• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kistim malesef tamamen kaybolmamış doktor perşembe tekrar çağırdı lucrine devam et dedi ama benim hiç umudum yok :14: 7 yıl oldu kist var yok ameliyatlar aşılamalar rahim filmleri bi kabusta yaşıyorum artık çokkk yoruldum

canım konuşmuştuk senle benimde aynı oldu 3 günde bir çağırdı baktı kistim küçüldü adetle ama yok olmadı adetim bitti 3 gün oldu bugün başlıyoruz yumurta geliştiricilere şimdi geldim doktordan stres yapma lütfen okudum yaşadıkların kolay değil ama rahat ol arkadaşım

kızlar ben iyiyim benimle ilgili bir durum değil sevdiğim canım dediğim insanlardan birinde sağlık sorunu çıktı doktor 1 ay ilaç tedavisi verdi sonrasında gerek olursa operasyon olacak..kendi başıma gelse üzülmem bu kadar...çok şükür öyle ölümcül bir durum değil alakası yok ama önemli işte...sormayın nolur yazasım yok:16::16:

cok geçmiş olsun umarım sağlığına tekrar kavusur ve sen de mutlu olursun :)

canım konuşmuştuk senle benimde aynı oldu 3 günde bir çağırdı baktı kistim küçüldü adetle ama yok olmadı adetim bitti 3 gün oldu bugün başlıyoruz yumurta geliştiricilere şimdi geldim doktordan stres yapma lütfen okudum yaşadıkların kolay değil ama rahat ol arkadaşım

canım başlıyorsun demek çok sevindim:29:

ne çok şey yapmışsın bende kalktım bişiler yedim size yazdım sonra geri yattım tekrar kalktım hala yemek yok hala size yazıyorum adam beni boşayacak:27::27::27:bak gördünmü bende çok şey yapmışım:30::30:
2.kez ertelendi randevu hayır olsun inşallah..

valla garip oldu biraz ertelene ertelene yazı bulurmuş bizim iş:1:
senin gibi hatun boşanırmı her zaman çalışmak olmaz bazen yatış iyidir:31:
kuru fasülye ve bulgur pilavı yaptım aç olunca daha hızlı oluyo insan:56:

güldencim senden gelen nispeten olumlu habere sevindim, operasyon gerekecekse o da olur.allah büyüktür.hiç merak etmeyin.

monica lütfen saat verdiğinde sözünü tut, öldük meraktannnnn.şaka bir yana çoookkkk sevindim arkadaşım maşallah

basit bi kist dedi adetle patlardı ama küçülme var kaybolma yok dedi 3 gün lucrine devam et yumurtalıkları baskılar belki bi sonuç alırız perşembe gel dedi emin ol sormaya dilim gitmiyor artık 19-20 yaşımda arkadaşlarım üniversite kafetaryasında partilerde göbek atarken ben tek yumurtalığımdaki kanser şüphesiyle uğraşıyordum o yumurtalık alındı şükürki kötü hastalık ilerlemedi ama kistlerim hep oldu onlar büyüdükçe ilaçlar tedaviler kansere çevrilme şüphesi vs vs vs, artık sormuyorum kist var dedikleri an beynim dönüyo gerisini duymuyorum yemin ederim :43:

yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm umarım persembe günü drdan duymak istediğin seyi duyarsın bazen hayat cok yoruyor ama umudunu kaybetme Allahım seninde bu cabalarının karsılığını verecektir :) dualarımız seninle Allahım hiç birimizin önce karnını sonra kucağını bos bırakmasın :)

Arkadaşlarım beklettim kusura bakmayın, öğle yemeğinden hemen sonra toplantıya girmem gerekti...
Allaha çok şükür 20. gün değerim 961 çıktı... Mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Doktoru aradım, haftaya pazartesi gel ultrasonla bakalım dedi. Yolk kesesini ve belki kalp atışını da görme şansımız olur dedi.
Merak eden, dua eden, benimle heyecanlanan tüm dostlarım, Allah razı olsun hepinizden. Tek tek hepinizin güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah.

Öpüyorum hepinizi... :16::16::16:

hayırlı olsun canım hayırlısı ile keseyi kalp atısını görüp kuzunu önce karnında sonra kucağında seversin :) darısı bütün arkadaslarımızın ve benim başıma :)

fazla detaya inmek istemiyorum aldığım haber kötü değil daha beteri olabileceğinden bunada şükür cinsinden bir haber aldım yaklaşık 1 aylık bir süreç sonunda ilaç tedavisinden sonra gerekirse operasyon olunacak..daha iyi gibiyim idare ediyorum yani...

hadi gözün aydın canım inşallah ilaç tedavisi işe yarar ve iyileşir

kızlarrrrrrrrrrrrrr....................... iyi akşamlarrrr................. nasılsınız......

oohhh.... bu soğuk havalarda içilen sıcacık çorbaaa.... babanem getirmiş kızlar missssss.....baş ağrım hafifledi walla...

canim rapor ocakta cikarsa subatta baslamak istiyorum, aslinda Aret bey beni ocakta bekliyor ama madem ugrastim bu seferde raporlu olmak istiyorum subata cikar sanirim birde raporda asilama derlermis sok olurum acaba oyle bir ihtimal varmidir ya:))

Olmaz canim ya gerci bi arkadasa asilama demislerdi az kaldi zaten hakkini kullan tabiki

fazla detaya inmek istemiyorum aldığım haber kötü değil daha beteri olabileceğinden bunada şükür cinsinden bir haber aldım yaklaşık 1 aylık bir süreç sonunda ilaç tedavisinden sonra gerekirse operasyon olunacak..daha iyi gibiyim idare ediyorum yani...

Canım geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin tanıdığına

Arkadaşlar yarın arkadaşlarımız bize gelecek ama ben çok yorgunum o nedenle ne yapacağıma bile karar veremiyorum. Ana yemeğime karar verdim. çorba ve etli pilav. Salata, humus ve cevizli ezme de yapacağım. Tatlı olarak havuçlu kek yaptım. Başka ne yapayım kızlar ya?

Back
X