şekerim yarın kontrolüm daha gonal-f 3. gün bugün
daha erken canım 7 gün vurursun en az
yani vurduğun günlerle beraber 7 gün diyorum..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerim yarın kontrolüm daha gonal-f 3. gün bugün
canım sana bişey sormak istiyorumbu arada hepimizin yeni yılı kutlu olsun inşş rabbim yeni yılda kucaklarımızı bebişlerle doldurur
benim arkadaşım cuma günü 3. gün embriyosu transferi oldu dün de tahlil istemişler
e2 330
progesteron 44
bu durumda gebelik var mı kuzum :26:
zor bir yıl olmuş gerçekten rahmet diliyorum annene
bende 3 dayımı bir teyzemi ve kayınpederimi kaybettim ard arda tuhaf bir yıl oldu Allah bugünümüzü aratmasın..
iyi yıllar diliyorum sana![]()
buldum soruyu
bu değerlerle kesin gebelik var ya da yok denemez maalesef..
öyle olsa zaten 12 gün test için beklemezdik canım sadece bir fikir verebilir.
e2 değeri düşük gebelik için progesteronda gayet iyi olumlu düşündürüyor insanı ancak transferden sonra hem e2 hem progesteron takviyesi alıyoruz şu aşamada cidden yanıltıcı olur.bu değerlere doktoru ne diyor acaba...
rabbim sanada baş sağlığı versin tatlım rabbim bu yılımızı ve gelecek yıllarımızı mutlu geçirsin hepberaber inş...))
çok sağol bitanem allah razı olsunarkadaşımın 11 yıldır bebeği hiç olmadı bu ilk tüp bebek denemsi inşş rabbim nasip etmiştir
evet dediğin gibi şimdi bir sürü ilaç kullanıyor her gün progestan iğne oluyo jelleri falan var rabbim çok büyüktür canım herkezin gönlüne göre versin nasip etsin inşş
![]()
Aminnnn inşalllahhhh halamgillerden canım akrabacımmelindam inşallah istediğin gibi olur sonucun. yeni yılın bu ilk gününde güzel haberini bekliyoruz canım.
Güldenim benim paralar bu saate kadar suyunu çekti artık bende fakirimoooo biz zenginler olarak bu fakir hatunlarla takılmayalım artık![]()
Amin canım
ne demek canım benim
daha fazla bekletmesin Allah inşallah gelmiştir kuzusu...
güldenim benim paralar bu saate kadar suyunu çekti artık bende fakirim![]()
Kuzum negatifse tadını son güne kadar değerlendiyorumMelimdam aynı şehirde olsaydık şimdiye gelip testi ben yapmıştım yaww... Yeni yola hem zengin hem hamiş girdin wallaaa....
Kuzum negatifse tadını son güne kadar değerlendiyorumyarın nasipse öğrenicez
Büyük ikramiyeyi bitirdim
ama inşallahh hamişimdir
![]()
güldenim benim paralar bu saate kadar suyunu çekti artık bende fakirim![]()
kuzum negatifse tadını son güne kadar değerlendiyorumyarın nasipse öğrenicez
büyük ikramiyeyi bitirdim
Ama inşallahh hamişimdir
![]()
Aminnnn inşalllahhhh halamgillerden canım akrabacımAma para bitti hala akrabamıyız?
[/QUOT
senin canınsağolsun yaa. sağlık olsun. AKRABALIK SENEYE KALDI :) :) hadi bakalım yarın da öğreniriz mutlu haberi inşallah. dualarım sonuc bekleyen tüm hamişlere YA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN, SEN DİLERSEN OLUR YÜCE MEVLAM.
merhaba arkadaşlar ,hepimize bol pozitifli yıllar diliyorum. listeye beni de ekler misiniz.17 ocakta tedavi başlayacak. yaş 29 .eşimde sperm azlığı var.izmir Bornova şifada olacak. inş hayırlısı olur:)