• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
egunalcım canım ya sana bişey sormuştum galiba görmedin kuzum 519. sayfada kalmış yanıtlarsan çok makbule geçer arkadaşım bekliyo gülüm :34:

canım sana bişey sormak istiyorum :34:bu arada hepimizin yeni yılı kutlu olsun inşş rabbim yeni yılda kucaklarımızı bebişlerle doldurur:16:
benim arkadaşım cuma günü 3. gün embriyosu transferi oldu dün de tahlil istemişler
e2 330
progesteron 44
bu durumda gebelik var mı kuzum :26:

buldum soruyu:1:
bu değerlerle kesin gebelik var ya da yok denemez maalesef..
öyle olsa zaten 12 gün test için beklemezdik canım sadece bir fikir verebilir.
e2 değeri düşük gebelik için progesteronda gayet iyi olumlu düşündürüyor insanı ancak transferden sonra hem e2 hem progesteron takviyesi alıyoruz şu aşamada cidden yanıltıcı olur.bu değerlere doktoru ne diyor acaba...

zor bir yıl olmuş gerçekten rahmet diliyorum annene:5::5::5:
bende 3 dayımı bir teyzemi ve kayınpederimi kaybettim ard arda tuhaf bir yıl oldu Allah bugünümüzü aratmasın..
iyi yıllar diliyorum sana:16::16:

rabbim sanada baş sağlığı versin tatlım rabbim bu yılımızı ve gelecek yıllarımızı mutlu geçirsin hepberaber inş...))

buldum soruyu:1:
bu değerlerle kesin gebelik var ya da yok denemez maalesef..
öyle olsa zaten 12 gün test için beklemezdik canım sadece bir fikir verebilir.
e2 değeri düşük gebelik için progesteronda gayet iyi olumlu düşündürüyor insanı ancak transferden sonra hem e2 hem progesteron takviyesi alıyoruz şu aşamada cidden yanıltıcı olur.bu değerlere doktoru ne diyor acaba...

çok sağol bitanem allah razı olsun:38: arkadaşımın 11 yıldır bebeği hiç olmadı bu ilk tüp bebek denemsi inşş rabbim nasip etmiştir :31:evet dediğin gibi şimdi bir sürü ilaç kullanıyor her gün progestan iğne oluyo jelleri falan var rabbim çok büyüktür canım herkezin gönlüne göre versin nasip etsin inşş:25:

rabbim sanada baş sağlığı versin tatlım rabbim bu yılımızı ve gelecek yıllarımızı mutlu geçirsin hepberaber inş...))

Amin canım:16:

çok sağol bitanem allah razı olsun:38: arkadaşımın 11 yıldır bebeği hiç olmadı bu ilk tüp bebek denemsi inşş rabbim nasip etmiştir :31:evet dediğin gibi şimdi bir sürü ilaç kullanıyor her gün progestan iğne oluyo jelleri falan var rabbim çok büyüktür canım herkezin gönlüne göre versin nasip etsin inşş:25:

ne demek canım benim:16:
daha fazla bekletmesin Allah inşallah gelmiştir kuzusu...

Tatlım benide listeye eklermisin....yaş/ 39,,,sebepsiz infertilite/.1 aşılama./.2 negatif tüp.../.3. Deneme başlangıç...10 ocak.2014... Pozitif olacak inşallah:)))

Melimdam aynı şehirde olsaydık şimdiye gelip testi ben yapmıştım yaww... Yeni yola hem zengin hem hamiş girdin wallaaa....
Kuzum negatifse tadını son güne kadar değerlendiyorum :37:yarın nasipse öğrenicez :16:Büyük ikramiyeyi bitirdim :27: ama inşallahh hamişimdir :1::1:

Canlarım yarın saat 13:00 te randevum var kan vericem inşalllahhhh hamileyimmmmmmmmmm diye buraya yazarım ilk randevuyu istedim Dr doluydu en erken 13 oldu napayım geç olsun ama pozitif olsun :1:Hepinizi seviyorum bu sıkıntılı zamanlarda moral ve destek oldunuz güldencim 2014 tüp bebek anneleri topiği açıp hepimizi inşallahh busefer orda birleştirecek bebişlerimizi anlatıcaz hayali bile güzel geldi dualarımda hepiniz varsınız :16::16:

merhaba arkadaşlar ,hepimize bol pozitifli yıllar diliyorum. listeye beni de ekler misiniz.17 ocakta tedavi başlayacak. ilk deneme.yaş 29 .eşimde sperm azlığı var.izmir Bornova şifada olacak. inş hayırlısı olur:)

Son düzenleme:
Aminnnn inşalllahhhh halamgillerden canım akrabacım :1::1:Ama para bitti hala akrabamıyız?:27::27:[/QUOT
senin canınsağolsun yaa. sağlık olsun. AKRABALIK SENEYE KALDI :) :) hadi bakalım yarın da öğreniriz mutlu haberi inşallah. dualarım sonuc bekleyen tüm hamişlere YA RABBİM SEN BÜYÜKSÜN, SEN DİLERSEN OLUR YÜCE MEVLAM.

melindacim insallah bebek haberini alirsin biz de burda mutlulugunu paylasiriz

merhaba arkadaşlar ,hepimize bol pozitifli yıllar diliyorum. listeye beni de ekler misiniz.17 ocakta tedavi başlayacak. yaş 29 .eşimde sperm azlığı var.izmir Bornova şifada olacak. inş hayırlısı olur:)

merhaba sende hoşgeldin. bu yıl bizimdir ya. olur inşallah. tedavin hayırlı olsun.

Back
X