülee:31::31:
sen napıon

Nolsun canım be.geçen hafta istanbuldayım. Ama koşturmacada geçti.babam minisküs ameliyatı oldu benimde doktorlarda işlerim vardı.idrar yollarında enfeksiyon varmış, şimdi iyiyim ama antibiyotik falan vermişti tık diye kesti valla. arkadaşın düğünü vardı falan filan nasıl geçti anlamadım. Tüp bebe işinide bekliyom öyle neyi beklediğimi bilmeden aynı senin gibi. Bilmiyom istanbulda denermiyim tekrar. Kimseye laf anlatacak halim yok her kontrol dönüşünde annemin ablamın görümcemin sorularına cevap vermek istemiyorum. Kimsenin akıl vermesine tahammülüm kalmadı valla artık. Olursa belki burda bakıyım diyorum ama burasıda pahalı işte.en azından bi jinekoloğa gideyim diyorum.
Diyorum da diyorum işte.
Hangi merkezi düşünüyorsun varmı biyer aklında?

Beklemek daha zor bence. Ben bekleyemiyorum. O kadar zor ki. Hiç durmadan peş peşe deniyorum. Baksana dördüncüye geldim :)

Tüh canım ya :50: Zaten ben çözemedim bu işi. Benim en az 7 embriyom oluyor ama gebelik yok. Bir başkasının tek bir embriyosu oluyor, doğuruyor onu da. Dozu arttırınca da her zaman yumurta artmıyor. Sonuçta bir kapasitesi var bu yumurtalıkların. Deneyeceğiz işte napalım. Ne zaman tekrar başlayacaksın?

Ilk başta 300lerle denedik sonrasında 150doz denedik .öyle de aynı böyle de aynı.en sonuncuda doktora dedim ben iğne kullanmak istemiyorum normal siklüste kaç tane yumi oluşursa ona göre bakalım sonuçta dozu değiştirincede bişey farketmiyor 2yada 3 oluyor toplanacak yumi. Öyle de denedik.ama kısmet olmadı işte.anlamadım. Ne zaman nerde başlıcam bende bilmiyorum valla.çok istiyorum aslında ama soru işaretlerim var:26:

selam canımmm :3::3::3::3:
Ben de aynen seni görünce mutlu oluyorumm :16::16::16::16:
Bugün ilk iğnemi yaptım . İnşallah büyür yumişler. Biraz stresliyim bu defa. Yoruldum canım. Bu sabah eşimle doktora gidiyordu midesi için. Ben de gittim ama dayanamadım 5 dk sonra arabayı alıp bir pastaneye gittim, arada da çok söylendim beni neden getirdin diye. Artık doktor, hastane, hasta görmek istemiyorum. İnşallah bu son olur diye dua ediyorum :44:

Sen nasılsın bercestem?

büyürler yumiler ama artık stres yok canım
yorulmak evet hepimiz yorulduk ama eşlerimizde çok yoruldular
benimki bana stresini belli etmemek için moral vermek için çırpınıyolar
seni çok iyi anlıyorum hastanenlerden bıktık
ama bebeklerini düşün lütfen stresini yazılarından hissediyorum ben biliyor musun eski
sevecen 9ay yerine stresli bir 9ay var artık:26::26:
lütfen stres kontrolü yap canımın içi:48::48:

bu arada ben süperim geçen grip oldum İstanbul randevum ertelendi
benim tedavim 2 ocağa kaldı yani tamamen 2014 lü olcam ben

Son düzenleme:
Back
X