• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bende öğleden sonra dışarı atabilirim kendimi alıveriş yapcam az bişi..

yeni yıla iyi girmeye çalışıyorumda ondan nasıl girersen öyle gider hesabı:1:

heee kaka pisss :1:
ama bizim için öleee yoksa çok arkadaşımız hem doğurdu hem gebe kaldı hatta bazıları ikinciye gebe kaldılar utanmadan:1:

SEN ÇOK ÇABA SARF ETME BENCE ÇOK POZİTİFSİNN ................EVET YA BİZLER İÇİN KAKA :47::47::47: YOKSA GÜZELLER GÜZELİ KARDEŞLERİMİZ ANNE :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:OLDULAR ANNE ADAYI OLDULAR :49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ohhhhhhhh ne güzell keşke bende 55 olsammmmmmm yaaa

inşşşşşş 52 olacağımmmm :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:aslında ben çok daha kolay veriridm kilo ama bu sefer zorladı beni 3 hafta oldu neredeyse :44::44::44::44::44::44:

evet canım yogunum bu aralar:31:
ama dediğin gibi işe gelmemek bile güzel..
bu arada biliyomusun ben ilk defa geçen sene gittim uludağa bu senede istiyorum ama bilmiyoum naparız belki gübü birlik gider geliriz geçen seferde öyle yapmıstık:31:

doğrudur valla canım...
kızımm bız bursada olduğumuz halde cok gıdemıyoruzzzzzz ama şehirdışından gelen gelene valla..
güzel ama soğuk yaaa :))
benceee gidinnnnnn bu senede...
bizde gitcez ama sadece eğlenceye :1: gece döncez kalmıcaz ordaaaaa

canım yarın kv mi umreye gönderiyorum onun için alısveriş yapcaz seccade örtü tesbih filan..
sonrada kendimize ciciler alıcaz ben çizme kıslık gecelik filan istiyorum onları halletcez.
sonrada sinema yapcaz eşim yeğenim sevgilisiyle ve bi arkadaşım topluca
sonrada bowlinge gideriz diyolar belli değil ama eğer gitmezsekte eve dönücez öyle işte:31:

oooo daha ne olsun dolu dolu bir plan...
bende gece bana büyük ikramiye çıkacağından ertesi gün kimseyi tanımamayı ortadan kaybolmayı düşünüyorum son yazışmalarımız olabilir:1:

doğrudur valla canım...
kızımm bız bursada olduğumuz halde cok gıdemıyoruzzzzzz ama şehirdışından gelen gelene valla..
güzel ama soğuk yaaa :))
benceee gidinnnnnn bu senede...
bizde gitcez ama sadece eğlenceye :1: gece döncez kalmıcaz ordaaaaa
canım bizim arabamız da yok sıkınıt oluyo gidip glmek...
bursaya bile gelirken ababmın arabayı alıyoruz uludağa giderken almaz eşim o yüzden belki arkadaş grubu ayarlayıp ancak gideriz..
ayrıca dediğin gibi valla asılsa dibimize gideriz diye gitmiyoruz ama o da denk gelmiyo:1:

bende gece bana büyük ikramiye çıkacağından ertesi gün kimseyi tanımamayı ortadan kaybolmayı düşünüyorum son yazışmalarımız olabilir:1:

bana çıkçak kızımm...
seri aldım benn..
ayrıca 2 tanesi istanbuldan nimet abladan :1:

SEN ÇOK ÇABA SARF ETME BENCE ÇOK POZİTİFSİNN ................EVET YA BİZLER İÇİN KAKA :47::47::47: YOKSA GÜZELLER GÜZELİ KARDEŞLERİMİZ ANNE :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:OLDULAR ANNE ADAYI OLDULAR :49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

dertiliyim ama inadına pozitifim...
bu yılda biz anne olacaz inşallah başka birşey düşünmek istemiyorum 2015 de kucağımızda olmalı bebeklerimiz :31::31::31:

sen kaçmayı planla biz buluruz seni:ssz::ssz:
arkadaşımda almıs bilet bana ev alcakmıs bi tane kaloriferli bide tüp bebek tutana kadar yaptırcakmıs söz verdi:1:

kız sana bişey sorcamm..
okuduğumuz dua varya hani tefriciye..abdestsiz okunur mu ki?
ookunuyor canım gusül olması yeterli:34:

canım bizim arabamız da yok sıkınıt oluyo gidip glmek...
bursaya bile gelirken ababmın arabayı alıyoruz uludağa giderken almaz eşim o yüzden belki arkadaş grubu ayarlayıp ancak gideriz..
ayrıca dediğin gibi valla asılsa dibimize gideriz diye gitmiyoruz ama o da denk gelmiyo:1:

anladım canımmm...
ozaman doğrudur zor olurrr :31: olsun nasip napalımm :34:

sen kaçmayı planla biz buluruz seni:ssz::ssz:
arkadaşımda almıs bilet bana ev alcakmıs bi tane kaloriferli bide tüp bebek tutana kadar yaptırcakmıs söz verdi:1:

ookunuyor canım gusül olması yeterli:34:

saol canımmmmmmmmm...

sen ne alcan bakalım banaaa:52::52::52:
gülden kaçacakmıs ama bulurum onudaaa:4::4:

ben sanaaaaaaaaaaaaaa.........
bişey almıcamm para versem olurmu :1:
sen istediğini al :1:

hak ettim ama değilmi :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

aynen öyle canımmm valla
kılo vermek cok zor be

saol canımmmmmmmmm...

Ben sanaaaaaaaaaaaaaa.........