• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benn de önce tüp bebek tutana kadar (allahım nasip etsin:) denerim..
sonradaaa estetikk hehe :1:
tızıımmm para harcayacak yer arıyon herhalde napcan estetiği
hoş zaten trilyoner olcan o kadarcık paranın lafıda olmaz ama neyseee:52:

kahvaltı yapıp geliyorum :56::10:

Günaydın herekese saglıklı sıhatlı huzrlu mutlu bol bebkli bi yeni yıl diliyorum kedrden sıkıntıdan sorulardan uzak ve hayırlı kapılar açmasını temenni ediyorum gülden abşacım bende istiyorum :27:kahvaltı çayımı koyu vir:7:kızlar umutlanmayın boşuna bn biletimi gercktende ihtiyacı olan birinden aldım ve aldıktan sonra yolda giderken 5 tl buldum demkki bna cıkacak:52::27:cıkarsa kırışırık:1::1:hayırlısyla gelsin inş bu arada yarın 24 yaşıma giriyom yaşlndım he:26:

evet canımm yaaaaa.
Bide benım yasımda gençç.şimdiden boylee..
Bana para çıksınnnnn güzellik merkezine gidip yağlarımı aldırcam zaten :1:

canım ben 37 yaşımdayımm :26::26::26::26:yaaaaa ben dün söyledim hastane kapatıp hepinize tüp bebek yaptıracağım :32::32::32::32::32::32::32:

canım ben 37 yaşımdayımm :26::26::26::26:yaaaaa ben dün söyledim hastane kapatıp hepinize tüp bebek yaptıracağım :32::32::32::32::32::32::32:

vayy vayyyy....
ozaman para sana çıksın cnm :1::1::1::1::1:

Günaydın herekese saglıklı sıhatlı huzrlu mutlu bol bebkli bi yeni yıl diliyorum kedrden sıkıntıdan sorulardan uzak ve hayırlı kapılar açmasını temenni ediyorum gülden abşacım bende istiyorum :27:kahvaltı çayımı koyu vir:7:kızlar umutlanmayın boşuna bn biletimi gercktende ihtiyacı olan birinden aldım ve aldıktan sonra yolda giderken 5 tl buldum demkki bna cıkacak:52::27:cıkarsa kırışırık:1::1:hayırlısyla gelsin inş bu arada yarın 24 yaşıma giriyom yaşlndım he:26:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN :nazar::nazar::nazar::nazar:
şİMdidenn doğumm günüünnnn kutlu olsun arkadaşımmmmmmmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

vayy vayyyy....
Ozaman para sana çıksın cnm :1::1::1::1::1:

Günaydınnnnnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::nazar:
şimdidenn doğumm günüünnnn kutlu olsun arkadaşımmmmmmmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet evet bana çıksın hepiniz bendesini diyeceğim haaa birde bayan egunal olacak onsuz olmaz :1::1::1::1::1::1:size pozitif enrji vereck bilgilendirecek ama en önemlisi gebe bırakacak :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

bebem nice yaşlara en güzel zamanlarındasın sağlıkla mutlulukla bebişle gelsin yeni yaşın

:nazar: Arkadaslar yarin ilk igneme basliyorum.dozaj belli oldu 200gonal f ama bende pko var bu fazla degilmi

HAYIRLI OLSUN SONU BEBİŞLİ BİTSİN İNŞŞ canım ikinci muayenede gerek duyarsa düşürür dr endişeleneme

Son düzenleme:
Back
X