- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya birde yaş ilerleyince dahada zorlaşıyor:26::26::26::26::26::26::26:
tızıımmm para harcayacak yer arıyon herhalde napcan estetiğibenn de önce tüp bebek tutana kadar (allahım nasip etsin:) denerim..
sonradaaa estetikk hehe![]()
kahvaltı yapıp geliyorum![]()
evet canımm yaaaaa.
Bide benım yasımda gençç.şimdiden boylee..
Bana para çıksınnnnn güzellik merkezine gidip yağlarımı aldırcam zaten![]()
canım ben 37 yaşımdayımm :26::26::26::26:yaaaaa ben dün söyledim hastane kapatıp hepinize tüp bebek yaptıracağım![]()
Günaydın herekese saglıklı sıhatlı huzrlu mutlu bol bebkli bi yeni yıl diliyorum kedrden sıkıntıdan sorulardan uzak ve hayırlı kapılar açmasını temenni ediyorum gülden abşacım bende istiyorumkahvaltı çayımı koyu vir
kızlar umutlanmayın boşuna bn biletimi gercktende ihtiyacı olan birinden aldım ve aldıktan sonra yolda giderken 5 tl buldum demkki bna cıkacak
cıkarsa kırışırık
hayırlısyla gelsin inş bu arada yarın 24 yaşıma giriyom yaşlndım he:26:
arkadaşlar ; hepinize bol bol bebişli güzel bir sene diliyorum![]()
![]()
vayy vayyyy....
Ozaman para sana çıksın cnm
Günaydınnnnnnnnnnnnnn
şimdidenn doğumm günüünnnn kutlu olsun arkadaşımmmmmmmmmmmm![]()
gunaydinlaarr2014 hepimizin anne oldugu ozlemimizin son buldugu yil olur insallah
evet evet bana çıksın hepiniz bendesini diyeceğim haaa birde bayan egunal olacak onsuz olmazsize pozitif enrji vereck bilgilendirecek ama en önemlisi gebe bırakacak
![]()
arkadaslar yarin ilk igneme basliyorum.dozaj belli oldu 200gonal f ama bende pko var bu fazla degilmi
Arkadaslar yarin ilk igneme basliyorum.dozaj belli oldu 200gonal f ama bende pko var bu fazla degilmi
arkadaslar yarin ilk igneme basliyorum.dozaj belli oldu 200gonal f ama bende pko var bu fazla degilmi